Horoscop special. Capricorn, beneficii materiale excelente vin spre tine. Pești, aveți liber la distracție. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 23 martie. Taurul primește un cadou al destinului; un vârtej de evenimente îi surprinde pe Vărsători: Previziuni complete
Horoscop 23 martie. Taurul primește un cadou al destinului; un vârtej de evenimente îi surprinde pe Vărsători: Previziuni complete

Horoscop special pentru luna decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop special 


Cineva nu-ți arată afecțiunea pe care o meriți. Acest lucru se poate datora faptului că propriile emoții nu sunt clare. Acest lucru arată niște probleme financiare care stau la baza problemei, de care s-ar putea să nu fiți conștient. Ai aruncat destule aluzii, dar nu înțelegi de ce trec peste capul acelei persoane dintr-un motiv anume. Împărtășește o vacanță sau măcar o zi liberă cu un prieten. Dorința ta de a călători este la cote maxime astăzi. Atitudinea ta plină de compasiune te va răsplăti de zece ori și îți va aduce satisfacții emoționale.


Taur. Horoscop special 


Nu fiți prea inteligent în comunicare, pentru că v-ați putea încurca în noduri încercând să vă explicați oamenilor mai puțin inteligenți. Ai putea încerca să-i impresionezi pe ceilalți cu know-how-ul tău, doar pentru a te trezi împotmolit în mai multe întrebări decât răspunsuri. Ascultă ceea ce sugerează ceilalți și fii de acord în liniște (chiar dacă tu nu ești de acord). Vei fi pregătit pentru un ritm mai liniștit mai târziu în cursul zilei și până seara. Mai multe călătorii scurte implică reluarea legăturii cu cineva pentru care nu ai avut timp în trecutul recent.

Vezi și: Horoscop special: Ce zile norocoase vei avea în luna decembrie în funcție de zodia ta


Gemeni. Horoscop special 


Finanțele se îndreaptă din nou spre o zonă pozitivă. Nu te impacienta să recuperezi tot terenul pierdut. Nu vă extenuați încercând să vă jucați de-a recuperarea întârzierilor. Adoptați o abordare lentă și măsurată pentru a vă recupera finanțele. Fiți răbdător pe măsură ce planetele se mută într-o stare mai armonioasă. În cele din urmă vă veți readuce resursele pe drumul cel bun. Cel mai bine ar fi să reduceți tonusul modului în care comunicați. În prezent, este puțin cam dur. Munca se intensifică și este posibil să ai multe pe cap. Aveți grijă să vă odihniți mai mult.


Rac. Horoscop special 


S-ar putea să vă simțiți copleșit de facturi sau de scrisori de solicitare. Toate sosesc în același timp. Nu te ajută să știi că nu ai planificat suficient de eficient. Puteți învăța din lecție și puteți începe să puneți deoparte puțin pentru zile negre. Aveți grijă de bănuți, iar dolarii vor avea grijă de ei înșiși. Nu este o idee bună să vă împrumutați pentru a plăti o datorie. Luați în considerare cum să vă reduceți datoria prin refinanțare în condiții mai bune. Nu trebuie să se revină la vechile obiceiuri de cheltuieli.


Leu. Horoscop special 


Azi ai putea zbura la înălțime, fie la figurat, fie la propriu. Prietenii care vă cer ajutorul astăzi ar putea fi destul de agresivi în cererile lor. De ce presupuneți că ei vă domină sentimentele? Ai un control mult mai mare asupra emoțiilor tale decât crezi. Cu o viziune mai clară și cu resurse emoționale, puteți face față acestor probleme. Sfatul de astăzi este să nu te împotmolești în a ajuta pe toată lumea în detrimentul tău. Aveți problemele voastre de rezolvat. Caritatea începe acasă.


Fecioară. Horoscop special 


Ești impulsiv afectuos și cochet astăzi și te simți neliniștit într-o relație stabilă, previzibilă, care oferă puține emoții. S-ar putea să fii atras de cineva nou pur și simplu din cauza noutății și a posibilității de aventură. După-amiază, te-ai putea simți cinic, mai ales dacă cineva îți învârte o poveste pe care nu o crezi neapărat. Dacă nu ți-ai găsit sufletul pereche, păstrează-ți credința, pentru că este doar o chestiune de timp.


Balanță. Horoscop special 


Uneori, ai nevoie de cel mai blând imbold pentru a te readuce pe calea cea bună. Ceața se ridică acum datorită unui prieten sincer care îți oferă încurajările potrivite. Totuși, nu te sprijini prea mult pe ei. Răsadul se descurcă bine la umbra stejarului uriaș. Aceeași răsadniță moare dacă stejarul continuă să o protejeze de lumina soarelui. Găsește un echilibru fericit între folosirea colacului de salvare de sprijin și inițiativa ta independentă. Găsirea echilibrului corect va fi un impuls dinamic pentru tine acum.

Vezi și: Horoscop special. Cu ce zodii ești compatibil în luna decembrie. Află cine îți va fura inima


Scorpion. Horoscop special 


Această perioadă indică faptul că negocierile tale îți vor extinde cercul de putere, dar pentru a face acest lucru, trebuie să înveți câteva legi spirituale subtile care te pot ajuta să faci acest lucru. În plus, vei fi provocat să gândești mai clar în discuții. Pentru a te bucura de mai multă influență personală, trebuie să-ți disciplinezi mintea și corpul pentru a-ți crea o aură mai mare și mai atractivă, dar asta nu înseamnă să-i calci pe alții în picioare. Instruiți-vă și petreceți timp cu persoane care au cunoștințele necesare.


Săgetător. Horoscop special 


Este în regulă să vă răzgândiți dacă v-ați răzgândit. Nu permiteți ca mândria să vă stea în calea unei bune decizii. Ai putea simți că o diferență, desigur, îi poate dezamăgi pe ceilalți, și s-ar putea să fie așa, dar, până la urmă, trebuie să faci ceea ce este bine pentru tine și dacă poți face acest lucru în mod respectuos, fără intenția de a răni sau submina pe cineva. Vei fi surprins de răspunsul pozitiv pe care îl vei primi din partea celorlalți atunci când le vei spune ce intenționezi să faci.

 

Capricorn. Horoscop special 


Nu lăsați munca să vă deranjeze. Cel mai bine ar fi să uitați deocamdată de cerințele sale. Unele probleme de la locul de muncă se vor rezolva de la sine, fără nicio intervenție din partea ta. Încercați să nu fiți prea critic cu ceilalți, acasă sau la serviciu. A fi dur cu cineva nu va face decât să fie împotriva intereselor dumneavoastră. Lucrurile nu sunt așa cum par. Unele beneficii materiale excelente vin spre tine în această perioadă. Fii deschis să le primești. Ești prietenos și sociabil în acest moment cu cineva care știe cum să se distreze.


Vărsător. Horoscop special 


S-ar putea să trăiești un episod nervos cu cineva drag. Interpretând greșit acțiunile acestora, ai putea să îți proiectezi temerile și să "faci munți din mușuroaie", când poate fi vorba de o chestiune care ține de proiecția ta. De asemenea, s-ar putea să fiți deprimat fără un motiv anume. Te gândești la viitoarea ta poveste de dragoste. Privește înainte, nu înapoi. Dacă astăzi nu poți fi consecvent în muncă, cel mai bine este să faci ce poți, să te odihnești și să revii la serviciu când te vei simți odihnit.


Pești. Horoscop special 


Aveți permisiunea deplină de a vă distra astăzi. Acest lucru merge mână în mână cu o viziune mai încrezătoare că viața îți va aduce ceea ce meriți. Personalitatea și atitudinea ta față de viață trec printr-o schimbare semnificativă. Simțiți că această schimbare izvorăște din interior. Deși sentimentele tale sunt neliniștite de ceva vreme, fă ceea ce este necesar pentru a rezolva orice situație care îți provoacă anxietate. Pe plan financiar, nu uitați că datoriile bune vă hrănesc, în timp ce datoriile proaste vă mănâncă. Cheltuiți banii pe active, nu pe pasive.

 

-----------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel