Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici: Taurul va afla un adevăr important. Dublu mesaj pentru Săgetător

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici Taurul va afla un adevăr important. Dublu mesaj pentru Săgetător
Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022, cu Mihai Voropchievici Taurul va afla un adevăr important. Dublu mesaj pentru Săgetător

Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, darul runelor pentru toate cele 12 semne zodiacale pentru săptămâna care urmează.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Protecție divină împotriva bârfelor și răutăților pentru Berbec. Sunt protejați, dar asta nu înseamnă că puteți să faceți toate tâmpeniile. Veți plăti ulterior. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurul va afla un adevăr important care îi va marca viața sau îl va schimba. Fac o schimbare importantă. Schimbarea îi poate ajuta benefic. 

Citește și Horoscop weekend 14 - 16 ianuarie 2022. Vești grozave pentru Gemeni, dragoste pasională pentru Scorpion. Află cele mai bune previziuni pentru fiecare zodie

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Cineva îi va provoca, sunt încercați și trebuie să rezolve prin dialog. Gemenii vor găsi rezolvarea tuturor problemelor care îi frâmăntă.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fertilitate și belșug pentru Raci. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini.

Leu (23 iulie - 23 august)

Leii au intrat pe un patinoar unde gheața este foarte subțire. Sunteți avertizați. Atenție la neatenție să nu intrați în apă! 

Fecioară (24 august - 22 septembrie)

Fecioarele trebuie să facă ceva pentru ele. Și la locul de muncă, și între prieteni și în societate. Să-și consolideze poziția, să iasă în evidență confirmându-și statutul.

Vezi și Horoscop 2022: Cuvântul magic pentru fiecare zodie și culoarea norocului în noul an. Berbec va fi unul dintre cele mai avantajate semne

 

Horoscop rune 17 - 23 ianuarie 2022

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să aibă forță și tărie să depășească niște provocări. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

La Scorpion a venit simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte și pasional.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Un dublu mesaj pentru Săgetător: trebuie să se relaxeze și să nu își mai facă griji pentru starea de sănătate a cuiva apropiat.

Citește și Horoscop. Zodiile care vor fi infidele în 2022: Una dintre cele mai de temut liste astrologice pentru anul curent a sosit

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii pleacă în călătorie, se destind, se relaxează, se pregătesc de plecare. Ieșiți din bârlog pentru o scurtă perioadă.

Vărsător (20 ianuarie - 19 februarie)

Vărsător intră într-o perioadă în care este numai el cu Dumnezeu. Nu va comunica prea mult. Tăcerea spune foarte mult. Vrea să fie el cu el mai mult.

Pești (20 februarie - 20 martie)

Schimbați tactica, Pești! Abordați problemele într-un nou stil!

Vezi și Horoscop. Cuplurile zodiacale care se vor despărți în 2022: Aceste semne ajung la separare sau chiar la divorț

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel