Îl cunoașteți pe Marius? Adus ca SCLAV în Germania la o fermă de vaci, crescut la orfelinat, nu știe câți ani are

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Germnaia îi caută familia unui tânăr român pe care l-a găsit rătăcind pe străzile din Bayern, după ce ar fi reușit să scape de la o fermă de vaci unde era tratat ca sclav.

UPDATE Ora 17.00

Familia tânărului a fost identificată, iar acesta va ajunge în siguranță îanpoi în țară. "Multumesc mult persoanelor care au distribuit si au ajutat la gasirea familiei sa rezolvat cazul am luat legatura cu familia lui am vb cu tata lui cu matusa lui sa gasit si persoana care la adus aici si are actele lui o sa ajunga acasa in siguranta la familie", a scris recent Silvia pe pagina sa de Facebook.

Știre inițială

O româncă din Germania caută familia unui tânăr român. Silvia spune că l-a găsit pe Marius rătăcind prin Traunreut Bayern, iar povestea băiatului a înduioșat-o.

Tânărul român susține că este din Iași, însă ar fi crescut la un cămin și nu are pe nimeni. Mai mult, băiatul nu știe câți ani are, doar că îl cheamă Marius Constantin. El susține că nu are acte și că a fost adus în Germania unde a muncit la o fermă de vaci, însă a reușit să scape de aici pentru că ar fi fost bătut și fugărit.

„Buna acest baiat a fost gasit in germania Traunreut Bayern nu are acte el zice ca este din iasi de la un camin si ca nu are pe nimeni nu stie cati ani are zice ca a fost adus aici in germania la o ferma de vaci si ca a fost batut si fugarit de la ferma daca este cineva care il cunoaste si ne poate ajuta cu detali va rugam sa ne scriemi in privat el zice ca se numeste marius constantin“, scrie Mirela într-o postare prin care încearcă să dea de urma familiei băiatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel