Horoscop Luna neagră. Lilith în Gemeni: Adevăruri dureroase vor fi dezvăluite până pe 1 august. Scorpion, ai grijă ce vrei pentru că nu îţi va plăcea

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop. Luna neagră Lilith în Gemeni. Adevăruri dureroase vor fi dezvăluite până pe 1 august. Scorpion, ai grijă ce vrei pentru că nu îţi va plăcea
Horoscop. Luna neagră Lilith în Gemeni. Adevăruri dureroase vor fi dezvăluite până pe 1 august. Scorpion, ai grijă ce vrei pentru că nu îţi va plăcea

Luna neagră Lilith în Gemeni, va rămâne cu noi până pe 1 august. În tot acest timp, câteva zodii vor avea toate secretele puse pe tapet. Cine trebuie să aibă grijă?

Lucruri noi se întâmplă în fiecare zi în astrologie și începând cu 17 iulie până la 1 august 2021, trei semne zodiacale ale căror secrete sunt dezvăluite, pot da vina pe Luna Neagră.


Luna Neagră în Gemeni


Acest eveniment ne aduce şi dorința de a rezolva lucrurile, analizându-le și învățând din rezultate.

Luna Neagră Lilith în Gemeni ne va ajuta să îi înțelegem pe cei din jurul nostru. Gemenii reprezintă curiozitatea, expresia cuvintelor și, uneori, acest semn zodiacal este cunoscut pentru răspândirea bârfelor.

Citeşte şi: Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

În această perioadă de timp vom dezgropa secrete și ne vom lăuda cu mari revelații. Viața va fi fascinantă pentru unii, mai mult decât pentru alții.

Acest tranzit este, de asemenea, asociat cu conflict și dezacord și, da, vine cu unele caracteristici mai puțin atractive, cum ar fi instigarea certurilor și ignoranța voită.

Mulţi pot să o facă 'pe prostul' doar pentru a scăpa de responsabilitatea unor vorbe ofensatoare. "Cine eu? Nu aș spune niciodată așa ceva decât dacă glumeam. Haide, nu poți lua o glumă?"

 

Semne zodiacale ale căror secrete sunt dezvăluite în timpul Lunii Negre 'Lilith' în Gemeni, 17 iulie - 1 august 2021:

 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Vei fi deosebit de susceptibil la trăsăturile negative care vin împreună cu Luna Neagră în Gemeni și se va manifesta ca o teamă de respingere.

Îți place să fii implicat; nu te sfieşti niciodată de oameni, de fapt, preferi grupurile de prieteni.

Cu toate acestea, ai tendința de a avea o agendă și aceasta trebuie să fie cunoscută printre prieteni ca fiind cea cu cunoștințe; faci tot posibilul pentru a fi persoana focală a grupului.

Cea mai mare teamă a ta este că grupul tău nu te va vedea așa și în timpul acestui tranzit - vei trăi în frica respectivă, indiferent dacă este reală sau nu.

Te temi că ceilalți îți vor cunoaște secretul: că ți-e frică de respingere.

Acest tranzit va funcționa pe acele frici, ceea ce înseamnă că veți încerca să combateți ceea ce credeți că se întâmplă, cu prea multe discuții, prea multe explicații și mult prea multe îngrijorări dacă oamenii te plac sau nu.

Cu fruntea sus ești foarte respectat și oamenii apelează la tine pentru cunoaștere și înțelepciune supremă, cu toate acestea, uneori este mai bine să aștepți ca aceștia să se apropie de tine mai întâi, înainte de a le împărtăși și a-i împovăra pe ceilalți cu vasta ta pricepere mentală.


Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă există un secret care va fi dezvăluit în timpul Lunii Negre, acesta este cel pe care îl scoți de la cineva într-un fel de încercare de a comunica cu ei.

Aveți grijă la ceea ce ceri, deoarece acest tranzit poate oferi adevărurile dorite, cât şi cele nedorite.

În această perioadă de timp, există șanse mari să îţi hărțuieşti partenerul, ceea ce înseamnă că le vei pune prea multe întrebări despre trecutul lor și când în sfârșit le-a ajuns și va decide să spună ce vrei - nu o să-ți placă.

Nu căuta informații, pur și simplu pentru că simți că aveți nevoie de ele. Ai de-a face cu ființe umane, nu cu date și trebuie să iei în considerare faptul că nu toată lumea trăiește și respiră doar pentru a-ţi mulțumi simțul curiozității.

Vei întreba și vei primi - dar îți va părea rău că ai vrut vreodată să afli.

 

Pești (19 februarie - 10 martie)

Ești persoana de la petrecere care spune glumele cu adevărat tâmpite și se așteaptă ca toată lumea să râdă, chiar dacă ai citit greșit audienţa.

Secretul care va fi dezvăluit în timpul acestui tranzit este acela în care afli că nu ești atât de iubit, prețuit sau necesar în viața tuturor pe cât crezi.

Și da, asta va înțepa. De fiecare dată când trebuie să intrăm în contact cu partea cea mai proastă a noastră este un apel de trezire, iar tu ești norocos, Pești, deoarece acest apel de trezire te va ajuta în viitor.

Luna neagră Lilith din Gemeni face drumul lung în a ne face oameni mai buni; în cazul tău, Pești, va trebui să te confrunți cu un anumit comportament rău - dacă vrei să-ți păstrezi prieteniile intacte.

Sfatul pentru a trece prin acest tranzit este să te gândeşti înainte de a vorbi și să foloseşti o anumită discreție; chiar dacă ești o persoană extrem de plină de compasiune, și tu poți fi iritant uneori atunci când vine vorba de sentimentele altora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel