Horoscop chinezesc. Top 5 cele mai inteligente zodii. Te numeri printre ele?

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
zodiac chinezesc
zodiac chinezesc

Dintre cele douăsprezece semne zodiacale chinezești, care sunt cele mai inteligente? Eşti pe listă?

Citeşte acest articol pentru a vedea anii repartizaţi fiecărei zodii din horoscopul chinezesc: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

 

Cele mai inteligente zodii

 

Şarpe

Șarpele este un semn calm și chiar puțin indiferent în zodiacul chinezesc. Oamenii din zodia Șarpe sunt într-adevăr inteligenți. Sunt destul de limpezi în gândire. De asemenea, sunt foarte plini de mister atunci când relaţionează cu ceilalți - nu se prezintă niciodată în fața oricăror oameni în orice situație. În viața de zi cu zi, pot fi la fel de flexibili pe cât trebuie și să facă cea mai potrivită alegere în funcție de situație. Oamenii șerpi sunt atât de isteți încât nu s-ar pune niciodată într-o poziție incomodă.

Cocoş

Cocoşul este un semn inteligent. Cei din semnul Cocoșului sunt buni în măsurarea minții oamenilor și găsirea de oportunități de afaceri în viață și știu să judece o persoană. Cocoșii au tendința de a se pune în valoare și ar găsi o modalitate sau alta de a arăta cât de excelenți sunt. Plini de idei, sunt adaptabili la circumstanțe, hotărâţi în a face lucruri și capabili să controleze totul. Drept urmare, Cocoșii sunt genul de oameni care pot face lucruri grozave.

Maimuţă

Este cunoscut faptul că Maimuţa este un semn inteligent - sunt active și capabile să gestioneze tot felul de relații umane complicate. Cu un EQ (inteligenţă emoţională) și un IQ remarcabil, oamenii Maimuţă tind să se bucure de o mare popularitate și să-și câștige existența cu creierul. Maimuțele au înțelepciune „miopă”, curaj „bine reglementat” și ochi ascuțiți pentru a judeca viitorul. În general vorbind, sunt foarte luminați și nu ar lăsa niciodată norocul din mână să scape!

Porc

Porcul este un semn simplu și onest. Se pare că oamenii cu semn de Porc nu concurează pentru nimic, dar tocmai aici se află înțelepciunea lor. Oamenii porci sunt înțelepți - pot prelua controlul uşor şi nu își exprimă niciodată emoțiile. Aceștia își pot regla emoțiile și se pot comporta înţelept chiar şi când o fac pe "proştii".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel