Horoscop TAROT pentru săptămâna 26 iulie - 1 august! Balanţa: "Nu mai poţi amâna decizia!" Săgetător: "Alege cu grijă bătăliile"

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

Horoscopul TAROT pentru săptămâna 26 iulie - 1 august vine cu un mic ghid pentru fiecare zodie în parte pentru a trece uşor prin schimbările sau situaţiile ce urmează să se întâmple, dar şi cu o alinare pentru semnele care au trecut printr-o perioadă grea. Află cartea trasă special pentru zodia ta, în această săptămână.

Citeşte şi: Horoscop Luna neagră. Lilith în Gemeni: Adevăruri dureroase vor fi dezvăluite până pe 1 august. Scorpion, ai grijă ce vrei pentru că nu îţi va plăcea

 

Horoscop TAROT pentru săptămâna 26 iulie - 1 august

 

Berbec

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 9 Săbii

Cartea indică faptul că suferiți de un fel de pierdere sau dezamăgire chiar acum. Poate fi ceva la care v-aţi aşteptat sau ceva brusc și neașteptat. Acest stres a cântărit greu asupra ta, făcându-te probabil să te simți ca și cum nu te vei mai recupera niciodată din această situație. Luați-vă timpul necesar pentru a vă întrista și a vă vindeca, ținând cont de faptul că, deși ceea ce traversați acum este extrem de dificil, puteți continua și crește din această experiență.

 

Citeşte şi: Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

 

Taur

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Împărăteasa

Cartea arată că săptămâna aceasta este vorba despre primirea cadourilor și binecuvântărilor care sunt în jurul tău. Este ușor să te prinzi în ritmul frenetic al vieții de zi cu zi, dar acum ești îndemnat să te oprești, să încetinești și să te conectezi cu simțurile tale. Mănâncă o masă fastuoasă. Trage un pui de somn în așternuturi frumoase. Oprește-te să miroși florile. Astfel, te deschizi spre a vedea, a mirosi, a auzi, a atinge, a gusta și a experimenta cu adevărat cele mai mari recompense ale vieții.

 

Gemeni

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 6 Pentacole

S-ar putea să te simți obligat să faci multe pentru ceilalți în această săptămână. Este o carte a generozității, a carității și a dăruirii și primirii. Acest lucru ar putea fi într-un sens literal, indicând faptul că puteți acorda cuiva un împrumut sau un alt tip de sprijin financiar. Totuși, acesta ar putea fi și un moment în care sunteți generos în spirit, ajutând pe cineva să se miște, oferind sfaturi sau oferind un sprijin atât de necesar unei persoane dragi care trece printr-un moment dificil. Unele dintre cele mai prețioase cadouri pe care le oferim altora sunt gratuite.

 

Rac

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Lumea

Mesajul tău pentru săptămâna aceasta este unul despre crearea unui echilibru mai mare în viața ta. Cartea vă oferă multe oportunități de a lua în considerare această temă. Este, probabil, expresia supremă a acestei nevoi. Această carte te încurajează să privești fiecare tărâm al existenței tale: emoțional, fizic, mental și spiritual. Ți-a lipsit armonia într-unul din aceste domenii? Dacă da, vi se recomandă să nu vă dați seama doar cum să atingeți acest echilibru, ci și cum să îl mențineți.

 

Leu

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 10 Săbii

Cartea recunoaște că traversați un moment dureros chiar acum. Poate că ați fost trădat sau s-ar putea să vă confruntați cu o perioadă de lucruri care vă prăbușesc. Aceste tipuri de experiențe nu sunt niciodată plăcute de parcurs, dar în această săptămână sunteți chemat să vă concentrați asupra noului început pe care acest sfârșit îl poate aduce în schimb. Chiar dacă s-ar putea să simți că ai lovit cea mai joasă treaptă, alină-te cu faptul că nu mai poţi face altceva decât să urci. Amintiți-vă, obstacolele pot fi oportunități deghizate.

 

Fecioara

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Pajul de Cupă

Păstrați o inimă și o minte deschisă săptămâna aceasta! Pajul de Cupă te îndeamnă să te întorci în copilărie, când erai mai neînfricat, mai idealist. S-ar putea ca circumstanțele trecute sau recente să vă fi făcut mai cinici și să vă închideți ca o modalitate de a vă proteja de răni. Deși această abordare vă poate ajuta cu siguranță să evitați mai multă durere, vă poate împiedica, de asemenea, să experimentați plăcerile vieții. Nu lăsați trecutul să vă dicteze viitorul în acest fel. Învață să ai încredere din nou.

 

Balanță

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 2 Săbii

Cartea indică faptul că ați putea experimenta o criză de indecizie în acest moment. De fapt, este posibil să fiți atât de nesigur de cum să procedați, încât ați amânat activ confruntarea cu această chestiune. În această săptămână ți se amintește că, oricât ai încerca să eviți această situație, nu va dispărea pur și simplu. În loc să vă concentrați asupra consecințelor luării unei decizii greșite, luați în considerare ce s-ar putea întâmpla dacă nu luați deloc o decizie. Inacțiunea poate duce adesea la probleme mai mari pe drum.

 

Scorpion

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Pajul Pentacolelor

Pajul Pentacolelor reprezintă entuziasm pentru noi începuturi și noi aventuri. În această săptămână, sunteți încurajați să vă exprimați talentele creative într-un fel. V-ați gândit să începeți ceva, dar nu ați făcut primii pași? Această carte vrea să luați acele idei imaginative cu care v-ați jucat și să începeți să le manifestați. Rămânând concentrat și aplicând o etică de muncă puternică, îți vei transforma visele în realitate.

 

Săgetător

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 5 Săbii

În această săptămână ești încurajat să-ți alegi cu înțelepciune bătăliile. Cartea semnalează că un conflict se dezvoltă în prezent într-o anumită zonă a vieții tale și că o confruntare ar putea avea loc în curând. Când se întâmplă, s-ar putea să fiți tentat să aveţi ultimul cuvânt cu orice preț - dar v-ați gândit care sunt aceste costuri? În încercarea dvs. de a dovedi că aveți dreptate, puteți spune sau face lucruri pe care le regretați mai târziu, precum și să vă sabotați relația cu cealaltă persoană (sau persoane). Înainte de a merge la luptă, ia în considerare modul în care câştigul din acest moment ar putea duce la o pierdere pe termen lung.

 

Capricorn

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: 7 de Cupă

Ai simțit că jonglezi cu prea multe lucruri simultan? În această săptămână, cele 7 Cupe recunosc că aveți multe priorități concurente și, deși este nobil să vă împărţiţi între atâtea lucruri diferite, este greu să acordați atenția corectă uneia dintre ele. Ca urmare, una sau mai multe dintre aceste zone au avut de suferit. Alegerea poate fi prietenul nostru, dar poate fi și inamicul nostru. Acum este momentul să vă dați seama unde vă cheltuiți cel mai bine timpul și energia.


Vărsător

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Cavalerul Pentacolelor

Ai avut recent capul în nori? Cartea vă îndeamnă să vă întoarceți pe Pământ săptămâna aceasta și să depuneți efort în ideile voastre în această săptămână. Poate că ați avut o perioadă cu multă vorbă şi puţină acţiune. Alternativ, ați putea să vă amânați responsabilitățile de zi cu zi în favoarea unor oferte mai interesante. Indiferent de situația dvs., sunteți încurajați să creați un plan de acțiune sau să respectați o rutină, deoarece progresul se realizează cel mai bine prin disciplină.


Pești

Cartea pentru săptămâna 26 iulie - 1 august: Regina Pentacolelor

Cineva va avea nevoie de puțină îngrijire plină şi iubire în această săptămână. Regina Pentacolelor este un furnizor adevărat - ea este cea care se asigură că toată lumea este hrănită, căminul este ordonat și că acordă suficient timp și atenție celor dragi. Când apare, este un semnal că cineva ar putea avea nevoie de mai mult sprijin decât de obicei. Trece cineva dintre apropiaţii dvs printr-o perioadă dificilă sau aveţi nevoie de un umăr de sprijin? Dacă vă simțiți copleşit, nu vă fie teamă să căutați ajutor. Resursele sunt acolo și este în regulă să cereți ce aveți nevoie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel