Horoscop special. Află ce ți-au pregătit astrele în primul weekend din decembrie, în funcție de zodia ta. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop special. Află ce ți-au pregătit astrele în primul weekend din decembrie, în funcție de zodia ta. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop special. Află ce ți-au pregătit astrele în primul weekend din decembrie, în funcție de zodia ta. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Horoscop special pentru weekendul 3 - 4 decembrie 2022. Descoperă în articolul nostru ce îți rezervă astrele pentru sfârșitul de săptămână. Previziuni complete pentru toate semnele zodiacale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. 

Berbec. Horoscop special


Generozitatea este cuvântul cheie astăzi, dar și extravaganța poate pune rapid capăt acestui lucru. Cheltuielile scapă de sub control dacă nu sunteți atent. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă intenția ta este bună. Nu uitați că oamenii profită adesea de bunăvoința altora. S-ar putea să ignorați complet acest fapt în toiul momentului. Succesul profesional vă domină activitățile. Simțul tău practic acut poate avea ca rezultat și faptul că serviciile tale sunt solicitate. Ca urmare, apar oportunități financiare.


Taur. Horoscop special


Dacă simțiți că cineva de la locul de muncă este inabordabil, s-ar putea să fiți nevoit să ocoliți problema și să amânați discuțiile. Nu insistați. Trebuie să curgi cu situația. Poate că nu îndrăznești să abordezi aceste probleme, simțind că ai putea stârni un cuib de viespi. Aceste sentimente vor clocoti și se vor înfierbânta, iar tu îți vei descărca sentimentele cumva în viitor, într-un mod mai puțin adecvat. Luați o pauză, dar nu amânați inevitabilul la nesfârșit. Acest lucru nu va face decât să complice lucrurile și să vă faceți griji inutile.


Gemeni. Horoscop special


Echilibrul corect între afirmare și compromis îți permite să ai succes în relațiile tale și să câștigi bani în plus. Unele revelații noi asociate cu afacerile tale financiare îți modifică radical atitudinea. În consecință, veți întoarce o nouă pagină. Dacă ați încercat să renunțați la un vechi obicei, hotărârea dvs. este mult mai puternică acum. Depășirea acestei probleme îți va aduce, de asemenea, mai mulți bani în buzunar. În prezent te simți plictisit sau plictisit de rutina ta, așa că fă ceva pentru a-ți amesteca programul și a-l face mai interesant.

Vezi și: Horoscop. Ce film de Crăciun ar trebui să urmărești în funcție de semnul tău zodiacal?


Rac. Horoscop special


Calea de mijloc este sfătuită acum, mai ales dacă ești nehotărât în legătură cu ceva sau cineva. Fii conservator în abordarea ta. Ai putea fi inundat de sentimente de judecată. Cineva ar putea greși în abordarea lor, dar ar putea fi modul lor de a învăța unele lecții de viață. Te rog să nu fii prea dur cu ei. S-ar putea să nu fie ușor să comunicați deschis acum. Multe informații sunt ascunse, iar cuvintele nu vorbesc direct despre probleme. S-ar putea să vă simțiți suspicios față de ceilalți, dar puteți împărtăși mai bine cu ceilalți.


Leu. Horoscop special


Nu continuați să lucrați cu oameni care nu au pasiune pentru munca lor. Acest lucru nu va face decât să creeze un conflict de interese. Trebuie să vă rezervați atacul pentru un moment mai potrivit, chiar dacă impulsul vă dictează altceva. Dacă așteptați puțin timp, veți putea face o declarație mult mai îndrăzneață și mai convingătoare. Voința este punctul tău forte în acest moment. Energiile tale expansive reflectă viziunea ta amplă și integritatea ta mentală. Acestea sunt cele mai bune trăsături posibile pentru a obține succesul. Doar nu exagerați.


Fecioară. Horoscop special


Strategiile financiare plutesc în fruntea agendei tale și vor fi prioritatea ta. Este esențial să nu vă îngăduiți acest proces, deoarece el va face parte din vasta voastră curbă de învățare. Sigur, puteți găsi scuze pentru a explica de ce timpul este factorul dominant care vă împiedică să vă faceți bine această parte a vieții dumneavoastră, dar asta este pur și simplu tergiversare. Refocalizați-vă atenția asupra a ceea ce poate fi făcut, mai degrabă decât asupra a ceea ce v-a obstrucționat. Dacă te gândești să cumperi tot ce este mai mare și mai bun, ai putea rămâne în curând fără bani.

Vezi și: Horoscop special. Capricorn, beneficii materiale excelente vin spre tine. Pești, aveți liber la distracție. Previziuni complete


Balanță. Horoscop special


Doriți să vă păstrați nivelul actual de confort, dar aveți, de asemenea, o dorință puternică de a călători și de a încerca ceva diferit. În acest moment, însă, nu poți avea un picior în ambele tabere. Alege fie munca, fie distracția, nu le poți face pe amândouă. Ar trebui să vă puteți menține o stare de sănătate bună, dar nu o veți face dacă vă devitalizați, fiind prea preocupat de situația financiară. Trebuie să lucrați inteligent și să vă creați un buget, astfel încât aceste probleme să nu se mai repete.


Scorpion. Horoscop special


Treci printr-o perioadă de autotransformare. Acum, experimentezi secrete ascunse care ies la suprafață. Vei fi interesat să îți cercetezi lucrurile emoționale și spirituale. Acest lucru poate crea îngrijorare în mintea celorlalți dacă păreți oarecum distant. Trebuie să fii suficient de curajos pentru a-ți urma calea. Aveți datorii în afara limitelor normale. Gândește-te bine la prioritizarea cheltuielilor tale. Vă simțiți inconfortabil dacă cineva vă încalcă intimitatea, pe care o considerați sacrosanctă.


Săgetător. Horoscop special


Dacă ești îngrijorat de direcția în care se îndreaptă viața ta amoroasă, depinde de tine să faci tot posibilul pentru a readuce această parte a vieții tale pe drumul cel bun. Nu te lăsa copleșit de confuzia relațională. De multe ori, oamenii se simt jenați în legătură cu consilierea. Cel mai rapid mod de a rezolva aceste probleme este să obțineți sfaturi de specialitate. Un profesionist care are o viziune de ansamblu asupra situației dvs. vă poate ajuta să puneți cap la cap puzzle-ul vieții dvs. Finanțele dvs. nu vă pot satisface poftele în acest moment. Este necesară o abordare moderată a cheltuielilor.

Vezi și: Horoscop special. Cu ce zodii ești compatibil în luna decembrie. Află cine îți va fura inima

 

Capricorn. Horoscop special


Puteți să vă puneți în valoare astăzi și să transmiteți o parte din energiile foarte favorabile pe care vi le transmit planetele. Lumile vă binecuvântează cu vibrații excelente în timp ce primește punctele lui Jupiter în timpul tranzitului său în cea de-a șaptea casă a dvs. a căsătoriei și a altor parteneriate. Pasiunile tale ar putea fi mai mult orientate spre partea intelectuală sau spirituală în următoarele zile, iar întâlnirile cu persoane noi sau extraordinare te vor inspira și captiva fără îndoială.


Vărsător. Horoscop special


Nu are absolut niciun rost să te enervezi din cauza unor probleme financiare. S-ar putea ca acestea să nu fie tocmai pe placul tău astăzi. Acesta poate fi capătul din urmă al unei saga continue. Dacă nu auziți răspunsurile pe care le doriți de la directorul băncii, gândiți-vă că există sute de alte instituții de creditare după colț. Este o chestiune diferită dacă șeful a refuzat să vă mărească salariul. În acest caz, mușcați-vă limba și aveți răbdare. Aplică-ți experiența chinuitoare sub acest tranzit planetar actual. Participați activ la proiecte de lucru comune.


Pești. Horoscop special


Uneori, cea mai îndrăzneață aventură este nimicul. Prin aceasta, înseamnă că dacă îți iei timp și nu faci nimic, în loc să fii, vei rezolva multe dintre problemele tale. Angajarea intelectului, a emoțiilor și a discuțiilor asupra unei anumite situații te va învârti în cercuri la nesfârșit. Coborârea din carusel chiar acum va lăsa problema să se odihnească și vă va oferi o perspectivă nouă. Preia inițiativa și fă parte din grup astăzi.

 

--------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel