Horoscop de week-end: Provocările zodiilor pentru acest sfârșit de săptămână: Gemenii, propuneri interesante din străinătate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop
Horoscop

Predicțile pentru acest sfârșit de săptămână pentru toate zodiile. Sănătate, banii și dragoste - previziuni pentru toate zodiile.

Mhoni Vidente, celebrul astrolog cubanez, spune care sunt previziunile horoscopului pentru acest sfârșit de săptămână.  Iată unele dintre cele mai exacte predicții despre ceea ce le rezervă  acest weekend nativilor fiecărei zodii  în materie de sănătate, bani și dragoste, făcute de Mhoni Vidente pentru publimetro.com.mx.

Vezi și: Misterul ultimei cifre din anul tău de naștere. Are un înțeles sacru unic

Berbec

 

Dacă v-ați gândit să vă proiectați ca lider în mediul dumneavoastră de lucru, acesta este  momentul ideal pentru a vă atinge țelul, așa că încercați să nu obțineți idei negative și veți vedea cum veți obține în curând succesul.

Într-o chestiune sentimentală, nu acordați atâta importanță iubirilor care nu o merită, amintiți-vă că aveți puterea de a fi alături de persoana pe care o doriți cel mai mult și care vă va face fericiți. În acest weekend veți avea ocazia să vă organizați treburile din munca și școala dumneavoastră , să încercați să fiți mai disciplinat în proiectele dumneavoastră personale, astfel încât totul să meargă ca uns.

Aveți grijă la problemele gâtului, rețineți că sănătatea este pe primul loc și, dacă este necesar, mergeți la un medic pentru a vă vedea. Ziua ta norocoasă va fi duminica cu numerele 27 și 31 și încearcă să folosești mult culorile roșu și alb pentru a stimula norocul.

 

Taur

 

Pentru dumneavoastră , cel mai important lucru în acest moment sunt afacerile  profesionale și de aceea acordați prioritate lucrurilor legate de munca dumneavoastră , deoarece acest lucru vă va ajuta să vă dezvoltați. Semiluna va ușura realizarea proiectului pe care îl doriți, dar aveți grijă, încercați să nu vă încredeți prea mult în prieteni pentru că nu toată lumea vrea să vă vadă fericiți.

Ferește-te de bârfele despre un fost partener care a fost foarte rănit de tine, încearcă să închizi acele povești de viață care nu erau pentru tine și trăiește cu mai mulți oameni pentru a-ți găsi compatibilitatea.

Ziua ta norocoasă va fi sâmbătă cu numerele 09 și 13 și încearcă să folosești mult culoarea albă, care îți va stimula norocul. Nu vă neglijați familia, vizitați-le și țineți minte că sunt întotdeauna acolo pentru dumneavoastră.

Citește și: Horoscop Mayaș. Știi care este semnul tău? Previziuni pentru 2021 pentru cele 13 zodii

 

Gemeni

 

Întârzierea pe care o aveți în acest moment în tot ceea ce ține de proiectele dumneavoastră profesionale se datorează lipsei de interes. Așa că lăsați lenea și apucați-vă de treabă. Fii atent la căderi în timp ce faci mișcare, fii atent în tot ceea ce faci. Vă caută din străinătate pentru a vă invita la un nou proiect de lucru.

Filozofia ta de viață în acest moment te obligă să fii fără partener pentru o vreme, astfel încât să te poți prețui și să fii liniștit, amintește-ți că semnul tău este geamănul și asta îl face mai singuratic, pentru că te combini.

Ziua ta norocoasă este vinerea aceasta, vei participa la ședințe unde ai putea primi o promoție, iar numerele tale norocoase vor fi 07 și 66. Folosește culoarea albastră puternică pentru a stimula averea. 

 

Rac

 

Încercați să nu vă supărați pe nimic sau pe nimeni, aveți puterea de a fi bine, așa că nu permiteți altora să vă influențeze viața. Finanțele devin importante în acest moment al vieții tale, încearcă să te organizezi mai bine și să începi acel proiect pe care l-ai amânat de mult timp cât mai curând posibil, vei vedea că vei avea succes.

 Nu toată dragostea, nu toți banii, încearcă să facă din această frază motto-ul tău în aceste zile, pentru ca mai târziu să nu te simți dezamăgit. Vă caută să vă invite să călătoriți, să acceptați, că atât de multă închidere v-a provocat deja un pic de depresie. 

Ziua ta magică va fi duminica cu numerele 26 și 31 și încearcă să folosești culoarea galbenă pentru a stimula norocul. Evitați problemele de insomnie, amintiți-vă că noaptea a fost făcută pentru a dormi și ziua pentru a lucra, așa că concentrați-vă pe munca dumneavoastră cu mare curaj.

 

Leu

 

Nu renunțați niciodată, nu uitați că semnul dumneavoastră este liderul junglei și asta vă ajută să aveți mai multă forță interioară față de ceilalți, dar nu amestecați niciodată relația dumneavoastră de dragoste cu mediul de lucru, care vă afectează performanța, separați mai bine acea condiție de viață. 

Faceți mai multe achiziții pentru a vă schimba aspectul și a vă reînnoi. Dacă ați învățat deja să vă echilibrați viața profesională cu distracția, felicitări, dar dacă nu, aplecați-vă la aceasta sub premisa că există timp pentru toate, dacă vă respectați angajamentele.

Ziua ta magică va fi sâmbătă cu numerele 05 și 31, folosește culoarea verde puternică, care te va ajuta să ai abundență.

 

Fecioara

 

Concilierea este cea mai potrivită pentru dumneavoastră în acest moment în ceea ce privește munca și problemele personale, amintiți-vă că uneori semnul dumneavoastră este plin de gânduri negative și nu știți cum să remediați situația, așa că în acest weekend puneți ordine în prioritățile dumneavoastră și încercați să vă cereți scuze celor care o merită și împacă tot ce este în jurul tău pentru a trăi în pace;  Rețineți că în lupta puterilor și a ego-urilor, nimeni nu câștigă, așa că învățați să fiți toleranți.

Apare o nouă iubire care va da mai multe emoții vieții voastre. Primești bani în plus datorită plății unei datorii anterioare. Procesați documente și efectuați plăți. Îți aranjezi casa în acest weekend pentru a te simți mai confortabil în casa ta.

Ziua ta magică va fi vineri cu numerele 04 și 33 și încearcă să porți haine portocalii.

 

Balanță

 

Este timpul să te maturizezi; Adică, schimbi radical ceea ce te înconjoară și cauți noi orizonturi în muncă și pe plan personal, amintește-ți că tendința semnului tău este statică, de aceea este timpul pentru tine să mergi spre energiile pozitive și vei vedea că vor veni în viața ta lucruri mai bune.

Aveți grijă de problemele de sănătate, în special în stomac și intestine, încercați să vă relaxați și să faceți mișcare. Vă procesați pașaportul sau aranjați documentele de migrare în aceste zile. Trebuie să înveți să te iubești înainte să iubești pe cineva, amintește-ți că relația este două, așa că nu oferi atât de mult de la începutul coexistenței.

Ziua ta norocoasă va fi duminica cu numerele 24 și 30 și folosește culorile portocaliu și alb pentru a stimula norocul. Schimbați-vă banca de economii pentru a crește mai mult.

 

Scorpion

 

Gura slobodă scufundă navele; adică fii precaut atunci când comentezi ceva despre colegii tăi. Aveți multă energie pentru a rezolva orice problemă, dar încercați să nu fiți închis și să acceptați opțiuni care vă ajută să ușurați volumul de muncă. Acestea sunt vremuri de schimbări și de maturitate mentală, concentrați-vă pe comandarea proiectelor dumneavoastră în acest an, astfel încât să le puteți realiza cu succes.

În ceea ce privește dragostea, relația ta va continua din forță în forță și aproape o formalizezi, deoarece elementul semnului tău este apa, nu știi să fii singur și ai întotdeauna un partener alături. Plătește datoriile și vindecă-ți economia. Ai grijă de sănătatea ta, încearcă să trăiești cât mai relaxat posibil.

Ziua ta magică va fi sâmbătă cu numerele 01 și 44 și folosește culorile roșu și albastru puternic pentru a stimula abundența în viața ta.

 

Săgetător

 

O schimbare extraordinară vine în viața ta profesională, în cele din urmă ai acea ocazie pe care ți-o dorești atât de mult printr-o poziție de ierarhie și responsabilitate mai mare, dar amintește-ți că semnul tău este focul și asta te face foarte intens în tot ceea ce faci și poți te îmbolnăvești din cauza stresului, așa că încearcă să te relaxezi și să primești calm tot binele care îți va veni.

 Uneori cea mai mare invidie și egoism este a persoanei de lângă tine, așa că trebuie să înveți să nu vorbești despre planurile tale, astfel încât să nu te umple cu energie proastă. Aveți grijă de problemele renale, trebuie să beți mai multă apă pentru a vă curăța corpul. 

Ziua ta magică va fi duminica cu numerele 21 și 32 și încearcă să folosești culorile violet și alb pentru a stimula norocul. 

 

Capricorn

 

Există trei cuvinte pe care trebuie să le manevrezi în acest moment: și totul se va dovedi cel mai bun. Evitați bârfele la locul de muncă. Remediați problemele de școlarizare și datorii anterioare. 

O iubire a fost foarte rănită cu tine și acum încearcă să repare lucrurile în cel mai bun mod, astfel încât să nu poți purta sentimentele de vinovăție ale altor persoane. Faceți o călătorie neprevăzută care nu se desfășoară așa cum vă așteptați, dar încercați să profitați la maximum de tot ceea ce trăiți la acel moment. 

Ziua ta magică va fi sâmbătă cu numerele 00 și 28 și folosește culorile roșu și alb inexistente pentru a stimula norocul în viața ta.

 

Vărsător

 

Felicitări, pentru că ești în sezonul tău de zile de naștere și asta te umple de energii pozitive care te vor conduce să fii cel mai bun, amintește-ți că semnul tău este cel mai carismatic și sociabil și asta te ajută să ai mereu oameni foarte compatibili în viața ta amoroasă. Nu vă fie teamă de critici la locul de muncă, semnul dumneavoastră este un perfecționist și asta vă ajută să reconstruiți tot ceea ce faceți la locul de muncă. 

Vei rămâne foarte îndrăgostit de partenerul tău, se vede că dragostea zâmbește în viața ta și se gândesc deja la formalizarea relației. Ziua ta magică va fi duminica cu cadouri și surprize neașteptate, iar numerele tale magice sunt 02 și 19.

Folosește culorile albastru și alb, deoarece sunt abundente pentru semnul tău. Prioritizați-vă să vă faceți temele la timp, astfel încât să nu vă simțiți la fel de presați și să vă gestionați mai bine timpul.

 

Pești

 

Cosmosul și norocul îți zâmbesc, nu te opri că este timpul tău să culegi triumfe, încearcă doar să îndepărtezi temerile interioare, astfel încât să le poți arăta tuturor de ce ești capabil. Semnarea unui nou contract vă vine, încercați să-l analizați bine și să solicitați câștigurile pe care le meritați. 

Iubirea este încă în viața ta, dar uneori te simți blocat, așa că încearcă să îi oferi acelei relații mai multe emoții precum plecarea într-o călătorie și petrecerea timpului împreună fără presiune. 

Sâmbăta va fi magică pentru semnul tău, vei primi bani la loterie cu numerele 03 și 28, încearcă doar să folosești culorile albastru deschis și roșu puternic pentru a stimula abundența. Nu uitați să fiți mereu alertați și să nu aveți încredere în nimic și în nimeni, doar că aveți puterea de a vă rezolva problemele pentru a obține fericirea. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel