Horoscop special: Se anunță schimbări majore în viața unor semne zodiacale. Află ce ți-au pregătit astrele pentru această perioadă

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special: Se anunță schimbări majore în viața unor semne zodiacale. Află ce ți-au pregătit astrele pentru această perioadă / Foto: Unsplash
Horoscop special: Se anunță schimbări majore în viața unor semne zodiacale. Află ce ți-au pregătit astrele pentru această perioadă / Foto: Unsplash

Săptămâna nu este ușoară, pentru că au loc schimbări majore, nivelul de tensiune în întreaga lume rămâne ridicat, iar acest lucru provoacă neliniște. Vezi previziunile complete pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop special


Chestiunile legate de guvern vă atrag atenția, fie și numai pentru că există o oarecare confuzie în jurul unui anumit subiect. Poate fi vorba chiar de impozite scadente, anuități, acte pentru pensia de urmaș, etc. Interesul tău pentru actualitate sau știri va avea un impact favorabil asupra rezultatului unor negocieri, așa că rămâi bine informat ȘI răbdător, chiar dacă secretara informaticiană de la celălalt capăt al firului te face să te tragi de păr. Tranzitele planetare actuale aduc și satisfacții domestice.


Taur. Horoscop special


Sunteți frustrat de cineva care vă împinge tot mai mult la muncă. Vrei să pui la naftalină un proiect, doar pentru a constata că ei încă îi văd cumva meritul. Dacă îți comunici nemulțumirea nu înseamnă neapărat că vei obține ceea ce vrei. Trebuie să acceptați să continuați, chiar dacă cu reticență, chiar dacă temporar. Afișarea unei atitudini conciliante este totuși o poziție puternică de adoptat. Nu vei obține ceea ce vrei acum, dar ți se va da dreptate în timp util. Abia atunci opinia ta va fi mai respectată. Așteaptă-ți timpul.


Gemeni. Horoscop special


Vrei să urmărești o zi mai liniștită, dar te simți distras de activitățile mondene și de responsabilitățile care țin de calitatea de om. Greșeala care se face adesea este să crezi că viața ta lumească și cea spirituală sunt cumva separate. Atitudinea și conștiința ta pot transforma ceea ce faci în orice moment într-o activitate spirituală. Trucul este să te gândești mai mult la moment decât să te îngrijorezi de orice rezultat. Fii conștient și bucură-te de ceea ce faci astăzi.

Vezi și: Horoscop 12 octombrie. Săgetător, te apropii de limita răbdării. Pești, succesul îți aduce dușmani. Previziuni complete


Rac. Horoscop special


Schimbări majore în cariera ta au loc acum. Te afli într-o fază de tranziție importantă. Preocuparea ta este de a te asigura că ambițiile și visele tale se aliniază. Ai nevoie ca acestea să fie extrem de practice pentru tine și pentru ceilalți. Simți că actualul tău loc de muncă necesită prea multe compromisuri. Dacă acesta este cazul, ai permisiunea de a părăsi nava. Ești suficient de adaptabil pentru a învăța rapid tainele unui alt tip de muncă. Această influență te poate determina să părăsești locul de muncă pentru o alternativă mai creativă.


Leu. Horoscop special


Este posibil să favorizați ceva rău astăzi, cum ar fi o înghețată dublă cu ciocolată. O meritați. Nu vă simțiți vinovat de a avea parte de câteva dintre plăcerile simple ale vieții, deși calorice. Nu puteți face capul sau coada unei hârtii, așa că aveți nevoie de mai mult timp pentru a digera și a rezolva o problemă. Fiți creativi cu timpul dumneavoastră. Aveți noi perspective asupra posibilităților de a vă extinde interesele de afaceri, dar s-ar putea să trebuiască să convingeți pe altcineva de meritele acestui demers. Dacă o promisiune nu este respectată, puteți paria că nu ați avut încredere în instinctele dvs. de la început.


Fecioară. Horoscop special


Aveți o abordare amplă acum și doriți să vă ocupați de niște proiecte mari. Gândirea ta este cât se poate de mare' Atâta timp cât rămâi cu picioarele pe pământ, vei reuși să planifici ceva care poate avea un impact mare. Mai importante sunt intențiile tale și cei cu care alegi să colaborezi. La început, simți că te târăști în ritm de melc. Nu vă descurajați, pentru că un ritm constant vă permite să rectificați lucrurile pe măsură ce apar. Faceți progrese excelente.

Vezi și: Horoscop 13 octombrie 2022. O zi grea pentru Pești, vești excelente pentru Taur. Previziuni astrologice complete pentru toți nativii


Balanță. Horoscop special


Iarba pare mai verde de partea cealaltă atunci când simțiți că vă aflați într-o circumstanță fără ieșire. Dacă orgoliul îți stă în cale și ești obosit, nu te învinovăți. Regândește-te la ceea ce este important. Este posibil ca acest lucru să contrazică judecata familiei și a prietenilor, dar acum trebuie să ai încredere în instinctele tale. Oricât de aberant ar părea, acționați pe orice idee grozavă pe care o aveți. Totuși, nu te suprasolicita față de ceilalți. Mai devreme sau mai târziu, ar trebui să-ți recunoști măreția și să încetezi să mai trăiești în umbra altora.


Scorpion. Horoscop special


Un sentiment interior de neliniște vă determină să încălcați câteva reguli. Fără abatere, nu există progres. S-ar putea să creați o criză pentru a vă da un motiv să acționați în conformitate cu dorința dvs. de independență și libertate. Vă gândiți că orice este mai bun decât plictiseala și monotonia. În orice relație serioasă, trebuie să abordezi această problemă dacă constați că entuziasmul a dispărut. Ai putea avea parte de supărări sau răni neprevăzute dacă nu știi unde sunt limitele tale. Trasarea unei linii în nisip este necesară.


Săgetător. Horoscop special


La locul de muncă se anunță schimbări importante. Nu trebuie, însă, să lași reacțiile emoționale să îți întunece imaginea de ansamblu. S-ar putea să vă grăbiți, presupunând că lucrurile nu sunt așa cum sunt. Trebuie să puneți întrebări, mai degrabă decât să jucați jocul presupunerilor. Vei avea parte de zile de lucru mai ușoare dacă vei fi pragmatic în relațiile cu angajatorii și colegii de muncă. Veți fi mai puțin distras și mai productiv. Există o întorsătură norocoasă a evenimentelor pentru tine, dar nu așa cum te-ai fi așteptat.

Vezi și: Horoscop special. Ce te face să ai câteva kilograme în plus, în funcție de zodie: Iată soluția de a reintra rapid în formă

 

Capricorn. Horoscop special


Sunteți extrem de neliniștit de modelele pe care vi le-a stabilit cineva, deoarece nu aveți abilitățile esențiale. A pune întrebări nu ar trebui să fie o rușine. De asemenea, nici nu ar trebui să vă luați tot timpul necesar pentru a obține o explicație. Nu trebuie să permiți ca orgoliul tău să te împiedice să ceri ajutor, mai ales dacă te ajută să faci munca ideală. S-ar putea să faceți o încercare decentă de a schimba drastic o circumstanță, punctul de vedere al cuiva sau o circumstanță referitoare la exercițiile dumneavoastră de expert.


Vărsător. Horoscop special


Dacă ești într-o relație nouă, îți vei da seama că probabil pierzi prea mult timp. Ieși din ea din timp dacă nu există niciun beneficiu reciproc. S-ar putea să vă simțiți vinovat după aceea, dar vă dați seama că aceasta poate fi singura opțiune. Raționalizează-ți cheltuielile și fii mai conștient de prețul lucrurilor. Îți pui la îndoială abordarea ta față de bani. Ceea ce obișnuia să vă satisfacă nu mai este necesar. Simplitatea pare să fie cuvântul cheie în această perioadă. Continuă să investighezi posibilități alternative de viață.


Pești. Horoscop special


Ești entuziasmat de noi oportunități și vrei să te pui pe treabă. Nu uitați, însă, că întotdeauna trebuie să legați lucrurile în prealabil. Există afaceri neterminate care încă mai dau târcoale și, dacă nu rezolvi aceste chestiuni, aceste noi perspective pe care ai planificat să le explorezi ar putea fi îngreunate de acest lucru. Ia-ți timp să planifici cu atenție și nu te grăbi să te avânți în sălbăticia albastră. Respectați limita de viteză și fiți atenți unde călcați. De asemenea, se pare că știi intuitiv ce sunt ceilalți în acest moment.

 

-----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel