Misterul ultimei cifre din anul tău de naștere. Are un înțeles sacru unic

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
glob_clestar_vrajitor
glob_clestar_vrajitor

Astrologii spun că anul nașterii joacă un rol imens în viața noastră. Dar cea mai importantă este ultima cifră a anului de naștere.

Unul dintre cele cinci elemente ale Pământului este responsabil pentru un an sau altul. Adică, fiecare cifră corespunde elementului său specific: aer, foc, pământ, lemn și apă. Aceste elemente pot spune multe despre persoană, caracterul și obiceiurile acesteia. De exemplu: dacă anul nașterii este 1974, atunci numărul dumneavoastră este 4. Elementul care vă caracterizează este – Lemnul. 

Cifrele 0 și 1 aparțin elementului natural Metal. Reprezentanții acestuui element sunt persoane cu un caracter puternic, capabile  să-și restabilească puterea fizică și spirituală. Sunt independente și nu sunt foarte sociabili. Preferă să acționeze discret, încearcă să trăiască în dragoste și armonie. Își definesc clar obiectivele vieții și se disting prin perseverența extraordinară în realizarea lor. Trăsături negative: o nevoie copleșitoare de putere și bogăție. Sunt prea deschiși și nu tolerează greșelile celor din jur, dar nici propriile gafe.

Cifrele 2 și 3 corespund elementului Apa. Reprezentanții elementului Apă sunt caracterizați prin bunătatea lor și empatia față de oameni. Sunt prietenoși și comunicabili. Sunt creativi și se disting prin gândirea lor originală și libertatea față de stereotipuri, ceea ce le garantează succes în activitățile profesionale, mai ales dacă se află în domeniul artei. Au o intuiție dezvoltată, care le permite să ia decizii corecte în situații ambigue. Sunt sârguincioși și atenți.

 

 

Ultima cifră a anului de naștere va dezvălui misterul vieții tale

 

Cifrele 4 și 5 corespund elementului natural Lemnul. Reprezentanții elementului natural Lemnul sunt încrezători și harnici. Le place să experimenteze, să încerce lucruri noi. Aceștia sunt atrași de locuri necunoscute și misterele lumii. Visul lor este să cunoască lumea. Sunt complet străini față de astfel de calități precum egoismul și dragostea de sine.

Cifrele 6 și 7 corespund elementului Foc. Reprezentanții elementului natural Foc sunt adevărații aventurieri. Se deosebesc prin abilitatea de a lua repede decizii. Sunt oamenii „fierbinți”, fermecători și spontani, știu să-i mulțumească pe alții, știu cum să atragă oameni de partea lor, scrie  otvetnavse.com.

Cifrele 8 și 9 corespund elementului Pământ. Reprezentanții elementului natural Pământ sunt de încredere, dar în același timp mândri și egoiști. Încearcă să controleze totul. Abordează totul cu înțelepciune, iubesc ordinea și disciplina, fac totul conform planului și se tem de incertitudine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel