Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021
Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

Ai mai avut vreodată parte de situaţii sau întâlniri cu anumite persoane picate, parcă, la momentul şi locul potrivit? Câteva zodii vor fi destul de norocoase în această vară să cunoască o persoană care i-a fost predestinată şi nu, nu este vorba neapărat de ceva romantic, dar va fi o întâlnire care le va marca.

Din când în când, ne găsim experimentând ceva care poate fi descris doar ca „sortit”. Nu putem vedea că vine, dar când soarta lovește, putem vedea cum toate drumurile pe care am călătorit ne-au condus către acest singur loc, acest moment al destinului. Nu am putut scăpa de ea și totuși - ne-am pus cumva în calea ei și acum depinde de noi să o trăim. Asta e soarta.

Când toate drumurile duc la unul, suntem obligați să ne confruntăm cu ceea ce ne stă în față.

Nu mai este vorba de alegere - deși avem întotdeauna asta, chiar dacă alegerea este legată de modul în care percepem și interpretăm circumstanța noastră.

Citeşte şi: Horoscop Luna neagră. Lilith în Gemeni: Adevăruri dureroase vor fi dezvăluite până pe 1 august. Scorpion, ai grijă ce vrei pentru că nu îţi va plăcea

Când soarta ne bate și ne dă noua cale, ni se dă darul schimbării și depinde de noi să facem tot posibilul.

Avem atât de multe tranzite astrologice care se întâmplă chiar acum, în special între 15 iulie și 1 septembrie, încât ne putem simți traşi și atraşi.

Pentru unele semne - cartea destinului este scrisă chiar acum și ceea ce pare să vină este ideea că soarta va aduce noi întâlniri.

Noutate, poate un mic șoc și o perioadă de ajustare. Recomandarea este să ne deschidem inima la acest tip de schimbare și să ne pregătim mintea pentru a percepe această schimbare ca fiind pozitivă.

Ce semne se datorează unei întâlniri destinate între 15 iulie și 1 septembrie 2021?

 

Semnele zodiacale care vor avea o întâlnire predestinată în perioada 15 iulie - 1 septembrie 2021

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

În acest timp vei asista la încheierea a ceva ce prețuieşti - ar putea fi un restaurant sau un club de noapte ... este un loc în care te-ai refugiat și ai putut să te distrezi bine acolo.

Acest lucru poate fi, de asemenea, despre un fel de club pe care l-ai frecventat (chiar și online), care este pe cale să se desfiinţeze.

Acest sfârșit te lovește puternic și îți pompează paranoia, ceea ce te trimite în spirală într-un loc de autocompătimire; te întrebi dacă vei mai avea vreodată prieteni.

Te întrebi dacă viața ta s-a terminat și dacă ar trebui să te scufunzi într-o gaură și să îţi trăieşti restul vieții în întuneric.

Da, drama va fi mare ... dar surpriza vine, și anume că cineva care a fost implicat în centrul tău de fericire este pe cale să ajungă la tine. Un prieten!

Aceasta este întâlnirea voastră destinată, pentru că această persoană este pe cale să îţi reînnoiască credința într-o viață socială. Nu, Fecioară, nu s-a terminat.

O ușă se închide și o altă ușă se deschide. 

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Între 15 iulie și 1 septembrie, există o mulțime de spațiu pentru ca evenimentele astrologice să ne clatine viața.

Întâlnirea ta predestinată se va întâmpla în cursul lunii august și, după cum arată, va fi un „moment financiar” de calcul.

Acest lucru ar putea însemna că eşti pe punctul de a moșteni o avere sau cel puțin o sumă mare de bani - înseamnă, de asemenea, că cineva nu poate trăi pentru a spune această poveste, iar acest lucru ar putea fi dur din punct de vedere emoțional pentru tine.

Aceasta nu este o promisiune, ci doar o interpretare a unei linii de stele care spun că Balanța va fi impşlicată într-o moştenire și, din păcate, moștenirile sunt de obicei asociate cu moartea cuiva.

Întâlnirea ta predestinată este cea în care eşti șocat de vestea trecerii cuiva în nefiinţă, totuși acest eveniment te conduce la obţinerea unei averi.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ai fost întotdeauna mândră/u că ești tu; ai primit criticile, opiniile, judecățile asupra aspectului tău și niciodată nu ți-a păsat.

Ai fost întotdeauna aautentic şi ai acceptat cine eşti.

Ai acționat sau te-ai îmbrăcat întotdeauna într-o manieră în care să-ți placă, totuși nu ai dorit niciodată atenție sau laudă; doar făceai ce îţi plăcea și asta era tot ce îți trebuia.

Ceea ce urmează să se schimbe este că cineva îți va oferi o oportunitate care se învârte literalmente în jurul tău, pentru a fi tu.

Cineva vede ceva în tine care îi inspiră, ceea ce, la rândul său, îi determină să vă ofere o oportunitate extraordinară de a monetiza orice faceți atât de bine.

S-ar putea să lupți cu asta, la început, simțind că tot ce îți dorești este să fii singur, fericit și excentric în privat.

Și atunci va avea loc lovitura: „Îmi plac foarte mult banii și chiar îmi place să fiu eu însumi. Dacă pot câștiga bani ȘI să fiu eu însumi, atunci de ce nu!” Nu-ți vei vinde sufletul, Vărsător, nu te teme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel