Horoscop, joi, 9 august 2018

StiriDiaspora Team / 9 aug 2018, 07:50 Salveaza PDF Comentarii

Horoscop, 9 august 2018, BERBEC

Ai nevoie de un sfat şi nu ştii de unde să-l ceri. Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primeşti prin cuvinte sau prin discuţii faţă în faţă cu o persoană, ci s-ar putea să ajungă la tine, pe căi subtile, de la un... animal.

O lecţie de viaţă poate fi dată şi de un cal sau de un câine, deci fii mai atent la aceste vieţuitoare azi, ca să descoperi ce mesaj au ele să-ţi transmită.

Ceva din ceea ce vezi la animale poate fi folosit cu brio în viaţa ta umană pentru a-şi restabili echilibrul interior şi a merge mai departe cu încredere. Nu oamenii sunt, întotdeauna, cei mai buni interlocutori sau sfătuitori sau profesori, ci natura poate avea oferi exemple mult mai puternice.

Horoscop, 9 august 2018, TAUR

O persoană nouă apare în calea ta şi simţi că vă leagă ceva din prima clipă. Atracţia pare a fi reciprocă, deoarece tu îi inspiri personalitate şi forţă, în timp ce el ţie îţi inspiră sensibilitate şi calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect. Formaţi un tandem excelent împreună, tocmai pentru că fiecare intră în joc cu ceea ce nu are celălalt.

Nu înseamnă că sunteţi diametral opuşi, ci că, dacă vă puneţi la un loc, fiecare, calităţile şi cunoştinţele, aţi putea crea un întreg de invidiat. Poate fi începutul unei asocieri, al unei colaborări fructuoase sau al unei prietenii de viitor, deci fii deschis la dialog.

Horoscop, 9 august 2018, GEMENI

Spune ce ai decis, fără să te gândeşti la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Sunt deciziile tale şi pentru mulţi par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi în ele şi le vei urma cu sfinţenie.

Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci eşti pregătit să îţi asumi deciziile ciudate şi căile originale care vor duce acolo unde speri.

Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, dă-le apă la moară şi râzi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele în perspectivă şi arată promiţător!

Horoscop, 9 august 2018, RAC

Iubirea este la cote maxime cu marea şansă de a cuceri pe cel care ţi-a furat inima. Pune-te mai bine în valoare, îmbracă-te, aranjează-te şi ieşi la vânătoare, pentru că deţii toate armele necesare seducţiei. Ce-i drept, e valabilă şi reciproca, în sensul că azi ţi-ar putea atrage cineva special atenţia şi să te trezeşti mâine îndrăgostit lulea!

Orice eveniment dedicat sufletului, pe de o parte, sau spiritului, pe de altă parte, sunt potrivite stării de bine care te cuprinde azi încât ai putea spune că descoperi în jur cel puţin un motiv de euforie!

Horoscop, 9 august 2018, LEU

Planurile tale sunt dărâmate de o veste proastă care cade în calea ta ca o bombă. Te trezeşti brusc la realitate şi suferi amarnic, pentru că nu ţi-ai luat măsuri de precauţie din timp. Ai fost avertizat, pe diverse căi, că se va ajunge aici, dar tu ai continuat să te joci cu focul.

Dacă te-ai fi oprit la timp, dacă nu ai fi continuat în ciuda avertismentelor să mergi pe gheaţă subţire, ai fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vezi cu ochii tăi efectele propriilor imprudenţe. O lecţie bună ca altădată să nu te mai încăpăţânezi!

Horoscop, 9 august 2018, FECIOARĂ

Priveşte spre viitor cu optimism şi încredere, sigur că totul va ieşi exact aşa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici să te cramponezi de o idee fixă, nici să ai anumite aşteptări, ci să laşi lucrurile să se aşeze de la sine şi ai să vezi, la final, că era chiar mai bine decât ceea ce, poate, ai sperat iniţial.

Deschide-ţi inima şi mintea să primeşti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fără să pretinzi neapărat ceva anume, fără a face planuri prea detaliate.

Uneori aşteptările devin limitări deoarece, dorind ca lucrurile să se manifeste după un anumit scenariu, ai putea scăpa din vedere alte câteva căi mult mai bune. Lasă-te dus de val şi vei merge în direcţia bună!

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy