Horoscop, miercuri 20 noiembrie 2019

Daniela Simulescu |
Data actualizării: | Data publicării:
Modul Capricornilor de a iubi are nevoie de o transformare
Modul Capricornilor de a iubi are nevoie de o transformare

Horoscop. Racii se lovesc de o discrepanță între ceea ce crede lumea despre ei și cine știu aceștia că ești.

Berbec

Îți dai seama că ai făcut multe greșeli în ultima perioadă din cauza faptului că te-ai grăbit să iei decizii. Vei fi dispus să le repari și să cauți soluții eficiente.

Taur

Nu mai poți da vina doar pe celălalt. E bine să conștientizezi că, într-un cuplu, ambii parteneri sunt responsabili pentru acțiunile lor.

Gemeni

Profită de această zi să le demonstrezi celor de la serviciu că s-au înșelat amarnic în privința ta și că pe viitor meriți mai multe șanse. Totuși evită să devii prea orgolios.

Rac

Te lovești de o discrepanță între ceea ce crede lumea despre tine și cine știi tu că ești. Aparent, acest lucru poate părea normal, însă acum nu te încântă.

Leu

Schimbarea este normală și duce spre evoluție, dar tu vei crede că ești obligat de către ceilalți să faci lucrurile diferit. Nu te victimiza într-un mod exagerat.

Fecioară

Ești foarte bine susținut în a redacta documente sau în a susține examene. Mercur în mers direct te va ajuta foarte mult să te faci înțeles de către toată lumea.

Balanță

Respingi pe oricine care are o perspectivă negativă asupra vieții. Astăzi chiar nu ai chef să îi suporți pe cei care văd doar jumătatea goală a paharului.

Scorpion

Din dorința de a face mult, bine și repede, vei deranja anumite persoane care sunt mai infexibile. Dar nu te poticni de acest amănunt, mergi mai departe fără grijă.

Săgetător

În cuplu, lucrurile merg într-o direcție bună, însă în zona profesională nimic nu funcționează. Superiorii sunt supărați pe tine din cauza faptului că ești delăsător. 

Capricorn

Modul tău de a iubi are nevoie de o transformare. Partenerul nu mai poate să accepte indisponibilitatea ta emoțională, deci trebuie să găsești o altă abordare.

Vărsător

Discuțiile de la locul de muncă te lămuresc și te ajută să vezi mai bine viitorul tău parcurs profesional. Nu îți ignora partenerul atunci când îți cere afecțiune.

Pești

 Acordă mai multă atenție chestiunilor juridice sau documentelor pe care le semnezi astăzi. Ar fi bine să ceri și părerea specialiștilor. Așa vei evita să fii responsabil de anumite greșeli.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel