Horoscop, vineri, 1 iunie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

HOROSCOP BERBEC 1 iunie

DEşti înconjurat de multă lume şi cu fiecare ai alt gen de relaţii, reuşind să te adaptezi perfect oricărei tipologii umane. Cu unii ai multe lucruri interesante de discutat şi comunicarea merge ca pe roate.

Alţii îţi sunt apropiaţi sufleteşte ca prieteni intimi sau persoane dragi, şi vă bazaţi pe un schimb reciproc de gesturi sincere de afecţiune. E o plăcere să intri în contact cu atâta lume, folosindu-te de fiecare dată de trăsăturile cele mai potrivite pentru a avea cu toţi legături cât se poate de amiabile şi plăcute.

HOROSCOP TAUR 1 iunie

Conflictele care se încing peste tot sunt cele mai grele obstacole în planurile tale, dar dacă ai fi mai atent, ţi-ai da seama că lumea îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Şi tu ai spus de multe ori nu la ideile altora, şi tu te-ai opus, şi tu ai pus beţe în roate, deci acum a venit vremea altora să judece părerile tale.

Aceste dispute nu fac decât să încetinească proiectele începute, semn că există o comunicare deficitară aici şi trebuie reparată cumva. Fiţi deschişi cu toţii spre dialog pentru că se poate ajunge la un consens dacă toată lumea îşi ţine sub control orgoliile şi dorinţa de a avea doar el dreptate. Calmează-ţi nervii, spiritul critic sau nevoia de a spune nu, şi ai să vezi că lucrurile vor merge iar ca pe roate.

HOROSCOP GEMENI 1 iunie

Ţine cont de sfatul foarte bun care vine azi din partea unei persoane mai mature sau cu mai multă experienţă, pentru că ştie ce spune şi merită ascultat. Îţi oferă un pont, o soluţie practică, o idee salvatoare care poate echilibra ca prin farmec una din problemele care te frământă.

Nu sta să o analizezi pe toate feţele, pentru că sfatul e verificat şi şi-a arătat de multe ori eficienţa. Dacă pui la îndoială, nu faci altceva decât să consumi timp şi energie pentru a ajunge la aceleaşi rezultate şi la aceeaşi concluzie: că e soluţia optimă, Foloseşte-te de acest pont preţios, pentru că lucrurile revin la normal dacă îl valorifici cu încredere.

HOROSCOP RAC 1 iunie

Nu continua acel plan care vezi şi tu că nu mai înaintează deloc, ci caută să schimbi cumva macazul. Transformarea unui blocaj într-o reuşită stă numai în mâinile tale, pentru că tu oricum eşti una din zodiile cele mai deschise spre schimbare, spre provocare, spre răsturnări masive de situaţie.

Dacă eşti pregătit pentru aşa ceva, dând chiar complet peste cap ceea ce făceai înainte, vei vedea că lucrurile reintră în normal, deci nu te încăpăţâna să rămâi la lucrurile deja cunoscute. Fii gata pentru o furtună de evenimente, dar ce rămâne în urmă e o cale complet nouă ce te va mulţumi pe deplin. Demolează tot şi ia-o de la capăt!

HOROSCOP LEU 1 iunie

Nu te preface că totul e în regulă, ca să scapi mai repede de o responsabilitate, ci asumă-ţi în totalitate sarcina care îţi revine. Nu aştepta de la alţii soluţii, pentru că totul depinde numai de tine şi voinţa ta. Apucă-te de treabă acum, nu mai amâna, pentru că a ascunde praful sub preş nu e soluţia optimă în cazul de faţă.

Cu cât te implici mai serios şi cu cât nu depinzi de nimeni, cu atât rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea să spui cu fermitate start şi să nu te opreşti până la capăt! Dacă cineva se oferă să te ajute, eşti norocos, dar dai mai mult randament dacă faci totul de unul singur.

HOROSCOP FECIOARĂ 1 iunie

Te simţi mic în faţa unei persoane care impune prestanţă şi respect prin faima sa sau prin superioritatea sa într-un domeniu pe care tu nu îl stăpâneşti încă. Trebuie să recunoşti că sunt alţii mai buni, că mai ai şi tu multe de învăţat de la ceilalţi, ca atare trebuie să profiţi de ocazia rară care ţi se oferă acum, aceea de a sta în preajma unei astfel de persoane deosebite.

Simplul fapt că te primeşte sub aripa sa protectoare e motiv de laudă şi mândrie la tine, încât vei spune tuturor, după aceea, că ai avut această onoare măcar odată în viaţă.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel