Horoscop dragoste. Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de zodia ta

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop dragoste. Unde îți vei întâlni dragostea vieții tale, în funcție de zodie / Foto: Unsplash
Horoscop dragoste. Unde îți vei întâlni dragostea vieții tale, în funcție de zodie / Foto: Unsplash

Locurile noastre preferate sunt, de obicei, locurile cu care ne conectăm cel mai mult. Poate că avem amintiri plăcute despre acel loc sau pur și simplu ne place să fim acolo. Și, uneori, aici îi întâlnim pe oamenii pe care ajungem să îi iubim pentru tot restul vieții. Soartă sau coincidență?

Astrologii ne oferă o privire de ansamblu asupra locurilor preferate de semnele zodiacale în care își petrec timpul. Cine știe? Poate că acestea vor fi locul în care vei da peste iubirea vieții tale.

 

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Horoscop dragoste

 

Berbecii sunt creaturi aventuroase, așa că îi vei găsi în locuri unde o aventură așteaptă să se întâmple. Locuri precum un traseu de drumeție în pădure, munți sau chiar și doar terenuri agricole liniștite, îi vor face adesea să plece să exploreze pe cont propriu.

 

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Horoscop dragoste

 

Taurii apreciază securitatea și stabilitatea, așa că pot fi găsiți în locuri care le oferă ambele: Spectacole în natură, grădini liniștite, sau poate izolarea propriei case.

 

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Horoscop dragoste

 

Unul dintre cele mai energice și impulsive semne, Gemenii iubesc fiorul provocărilor. Cazinourile, centrele sportive și chiar sălile de jocuri mecanice sunt cele mai frecvente locuri de întâlnire ale Gemenilor.

 

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Horoscop dragoste

 

În ciuda naturii neîncrezătoare a Racului, ei sunt adepții tradițiilor. Iar unul dintre modurile tradiționale prin care cei singuri întâlnesc alți singuri sunt în locuri care implică amestecul, dansul și multe băuturi.

 

Leu (23 iulie - 22 august) - Horoscop dragoste

 

Leii sunt despre încredere, așa că este posibil să îi întâlnești oriunde. Dar ei iubesc și viața sălbatică, așa că îi vei găsi vizitând sau chiar implicați în sanctuare de animale, grădini zoologice și parcuri safari.

 

Fecioară (23 august - 22 septembrie) - Horoscop dragoste

 

Semnul analitic, Fecioarele trăiesc pentru reguli, precum și pentru activitățile care le stimulează mintea. Îi veți găsi la jocuri sportive precum baseball sau poate jucând biliard sau foosball la un bar.

 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie) - Horoscop dragoste

 

De asemenea, un semn aventurier, Balanțele sunt adepții vieții trăite la maxim. Acest lucru include mersul cu balonul cu aer cald sau parașutismul - orice pentru a le face sângele să bată și vântul să le bată prin urechi.

 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie) - Horoscop dragoste

 

Deși Scorpionii sunt complicați când vine vorba de sentimentele lor, sunt cei mai pasionați când vine vorba de hobby-urile lor. Îi vei găsi la întâlniri de grup uriașe, la întâlniri ale fan cluburilor și la convenții, participând cu entuziasm la activități.

 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie) - Horoscop dragoste

 

La fel ca Berbecii și Balanțele, Săgetătorii iubesc senzațiile tari și emoțiile, cum ar fi într-o competiție de dans în Hawaii. Îi veți găsi fie pe ringul de dans, fie încurajându-și prietenii să mai dea un shot la bar. Dar îi poți găsi, de asemenea, plecând singuri în aer liber pentru a se conecta cu meoțiile lor profunde.

 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie) - Horoscop dragoste

 

Capricornii sunt încrezători și independenți și sunt mândri de propriile abilități și de puterea lor. Îi veți găsi locuri de înaltă realizare, cum ar fi expozițiile de mașini clasice și căile ferate istorice. De asemenea, se pot afla în muzee, unde există o istorie bogată a realizărilor altora înaintea noastră.

 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie) - Horoscop dragoste

 

Vărsătorii sunt cei care fac probleme și rebelii. Astfel, au o slăbiciune pentru rebelii și renegații din trecut. Îi veți găsi implicați în evenimente precum târgurile renascentiste sau vizitând situri istorice și luând parte la reconstituirea unor bătălii celebre.

 

Pești (19 februarie - 20 martie) - Horoscop dragoste

 

Cei mai sensibili dintre semne, Peștii iubesc locurile discrete unde pot fi singuri cu gândurile lor. Cafenelele, ceainăriile sau un loc liniștit în parc este locul în care vei găsi un Pești bucurându-se de un moment cu sine însuși.

 

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:


- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel