Horoscop special: Ce zile norocoase vei avea în luna decembrie în funcție de zodia ta

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special: Ce zile norocoase vei avea în luna decembrie în funcție de zodia ta  / Foto: Unsplash
Horoscop special: Ce zile norocoase vei avea în luna decembrie în funcție de zodia ta / Foto: Unsplash

Horoscop numerologic pentru luna decembrie. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele și care sunt zilele tale norocoase. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop special


Este timpul să vă revigorați relația, mai ales dacă sunteți vinovați de lenea de a vă demonstra dragostea. S-ar putea să ți se pară mai ușor să faci Sudoku sau alte puzzle-uri de cuvinte seara, când partenerul tău își dorește o mai mare intimitate. Faceți un efort, pentru că ceea ce puneți este ceea ce obțineți dintr-o relație. Dacă vă simțiți obstrucționat în eforturile de a vă îmbunătăți, aveți răbdare. Viața are calendarul ei, iar împingerea ei nu face decât să întârzie îmbunătățirile inevitabile la care visați.

Numerele norocoase: 9, 18, 27, 29


Taur. Horoscop special


Cineva la care te aștepți mai puțin te va ajuta să dezlegi o problemă. Acest lucru vă va reorienta atenția către lucruri mai importante și mai plăcute. Trebuie să te târăști înainte de a putea merge. Acest lucru este valabil mai ales pentru a urca pe scara succesului. Asigură-te că ai cunoștințele necesare. Ideile pentru a vă schimba stilul de viață primesc nota maximă. Acest lucru vă dă un impuls mai mare după unele eșecuri. Aveți o viziune mai amplă asupra finanțelor dumneavoastră. Oportunități norocoase sunt susceptibile să apară în timpul acestei faze planetare.

Numerele norocoase: 5, 6, 8, 14, 24


Gemeni. Horoscop special


Realizați că o soluție temporară nu este deloc o soluție. Efectuați acțiuni cu permanență subliniindu-le. Este o falsă economisire să faci lucrurile ieftin, să tai din preț și să grăbești lucrurile. În cele din urmă, va trebui să vă întoarceți și să faceți totul din nou, cu costuri suplimentare. Sunteți prea implicat în munca de cap în loc să vă bucurați de ceea ce faceți acum. Permiteți-vă să faceți ceea ce vă place, iar acest lucru vă va revigora spiritul. Gândește-te bine la motivația celorlalți dacă încearcă să-ți ofere ceva.

Numerele norocoase: 5, 15, 17, 23, 26

Vezi și: Horoscop 29 noiembrie 2022: Probleme cu banii pentru o zodie; Leu, ai o bucurie mare! - previziuni pentru toate zodiile


Rac. Horoscop special


Poți fi productiv căutând abordări mai bune pentru a-ți mări salariul. Verificați circumstanțele și luați parte la orice bani suplimentari care vă vin la îndemână. Adunările agreabile se întâmplă în timp ce călătoriți, faceți cumpărături și obțineți ceva timp liber pentru dvs. Acest lucru garantează o zi frumoasă de înălțare. Vei fi util nu stabilit în piatră în terminarea locurilor de muncă. Încercați să nu vă lăsați deturnați de apeluri neprevăzute. Minimalizați toate exercițiile secundare. Încercați să nu vă folosiți vizele pentru o perioadă de timp - plătiți în numerar, cu condiția ca acest lucru să fie posibil.

Numerele norocoase: 2, 3, 9, 12, 20, 29


Leu. Horoscop special


Viziunea în tunel este redundantă acum, așa că soluția este să ieșiți din modul obișnuit de a face lucrurile. Apar fisuri în metodologia ta pentru că nu ai fost suficient de flexibil pentru a te adapta la schimbările din viața ta. Bula se va sparge, așa că fii pregătit și gata să îți asumi un nou rol. Dacă acum este necesară o cerere sau un interviu, fiți îndrăzneț și ieșiți din modul dumneavoastră obișnuit de a interacționa. Un efort de cooperare se va răsfrânge asupra vieții tale sociale, iar momentele stresante vor dispărea.

Numerele norocoase: 1, 3, 10, 21, 27, 28


Fecioară. Horoscop special


Astăzi este posibil să fiți sfătuit de prieteni și rude bine intenționate. În cele din urmă, instinctele tale vor prevala, așa că acționează în funcție de ceea ce crezi că este adevărat. Ceea ce trebuie să faci este să te folosești de o concentrare și de un raționament luminat pentru a rupe spatele oricăror probleme. Vei avea de-a face cu oameni care nu-ți înțeleg punctul de vedere din cauza lipsei de discernământ intelectual. Treaba ta este să le arăți cum. Oportunitățile pot trece pe lângă voi dacă deliberați prea mult timp asupra unei decizii. Aceasta este o zi în care trebuie să acționați decisiv.

Numere norocoase: 4, 6, 15, 16, 31

Vezi și: Horoscop special. Răsplată din partea Universului, în decembrie 2022: Trei zodii trăiesc un basm în care vor întâlni dragostea adevărată


Balanță. Horoscop special


Libertatea, independența și individualitatea sunt cheile succesului acum. Vă este greu să continuați pe calea activităților zilnice care sunt plictisitoare și neexcitabile. Nimănui nu-i place monotonia, dar tu nu ar trebui să o tolerezi în acest moment al vieții tale. Dacă slujba ta nu te inspiră, părăsește-o pentru ceva care te pasionează. Acesta este cu siguranță un moment pentru a rupe vechile tipare și pentru a fi aventuros. Trebuie, totuși, să te ferești să fii nesăbuit. Nu vă lăsați prins în mentalitatea de masă.

Numerele norocoase: 3, 7, 12, 19, 22


Scorpion. Horoscop special


Ridicați ștacheta în viața dvs. amoroasă, chiar și atunci când treceți prin momente dificile. Ridicarea stimei de sine este secretul pentru a atrage o calitate superioară a iubirii. Ceilalți trebuie să vadă că meritați. Nu vă mulțumiți cu a doua variantă. Știți că acest lucru nu vă va oferi niciodată fericire pe termen lung sau relații de succes. Poți crea noi legături emoționale cu prietenii prin intermediul contactelor de muncă în această perioadă. Nu vă băgați în dispute religioase sau politice, care sunt susceptibile să apară în timpul acestui ciclu.

Numerele norocoase: 2, 9, 11, 18, 20, 21

 

Săgetător. Horoscop special


Acest ciclu este presărat cu sentimente de restricții sau provocări din partea celor care credeai că te susțin. Va fi nevoie de multă răbdare și rezistență pentru a-i convinge că planurile tale au merite. Preocuparea crescută față de îmbătrânire, trecerea timpului și limitările corpului tău te face să fii mai serios. Devii mai concentrat pe a face ceea ce este esențial pentru că. Vă dați seama că timpul este prețios și aveți mai puțină răbdare cu persoanele frivole.

Numerele norocoase: 3, 9, 11, 13, 22, 25

Vezi și: Horoscop special. Astrologii dezvăluie care sunt cele mai grele zile din decembrie 2022: „Mercur retrograd. 29 - cea mai periculoasă dată“


Capricorn. Horoscop special


Eforturile suplimentare în carieră nu vor fi irosite. Obiectivele tale personale cele mai importante sunt impulsionate în primul rând prin inițiativa și dorința ta de a te afirma mai mult. Simțiți un val de energie pozitivă în acest moment. Acest ciclu poartă o porție generoasă de popularitate și comunicare eficientă în viața ta. Modul în care începi să folosești acest lucru și să îți direcționezi puterea este cu adevărat o chestiune care ține de motivațiile tale interioare. Amintește-ți că legile karmei se bazează în primul rând pe intenție.

Numerele norocoase: 5, 6, 8, 17, 20, 23

 

Vărsător. Horoscop special


Este posibil să simțiți o frustrare subiacentă în ceea ce privește finanțele dvs. și modul în care ceilalți se raportează la dvs. în privința banilor. Acest lucru se datorează faptului că aveți atitudini și sentimente diferite în ceea ce privește economisirea și cheltuielile, ceea ce vă afectează și relațiile. Cel mai bun remediu este să adoptați o abordare mai creativă și mai practică în ceea ce privește modul în care câștigați banii și modul în care ceilalți îi gestionează sau îi gestionează greșit. Va trebui să vă asumați rolul a ceea ce alții ar putea considera un obsedat de control.

Numerele norocoase: 4, 5, 6, 13, 14, 24, 31


Pești. Horoscop special


Subconștientul tău te strigă. Este timpul să explorezi metafizica, ocultismul și tot ce este supranatural. Vei fi mult mai intuitiv și psihic în timpul acestui ciclu. Veți observa, de asemenea, un interes pentru a trăi o viață mult mai simplă. În relațiile tale, vei elimina stresul și orice situații potențiale care dau naștere la anxietate. Dar ar fi de ajutor dacă ați folosi în principal aceste energii pentru a vă ajuta să intuiți cea mai bună cale financiară de urmat. De asemenea, viziunea ta asupra banilor se schimbă acum către o filozofie mai sănătoasă.

Numerele norocoase: 1, 3, 11, 13, 25,  29

 

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel