Horoscop, miercuri, 7 noiembrie, 2018

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Horoscop. Timpul trece lent pentru Berbeci, dar ţ îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Racii au  ajuns într-un punct important al proiectului la care își  aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care pot deja să spună că sunt  foarte aproape de scopul propus.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, BERBEC

Timpul trece lent, dar ţie îţi convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construieşti. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp şi împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbeşti!

Clădeşti totul încet şi sigur şi rezultatele la care se ajunge lent, ţin mai mult. Ai aşteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulţumit de ceea ce se prefigurează în faţa ochilor tăi.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, TAUR

Eşti dezamăgit să vezi cum un mare vis se destramă sub ochii tăi, doar pentru că nu ai făcut tot posibilul să-l duci la capăt. Ai ratat câteva ocazii bune, ai amânat unele decizii importante iar acum e deja prea târziu să mai salvezi ceva.

Vrei, nu vrei, trebuie să te recunoşti învins şi să renunţi la planul de la care aveai atâtea speranţa. Poate, cu ceva noroc, ai putea schimba rapid macazul şi să mergi într-o altă direcţie şi astfel să nu pierzi chiar tot ce ai construit până aici. Ar mai fi ceva şanse.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, GEMENI

Nu poţi continua o poveste de iubire în acelaşi mod ca până acum, ci se cere o viziune nouă asupra relaţiei voastre. Poate s-a instalat monotonia şi plictiseala, poate simţi un blocaj în comunicarea cu persoana iubită, deci ar fi nevoie de aer proaspăt în cuplu.

O iniţiativă venită de la unul din parteneri ar fi de bun augur, ca atare propune-i ceva partenerului care să vă scoată pe amândoi din zona ternă în care nimic interesant nu se mai întâmpla.

Veţi vedea că relaţia poate căpăta un tonus nou, un ritm mai alert, descoperind cât de multă nevoie era de o schimbare! Fii tu primul care se schimbă.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, RAC

Ai ajuns într-un punct important al proiectului la care îţi aduci contribuţia de câteva luni încoace, nivel la care poţi deja să spui că eşti foarte aproape de scopul propus.

Poate e chiar vremea recoltei, poate e ziua în care spui stop şi extragi o concluzie cu privire la paşii parcurşi până aici şi ai acel sentiment de profundă împlinire faţă de tot ce ai realizat.

Nu a fost deloc uşor drumul până aici, dar acum nu mai contează cât de complicat a fost procesul de producţie al acestui rezultat, ci doar faptul că ai atins vârful maxim! Meriţi acum o pauză.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, LEU

Aşa cum tu eşti unic în felul tău şi îţi place, de ce nu accepţi faptul că şi ceilalţi din jurul tău au stilul lor personal care îi reprezintă. Pune-te în pielea altora şi vezi dacă ţi-ar plăcea să te schimbe cineva. Respectă unicitatea fiecăruia, personalităţile atât de diferite, modul său original de a fi, pentru că nici ţie nu ţi-ar plăcea să vină cineva şi să-ţi spună cum – chipurile – ar trebui să fii ca să fii perfect. Şi tu eşti bine aşa cum eşti, şi cei care îţi sunt alături sunt perfecţi, ca atare renunţă la a-i mai judeca, a-i critica şi, mai ales, a încerca să faci din ei altfel de oameni. Adevărata iubire de semeni înseamnă să-i accepţi aşa cum sunt.

Horoscop, 7 noiembrie 2018, FECIOARĂ

Te poţi elibera de un balast care nu-şi mai are rostul, de amintiri neplăcute sau de un sentiment de vină pe care îl tot cari după tine, dar acum ai ocazia de a şterge cu buretele acest trecut pentru a intra într-o nouă etapă, mult mai ofertantă şi mai interesantă.

Deşi ai o preocupare aparte față de ce ai lpsat ăn trecut, de data aceasta contează doar ce te aşteaptă mâine! Ca să treci la un nivel superior al unei acţiuni în care eşti implicat, trebuie mai întâi să faci ordine în etapele deja parcurse. Priveşte un pic înapoi să vezi ce a rămas nerezolvat şi abia după aceea concentrează-te asupra celor care vin.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel