Horoscop lunar august 2021. Soarele trece prin Leu, iar Venus prin Fecioară: Momente de tensiune ridicată. Previziuni pentru toate zodiile

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop LUNAR AUGUST 2021. Soarele trece prin Leu, iar Venus prin Fecioară Momente de TENSIUNE ridicată. Previziuni pentru TOATE ZODIILE
Horoscop LUNAR AUGUST 2021. Soarele trece prin Leu, iar Venus prin Fecioară Momente de TENSIUNE ridicată. Previziuni pentru TOATE ZODIILE

În luna august 2021, planeta Marte trece sub constelația semnului Săgetător, trebuie să avem în vedere și faptul că Soarele trece prin semnul Leului, iar planeta Uranus o face sub constelația Berbecului.

După luna plină de la sfârșitul lunii iulie, se vor întâmpla multe lucruri. Toate acestea implică o mulțime de activitate pentru această lună august și, astfel, situațiile care pot părea stagnante încep să se miște. Moment bun pentru a debloca probleme sau conflicte. 

Citește și Horoscop săptămânal 1 - 7 august 2021. Sume mari îți trec prin mâini, Capricorn! Previziuni pentru toate zodiile

Pe de altă parte, Venus va trece prin semnul Fecioarei, care împreună cu poziția lui Jupiter și Saturn vor forma un pătrat, care va da câteva momente de tensiune ridicată, așa că trebuie să fim răbdători și să nu ne lăsăm purtați de energiile rele. În primul rând trebuie să ignori, să fii calm și să rămâi ferm.

Pe de altă parte, Luna Plină va avea un impact pozitiv asupra Constelației Racului, care va da un plus de energie în luna august, mai ales în ceea ce privește familia și, de asemenea, dacă întreprindeți un proiect, vrei ca toți să fiți foarte uniți. Acesta ar fi cel mai semnificativ lucru care se va întâmpla în această lună august.

 

Horoscop lunar august 2021

 

Berbec

Pentru Berbec este un moment bun, totul este în echilibru. De asemenea, veți trăi până la 22 august cu o liniște mare tot. Vei trăi un moment de armonie în toate aspectele vieții tale, în special în familie, fără a neglija alte domenii ale vieții tale, cum ar fi munca.

Taur

Este un moment bun pentru a socializa, poate că ați fost un pic timid atât cu cei dragi, cât și cu cei mai puțin apropiați, așa că luna aceasta este foarte bună pentru a vă extinde prietenia și a încuraja relațiile.

Gemeni

Venus vă va oferi impulsul de a cunoaște oameni noi. De asemenea, ar trebui să vă reînnoiți relația cu sentimente de bucurie. Dacă nu-ți place ceva la locul de muncă, anunță șeful. Finanțele tale vor fi în floare toată luna. Dar trebuie să vă gestionați bine timpul și să evitați supraîncărcarea muncii.

Rac

Dacă sunteți singur, dragostea nu vă va bate la ușă și va trebui să așteptați pentru a avea întâlniri interesante. Dacă aveți un partener, relația va fi oarecum tensionată și neînțelegerile ar putea agrava situația. Surprize plăcute vă așteaptă în domeniul profesional. Evitați să vă obosiți prea mult dacă doriți să țineți pasul. 

Leu

Luna august este momentul tău. De data aceasta este momentul potrivit pentru a da formă proiectului la care visați și a-i produce inițierea. Luna aceasta indică o mare schimbare, de care Leu trebuie să profite.

Fecioară

În domeniul sentimental, dacă aveți un partener, acesta va fi plin de suișuri și coborâșuri emoționale. Dacă aveți proiecte noi, mai bine așteptați până să le începeți. Începutul lunii vă va oferi o explozie uimitoare de energie și ar trebui să vă acordați momente cu cei dragi.

Balanță

Dacă nu aveți un partener, este foarte posibil ca în luna august să rămâneți tot singur. Dacă aveți un partener, micile probleme vor deveni mai vizibile, dar nu vor duce la lupte mari.

Scorpion

În cursul acestei luni, Scorpionul va emite o energie sexuală efuzivă care va avea multă vigoare. Împreună, aceste elemente vă vor oferi putere în punctele dvs. de vedere. Veți avea un mediu sigur, și mai bine să fie, deoarece ați lucrat din greu pentru a-l obține și îl meritați. 

Săgetător

În luna august trebuie să vă luați timp și, fără îndoială, este un moment bun pentru a cunoaște oameni diferiți. De asemenea, dacă sunteți în căutarea iubirii, luna august este propice pentru ea. Nu rămâneți închis, trebuie să ieșiți să întâlniți alți oameni, care vă fac extrem de fericiți. 

Capricorn

În această lună trebuie să aveți grijă de comunicarea cu partenerul dvs. Mai presus de toate, evitați discuțiile și criticile, amintiți-vă că în viață nimeni nu este perfect. Dacă întâlnești un nou partener, arată-te așa cum ești de la început, fără să ascunzi nimic.

Vărsător

Te simți bine și ai tot norocul de partea ta, este un moment ideal pentru a împărtăși cu prietenii și partenerul tău, deoarece este o lună propice iubirii. În ceea ce privesc finanțele tale, Venus se va ocupa de economia ta, astfel încât să o menții stabilă. În munca ta trebuie să fii încrezător și poți începe cu proiecte noi. 

Pești

În luna august este o perioadă excelentă pentru dragoste. În zona dvs. de lucru trebuie să învățați continuu din greșelile dvs. și să evitați să îi criticați pe ceilalți. Trebuie să ai grijă de finanțele tale, astfel încât să rămâi stabil.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel