Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemeni, te așteaptă o surpriză neașteptată. Leu, vor veni zile grele. Previziuni complete pentru zodii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemeni, te așteaptă o surpriză neașteptată. Leu, vor veni zile grele. Previziuni complete pentru zodii
Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022. Gemeni, te așteaptă o surpriză neașteptată. Leu, vor veni zile grele. Previziuni complete pentru zodii

Verifică-ți Horoscopul pentru săptămâna 17 - 23 ianuarie 2022. Descoperă-ți Horoscopul complet despre sănătate, bani și dragoste pentru toate zodiile.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Vei experimenta schimbări importante în domeniul iubirii. Ai două variante, fie le accepți și acționează rapid ca să nu te afecteze, fie nu faci nimic și intri într-un moment negativ. A fi pozitiv este cea mai bună opțiune.

La serviciu nu treci prin cele mai bune momente ale tale. Nu ești complet mulțumit și asta înseamnă că nu dai sută la sută. Trebuie să te oprești, să te gândești și să privești în jurul tău. Mulți și-ar dori să fie în situația ta.

Ai o sănătate de fier. În vremuri atât de bune este atunci când trebuie să continui să ai cel mai mult grijă de tine.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu ești pe deplin convins de evoluția relațiilor tale amoroase. Te-ai întrebat vreodată cum ai vrea să te vezi în viitor? Este o întrebare care poate pune în lumină multe îndoieli. Veți găsi răspunsuri care pot fi foarte valoroase.

Săptămâna aceasta vei trăi o activitate frenetică la locul de muncă. Nu te lăsa copleșit și vezi cum faci treaba pas cu pas. Este cel mai bun mod de a ajunge la orice. Terminați sarcinile pe care le începeți și așa mai departe.

Este esențial să ai timp de tine într-un moment al zilei. Trebuie să-ți oxigenezi capul.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Săptămâna aceasta ai putea experimenta emoții puternice. Ai putea avea o surpriză neașteptată în dragoste. Ai o energie foarte pozitivă, este timpul să te deschizi pentru a întâlni oameni noi. Nu ezita, Gemeni!

La serviciu te afli într-un moment foarte bun. Se așteaptă o săptămână de mari satisfacții la nivel de muncă. În momentele în care totul funcționează bine, trebuie să continuați să lucrați pentru a stabiliza dinamica pozitivă.

Motivația este esențială pentru o bună sănătate emoțională. Lucrați și nu abandonați. Dacă o faci, pe viitor te va costa mult ca să recuperezi.

Citește și Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici: Taurul va afla un adevăr important. Dublu mesaj pentru Săgetător

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Rac, Horoscopul tău săptămânal indică faptul că în aceste zile te vei simți puțin îndepărtat de cei mai apropiați, ar trebui să încerci să-i înțelegi și să-i susții, au nevoie de tine mai mult decât crezi.

La locul de muncă te simți puțin copleșit, dar nu ar trebui să-ți faci atâtea griji, superiorii tăi știu că dai tot ce ai mai bun. Fii foarte răbdător, lucrurile se vor calma și totul va fi bine.

Ai multe fronturi deschise și trebuie să găsești o soluție. A fi bun cu ceilalți te va conduce să fii mai bun cu tine însuți. Rezolvă toate aceste probleme pentru propria ta bunăstare.

Leu (23 iulie - 23 august)

Pe parcursul acestei săptămâni trebuie să fii atent la ceea ce spui, deoarece poate fi înțeles greșit. Este important să știi în orice moment că există oameni foarte sensibili și cu comentariile tale le poți face mult rău.

La serviciu vor fi zile grele, dar vei ști să reacționezi cel mai bine. Vei avea soluții pentru toate și colegii tăi îți vor mulțumi.

Realizezi multe lucruri, dar totuși te gândești mai mult la lucrurile negative. Încearcă să-ți schimbi gândurile și bucură-te de tot ce ți se întâmplă.

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Horoscopul tău indică faptul că în această săptămână o persoană foarte apropiată va avea nevoie de tine să-i arăți sentimentele tale. Uneori ești foarte rezervat și asta induce în eroare oamenii, deoarece ei nu știu exact ce simți.

În munca ta, astrele indică că va fi o săptămână foarte productivă. Muncești din greu și în curând vei obține rezultate foarte bune. Ține-o tot așa, Fecioară!

La sfârșitul săptămânii, va trebui să vă exprimați. Scoate-ți din cap că plânsul e pentru cei slabi, pentru că e exact invers, arată cât de puternic ești.

 

Horoscop săptămânal 17 - 23 ianuarie 2022

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanță, horoscopul tău săptămânal indică faptul că ai o rutină foarte marcată și este timpul să le lași puțin. Deschide-ți granițele și lasă oameni noi să intre în viața ta. Vei descoperi că există oameni incredibili care așteaptă să te cunoască.

La serviciu te vei simți săturat de atâta muncă, dar trebuie să știi care sunt prioritățile tale. O bună organizare va fi esențială pentru a depăși cu succes această săptămână.

Ai mult timp liber, dar nu faci nimic util cu el. Profită de aceste momente pentru a face lucruri care te umple, te vor face să te simți grozav.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion, horoscopul tău săptămânal indică faptul că, după atât de mult stres, ai nevoie de câteva zile de distracție. Fă-ți planuri cu cei dragi și bucură-te de compania lor. Nu ezitați să ieșiți și să profitați de timpul liber.

Astrele prevestesc că este timpul să privim spre viitor. Ar trebui să începeți să economisiți în cazul în care apar cheltuieli neprevăzute. Nu vă alarmați, dar este mai bine să preveniți decât să vindeci.

Influențele astrale indică faptul că nu te-ai gândit de mult timp la tine, Scorpion. Ar trebui să ai câteva zile să nu te gândești la nimeni și să te bucuri de libertatea ta.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetător, astrele prevestesc că în această săptămână vei arăta radiant. Acest lucru, în plus, va face ca relațiile voastre să evolueze într-un mod foarte pozitiv.

Cât despre mediul de lucru, săptămâna aceasta totul va merge foarte bine pentru tine. Încrederea dumneavoastră vă va afecta și munca, iar rezultatele vor fi excelente.

Cât despre sănătate, Săgetător, încearcă să găsești motivația pentru a face față unor noi obiective. De exemplu, ați putea face o listă cu beneficiile practicării sportului sau ale alimentației sănătoase.

Vezi și Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricorn, astrele prevestesc că în această săptămână totul va fi grozav pentru tine în domeniul iubirii. Dacă îți lași emoțiile să curgă, vei obține relații de calitate.

La serviciu, Capricorn, cineva ți-ar putea lua ideile, ceva ce nu poți ignora. Dacă ți se întâmplă asta, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să vorbești despre asta cu acea persoană.

De asemenea, horoscopul tău prezice că în această săptămână vei simți nevoia să plângi. Nu fugi de asta, deoarece plânsul nu te face mai vulnerabil, ci dimpotrivă.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Vărsător, astrele prevestesc că, în această săptămână, trebuie să fii atent la intuiția ta pentru a avansa în domeniul iubirii. Acționați după ce vă spune ea și nu forțați nimic.

Cât despre domeniul profesional, Vărsător, în aceste zile trebuie să acționați ca un mediator pentru a menține pacea la locul de muncă. Se apropie o săptămână plină de tensiuni, iar misiunea ta este să te asiguri că există liniște.

În domeniul sănătății, Vărsător, vei simți că ai cea mai intensă și pozitivă energie. Încercați să profitați de ea pentru a vă stabili obiective sănătoase, cum ar fi să faceți sport.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Un gând ți-a trecut în cap pentru o persoană din jurul tău de mult timp. A sosit momentul să spui ceea ce simți sau să taci și să nu-i spui niciodată. Alegerea este a ta.

În acest moment trebuie să te înarmezi cu răbdare, lucrurile îți vor merge bine în timp. Nu trebuie să fii copleșit dacă situația actuală nu este cea mai bună, vor veni vremuri mai bune, Pești.

Ar fi util să faci ceva care să-ți limpezească mintea. Nu ezita să o faci și să nu-ți faci griji pentru problemele tale pentru o vreme, Pești.

Citește și Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel