Horoscopul lunii decembrie. Gemenii își schimbă locul de muncă, iar Scorpionii celibatari se vor căsători. Peștii primesc recompense. Previziuni complete

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 15 iunie 2022. Fericirea cade pe capul Racului! Peștii primesc o primă sau un bonus: Previziuni pentru toate zodiile
Horoscop 15 iunie 2022. Fericirea cade pe capul Racului! Peștii primesc o primă sau un bonus: Previziuni pentru toate zodiile

La începutul lunii, pe 4 decembrie, ne-am confruntat cu o eclipsă de Soare în Săgetător, care aduce evenimente luminoase asociate cu energia acestui semn al zodiacului. În primul rând, eclipsa ridică problemele karmice, activează întrebări, intrigi. Apar informații care au fost deformate, în mod deliberat, pentru a induce în eroare masele de oameni. Sunt posibile conflictele interstatale, o ciocnire de interese a doi sau mai mulți lideri de state.

Energiile planetare intense contribuie la situații revoluționare, crize politice și conflicte care conduc la transformări sociale pe scară largă. Exacerbarea conflictelor, problemele economiei mondiale, dezastrele naturale sunt posibile. Din 13 decembrie, situația generală se schimbă, oamenii se adaptează la condiții externe stresante: tot ceea ce părea fără speranță se transformă brusc. Există posibilitatea de a realiza proiecte grandioase, iar multe persoane vor avea succes în activități individuale care presupun și creativitate. Ultima decadă a lunii decembrie este un moment bun pentru a vă consolida poziția socială, folosind informațiile și cunoștințele obținute.  

Horoscop financiar pentru săptămâna 6-12 decembrie: Cad bani din cer pentru unele zodii. Aveți grijă ce semnați! Previziuni complete

 

BERBEC - Nativiii tind să acționeze singuri și nu cedează influenței celor din jur. Reprezentanții semnului au o dispoziție pentru luptă, o dorință de a-și atinge scopurile. Acționând spontan, depășesc ușor toate obstacolele. În sfera socială, totul este în regulă, nativii fiind percepuți ca persoane deosebit de puternice și atractive. Dar este puțin probabil ca oamenii apropiați să îi înțeleagă, pot apărea conflicte. Utilizarea corectă a șanselor apărute în această perioadă va contribui la atingerea succesului financiar.

TAUR -  Luna decembrie este o perioada plină de obstacole. De aceea, poate fi necesar să vă schimbați locul de muncă sau să vă modificați rutina zilnică, să vă puneți ordine regulile de viață. Iubirea, de asemenea, devine ca o rutină, iar dorințele dispar. Conceptul de frumusețe suferă o schimbare. Experiența ta va fi utilă, bazează-te pe ea: aceasta este fundația pentru noi începuturi.

GEMENI - Nativii se pot întoarce la o relație din trecut. Circumstanțele se dezvoltă în așa fel încât relația se poate reînnoi și  continua la un nou nivel. Apar beneficii profesionale, dar și financiare.  Treburile de zi cu zi, sănătatea și viața necesită mult timp și energie. Este important să vă creați un regim, să vă raționalizați acțiunile, faptele, să vă găsiți o activitate în care eforturile depuse vor fi cele mai eficiente. Dacă problema schimbării locului de muncă este relevantă, este bine să faceți acest lucru în prima jumătate a lunii.

 

Vezi și: 4 decembrie 2021, eclipsă totală de Soare: Fenomenul astral deschide o nouă pagină în viața acestor zodii

 

RAC -  Succesul depinde în mare măsură de capacitatea de a stabili conexiuni cu oameni cu experiență. Poate avea loc o reevaluare a valorilor. Ceea ce,anterior, era important pentru tine, acum nu mai este perceput la fel. Situațiile sunt obositoare, există dorința de a te retrage dintr-un proiect, de a abandona evenimentele și de a te concentra pe lumea ta interioară. O perioadă bună pentru lucrări de renovare, îmbunătățirea locuinței, puteți rezolva ușor unele probleme financiare. Amânați încheierea tranzacțiilor și contractelor, semnarea documentelor importante.

LEU - O abordare creativă în rezolvarea problemelor atrage atenția celorlalți. Calitatea de lider se manifestată în mod deschis și te ajută la obținerea respectului dar și a noilor contacte utile. Vei obține succes după succes prin inițiative personale îndrăznețe și decisive. Relațiile tale cu colegii vor trece la următorul nivel. Problemele pot apărea de la o sarcină îndeplinită cu succes.  

FECIOARĂ - Luna poate fi marcată de returnarea datoriilor, nu neapărat materiale, ci chiar a celor pe care nu mai sperai să le primești. Sau situația se va dezvolta în așa fel încât vei avea ocazia să-ți achite datoriile. Vă puteți îmbunătăți semnificativ poziția în echipă, în sectorul financiar, dacă recunoașteți că vă datorați succesul tuturor celor implicați în proiect.  Această perioadă vă va ajuta la obținerea succesul.

 

Te-ar putea interesa și: Horoscop. Lună Nouă în Săgetător, însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Răsturnări de situație pentru zodii: Previziuni complete

 

BALANȚĂ - În afaceri și carieră, probleme profesionale, evenimentele strălucitoare încă nu au avut loc. Luna decembrie va marca începutul unei schimbări spre succes. Lupta pentru leadership, tendința de a vă exprima deschis interesele și ideile, vor atrage atenția oamenilor potriviți. Circumstanțele sunt favorabile pentru a vă rezolva problemele familiale, economice sau cele legate de o proprietate. Problemele de impozite, datorii, asigurări, pensie alimentară sau moștenire se pot acutiza. Găsești echilibrul în viață, iar principalul lucru este să-l menții. Te va ajuta persoana iubită.

SCORPION - Decembrie este un moment bun pentru a vorbi cu partenerul tău despre subiecte serioase. Dacă sunteți un cuplu, atunci relația trece la următorul nive și bat clopote de nuntă. Sentimentele au prins contur, au fost testate. De asemenea, inițiativa din partea dumneavoastră va fi cu siguranță susținută de partenerii de afaceri, fiind create condițiile necesare unei activități eficiente. Proiectele tale vor deveni mai puternice, propriile tale scopuri și aspirații vor fi oficializate. Va trebui să munciți din greu, să acționați împreună, să cântăriți argumentele pro și contra, să țineți cont de opinia colectivă, de beneficiile pe care ar trebui să le primească partenerii.

SAGETĂTOR - Dacă aveți o afacere, atunci poate apărea o situație în care angajații dvs. vor cere o creștere a salariului. Sau partenerii pot dori să modifice termenii contractului. Te afli într-o situație de alegeri dificile. Trebuie să dedici mult timp găsirii informațiilor și dovezilor necesare pentru a face alegerea corectă. Dobândești o experiență neprețuită în relații, descoperi că acțiunile și ideile tale sunt deja interesante pentru cei din jur. Comunicarea și călătoriile vor deveni mai intense, cercul tău de cunoștințe se va extinde și va contribui la realizarea celor mai ambițioase planuri.

 

Horoscop săptămâna 6-12 decembrie 2021. Vărsătorii găsesc job-ul vieții lor, Săgetătorii riscă accidente sau înșelătorii financiare: Previziuni complete

 

CAPRICORNUL - Nu este ușor să echilibrezi domeniile vieții profesionale cu cele personale. Pentru a nu pierde conexiuni utile și parteneri valoroși, nu vă asumați toate meritele. Orice rezultat obținut nu trebuie prezentat ca o realizare individuală. Puterea ta este în parteneri, în următoarele câteva luni. Interesul pentru activitățile sociale este în creștere, contactele cu parteneri din trecut se intensifică. Trebuie să fii sociabil, să comunici mult, să faci cunoștințe noi, să studiezi sau să înveți singur. Acest lucru va extinde oportunitățile.

VĂRSĂTOR - Veți obține rezultate din eforturile depuse anterior. Luați în considerare interesele partenerilor, deoarece beneficiul reciproc contribuie la o poziție stabilă, deschide noi oportunități în ceea ce privește beneficiile și sporind profiturile. Va trebui să dedicați mult efort și atenție interacțiunilor cu ceilalți, deoarece acest lucru vă va ajuta să ocoliți concurenții care sunt activi în decembrie. Abundența de informații, contacte, detalii este foarte obositoare. Totul trebuie verificat din nou, dar principalul lucru este să nu îl aruncați informațiile, care, la prima vedere, vi se par irelevante.

PEȘTI - Pentru a vă rezolva problemele, trebuie să te conectezi cu alte persoane. În acest caz, totul va funcționa și în relațiile sociale și cele legate de carieră. Dacă ai lucrat mult timp la un proiect, îl poți finaliza și primi o recompensă. Luna decembrie este favorabilă pentru mutare, vânzarea și cumpărarea de imobile. Problemele de moștenire, împărțirea proprietății, datorii (încasarea sau rambursarea) devin relevante. Reprezentanții zodiei, care sunt în pragul divorțului, a unei ruperi în relație, vor pune capăt acestui lucru. De asemenea, probleme pt apărea și și relațiile de afaceri, care se pot termina.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel