Horoscop special: Vezi ce ți-au pregătit astrele și karma pentru acest sfârșit de septembrie

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop special: Vezi ce ți-au pregătit astrele și karma pentru acest sfârșit de septembrie / Foto: Unsplash
Horoscop special: Vezi ce ți-au pregătit astrele și karma pentru acest sfârșit de septembrie / Foto: Unsplash

Horoscop special pentru sfârșitul lunii septembrie. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele și karma în legătură cu viața personală, carieră, sănătate și noroc. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec. Horoscop special


Este timpul să nu mai împingi și să începi să ai mai multă încredere în univers. în acest fel, te vei elibera de greutatea pe care o simți. Este important să vă amintiți că pur și simplu cercetați teritoriul vieții voastre pentru a înțelege mai clar ce vreți să faceți. Asta nu este neapărat ușor. Ignoră-i pe cei care te contrazic și, dacă este posibil, ignoră complet compania lor. Aveți impresia că faceți un pas înainte și trei înapoi. Acceptați ceea ce trebuie făcut pentru a rezolva conflictele.


Taur. Horoscop special


Acum puteți vedea dincolo de superficialitate. Vei ajunge la niște concluzii valoroase, așa cum un cercetător pasionat a pus cap la cap un puzzle misterios, și vei ajunge la niște concluzii practice acum. Este posibil ca procesele tale intuitive să fi fost marginalizate anterior. Reangajarea acestei părți a caracterului tău este esențială pentru a ajunge la adevăr. Sunteți idealist în ceea ce privește banii și un stil de viață mult mai bun. Uneori, faptele goale nu vor fi suficiente. Trebuie să sapi mai adânc. Folosește orice bănuieli pe care le ai acum pentru a lua decizia corectă.


Gemeni. Horoscop special


Sentimentele tale devin extrem de uimitoare, iar tu îți cauți cu entuziasm interesele profund resimțite. Aceasta poate fi o perioadă extrem de imaginativă, chiar dacă poți fi oarecum entuziast. O mare karmă te va favoriza cu o nouă experiență sufletească. Următoarele câteva zile ar putea fi critice pentru a găsi și a favoriza o altă relație sau pentru a duce una actuală mai sus ca niciodată. O parte misterioasă a vieții tale va ieși la suprafață înainte de foarte mult timp. Cineva îți cere să mergi mai departe cu viteza cu care termini lucrările.

Vezi și: Horoscop special: Schimbări spectaculoase și bogăție pentru unele zodii, pe final de septembrie. Evrika! Racii găsesc soluția salvatoare


Rac. Horoscop special


Ai un grad ridicat de idealism romantic în acest moment. Fă-ți timp pentru a-ți arăta afecțiunea față de acea persoană specială din viața ta. Scoate telefonul din furcă, ca să nu fii deranjat. Nu este nimic mai rău decât întreruperile atunci când încerci să acorzi mai multă atenție intimității tale. Din punct de vedere financiar, un pariu este în regulă dacă se bazează pe fapte și nu pe impulsuri trecătoare. Dacă nu-ți asculți capul, ci inima, s-ar putea să fii în pierdere. Este posibil ca organismul tău să îți trimită un semnal de odihnă.


Leu. Horoscop special


Există un sentiment de urgență în afacerile tale domestice. Știi ce vrei, dar ceilalți nu te pot ajuta. Aveți o dorință de a călători, dar s-ar putea să fie mai mult o călătorie de documentare decât una de plăcere. Dacă plănuiești să te muți undeva, trebuie să obții cât mai multe informații despre locul respectiv. Ești neliniștit astăzi, iar dacă familia încearcă să te țină în spatele ușilor închise, acest lucru ar putea provoca o ceartă. De asemenea, ai putea dori să îi implici în ceea ce faci. Încearcă să încurajezi independența la ei.


Fecioară. Horoscop special


Reinventează-te astăzi, nepermițând ca ceea ce a fost încercat și testat să îți domine gândirea. Schimbați abordarea oricărei lucrări pe care o faceți. Aplicați acest lucru la relațiile dvs., la prieteni și la cei dragi. Dacă trebuie să schimbați ceva la locul de muncă, cel mai bine este să nu comunicați dintr-o poziție de nemulțumire. Acest lucru se va reflecta negativ asupra superiorilor dumneavoastră. Energia ta pozitivă va părea reală doar dacă simți această pozitivitate în interiorul tău. Trebuie să transmiteți cu adevărat entuziasmul dumneavoastră celorlalți.

Vezi și: Horoscop 29 septembrie 2022. Zodia care va avea parte de o înșelăciune sau trădare la serviciu. Previziuni complete pentru nativi


Balanță. Horoscop special


Singurul mod în care puteți scăpa de un angajament este să fiți neangajat. Cu cât se spune mai puțin, cu atât mai bine. Nu vreți să răniți sentimentele cuiva, așa că, în acest caz, tăcerea este de aur. Confirmă-ți decizia prin e-mail într-o etapă ulterioară. Viziunea în tunel este de prisos acum, așa că soluția este să ieșiți din modul dumneavoastră obișnuit de a face lucrurile. Apar fisuri în metodologia dumneavoastră. Nu ați fost suficient de flexibil adaptându-vă la schimbare. Bula s-ar putea sparge în orice caz, așa că fiți pregătit să vă asumați un nou rol.


Scorpion. Horoscop special


Aveți o înțelegere intuitivă a unei situații, dar s-ar putea să nu fiți capabil să explicați cum ați ajuns la concluziile dumneavoastră. Sunteți conștient de ceea ce se transmite' Oamenii nu trebuie să știe. Aveți toate șansele să obțineți rezultate excelente la locul de muncă. Dar fii sincer cu tine însuți, te străduiești un pic prea mult, iar acest lucru i-ar putea deranja pe ceilalți. Ar putea fi un munte de muncă la orizont care așteaptă să te lovească între ochi, dar asta este exact ceea ce îți dorești - orice altceva în afară de plictiseală.


Săgetător. Horoscop special


 A avea mai multă grijă de corpul tău înseamnă pur și simplu să-ți asculți cu atenție semnalele corpului tău. Fii atent la ceea ce mănânci și faci pentru a-ți îmbunătăți și tu sănătatea. Veți ști în curând ce funcționează și ce nu. S-ar putea să încercați să vă creșteți starea de bine doar pentru a descoperi că suplimentele pe bază de plante sau dietetice fac contrariul. Cel mai bine ar fi să încercați să vă relaxați mai mult și să râdeți. Căutarea unui sens este importantă, iar meditația sau alte cercetări de sine sprijină acest lucru.

Vezi și: Horoscop 28 septembrie 2022. Săgetător, bucură-te de libertate. Fecioară, emani vibrații magnetice puternice - Previziuni complete

 

Capricorn. Horoscop special


Dacă nu ai destule pe cap, trebuie să te ocupi și de documente dezordonate, reeditând și reparând munca de proastă calitate a altora. Cât de frustrant? Îți este greu să aduni suficientă energie pentru munca ta, numai să cureți dezastrele altora. Acasă, ai multe pălării pe care trebuie să le porți, care necesită și timp suplimentar pentru a-i sprijini pe ceilalți. Nu sunteți apreciat. Vei căuta să schimbi echilibrul puterii.


Vărsător. Horoscop special


Nu trebuie să vă puneți în calea oamenilor care își rezolvă problemele. Chiar dacă o bătălie devine aprigă, cel mai bine este să-ți vezi de treaba ta și să nu te implici și ceea ce ar putea fi o bătălie lungă și prelungită. Vei încheia unele afaceri doar pentru că dai dovadă de o încredere extremă în tine însuți. Ești inspirat chiar acum. Veți dori să fiți extravagant și în prezentarea dvs. în fața celorlalți. În timp ce acest lucru va fi amuzant, nu uitați că cineva care are o influență semnificativă asupra rezultatului ar putea să nu fie impresionat.


Pești. Horoscop special


Adoptați o abordare calmă și prudentă a situației actuale. Vrei să grăbești unele acțiuni, dar asta ar fi o greșeală în acest moment. Prin urmare, trebuie să fii foarte atent dacă călătorești și te deplasezi. Tratați cu ceilalți în mod corect și cinstit și dați dovadă de o imparțialitate totală. Va trebui să faci un pas înapoi în legătură cu o decizie pe care o credeai amuzantă. Aveți informații ulterioare care au răsturnat situația cu susul în jos. Nu rămâneți pe poziții de teama de a nu fi jenat.

 

-----------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel