Horoscop chinezesc. Începe luna Șobolanului, atenție! Aceste semne nu ar trebui să risipească bani

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop chinezesc. Începe luna Șobolanului, atenție! Aceste semne nu ar trebui să risipească bani
Horoscop chinezesc. Începe luna Șobolanului, atenție! Aceste semne nu ar trebui să risipească bani

Din data de 21 sau 22, în funcție de locul în care locuiți și care coincide cu semnul Săgetător, deși ambele nu sunt exacte, luna Șobolanului începe în cadrul horoscopului chinezesc.

Luna aceasta va pune accent pe economie, deoarece Șobolanul din zodiacul chinezesc este renumit pentru că este foarte auster și economisește resurse pentru viitor.

În acest sezon, când se produc atâtea cheltuieli din cauza sărbătorilor care se apropie, toate semnele vor fi conștiente că banii nu trebuie aruncați, ci mai degrabă organizați astfel încât când va veni anul viitor să nu fie cu datorii.

Vor fi oportunități foarte importante, dar și câteva pericole pe care zodiile le pot folosi și elimina în avantajul lor pentru a nu le face rău.

Horoscop chinezesc noiembrie 2022. Acest nativ va primi o moștenire sau va da lovitura de noroc la LOTO. Previziuni pentru toate zodiile

 

Șobolan în luna Șobolanului


Aceasta va fi o lună bună. Cel mai bun lucru va fi din punct de vedere economic, deoarece veți primi bani și plăți care erau restante. Oportunitățile de investiții vor fi foarte mari, dar la nivel sentimental trebuie să fii atent când promiți ceva pe care ulterior nu ai putut să-l îndeplinești, mai ales dacă te simți tentat să dai cuvântul tău cuiva care nu prea merită. Asta nu înseamnă că închizi ușile iubirii și oportunității de a fi fericit.

Dacă, în acest moment, nu ai partener sau companie, nu confunda o emoție sau o invitație temporară sau trecătoare cu ceva mai durabil.

Un alt pericol care poate apărea este investiția într-o afacere proastă, așa că atunci când sosesc banii în plus, folosește-ți inteligența pentru acest tip de cumpărare și vânzare și nu sări în necunoscut fără a primi un sfat bun. Pe de altă parte, există o mare oportunitate pentru o călătorie viitoare care nu va fi doar de plăcere, ci va aduce și o schimbare importantă în direcția ta profesională.

 

Bou în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009)


Luna aceasta va reprezenta acel salt calitativ pe care îl așteptați pentru a începe un proiect pe care îl dezvoltați de 6 luni. Vor fi întâlniri și oameni pe care îi vei întâlni prin rețelele de socializare care vor fi de mare folos, în această perioadă vei avea răbdare și vei ști să găsești soluții.

Oamenii care se apropie de tine se vor dezbrăca în fața ta, adică doar privind în ochii lor și vorbind îți vei da seama care sunt intențiile lor.

Ghidează-te după acea intuiție și nu lăsa aparențe să-ți întunece mintea și să iei o decizie proastă, oportunitatea care te așteaptă este dezvoltarea.

 

Tigru în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010)

 

Vei avea atât oportunități economice, cât și sentimentale dacă ești singur. Vei putea decide din timp când acea persoanî apare cu un proiect economic sau ceva sentimental, vei ști că ești pe teren ferm și îți vei da seama imediat unde este minciuna și unde este adevărul. Pentru tine nu vor exista jumătăți de măsură.

Două lucruri vor veni prin mijloace diferite, unul este prosperitatea și celălalt este iubirea. Așa că mergi la acea aventură a inimii care te va face atât de fericit pentru tot restul anului.

 

Iepurele în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011)

 

În luna Șobolanului veți avea mai multe oportunități, una ținând de o propunere total neașteptată care își asumă un anumit risc, din punct de vedere economic, deoarece vă vor cere să investiți. Acest lucru poate fi foarte important, mai ales dacă cereți sfaturi de la oameni care cunosc aceste probleme.

Cealaltă este posibilitatea măririi familiei, așa că dacă așteptai momentul potrivit pentru a avea un copil, acesta va fi momentul pentru tine.

Horoscop special. Crește-ți banii în funcție de energia ta zodiacală. Aceste semne trebuie să spună „NU” la momentul potrivit

 

Dragon în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)


Luna aceasta va fi foarte intensă. Ca dragon îți place mereu să ieși în evidență, te vei simți într-o poziție privilegiată, totuși va trebui să îți asumi responsabilități pe care, până acum, nu le țineai în seamă.

Luna șobolanului aduce speranță, o posibilitate a ceva ce se va întâmpla în următoarele câteva luni și deja simți. Îți lămurești acele sentimente pe care le-ai avut față de o anumită persoană, le vei defini în mod concret, ceea ce îți va aduce fericire și bucurie, atât familială, cât și socială.

Pregătește-te pentru tot binele care se prezintă în acest moment.

 

Șarpe în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013)


Exista posibilitatea unei promovări sau înființarea unei companii total nouă pentru tine, nu te teme de aceste responsabilități, le vei putea asuma într-un mod perfect pentru că nu vor fi obstacole.

Inteligența ta îți va permite să le depășești în orice moment și să le folosești ca o catapultă către victorie. Vine ceva frumos, este timpul pentru o sănătate bună, așa că pregătește-te să faci mișcare și să începi ceva care să te ajute să menții linia pentru că prezența ta fizică va fi decisivă pentru a cuceri și a reuși în viața socială.

 

Cal în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

 

Toate acele lucruri care, până acum, ți se păreau dificile și despre care credeai că nu se vor rezolva, încep să se rezolve.

Vei avea în mâinile tale posibilitatea de a te hotărî pentru o persoană sau alta sau pentru un loc de muncă sau altul, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla vei ști să te descurci și vei duce la bun sfârșit tot ce ți se cere. 

Este o etapă fericită pentru tine, vei ieși cu grație dacă vei pune la lucru acea energie care te caracterizează.

 

Capră în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)


Luna aceasta va fi foarte liniștită, în ciuda faptului că în ultimele săptămâni te-ai confruntat cu situații economice și familiale care te îngrijorează.

Toate problemele vor fi canalizate într-un mod lin și calm. Vei ști să iei veștile care vin la tine fără a fi nevoie să te deranjeze, lucrurile care se întâmplă nu te vor lua prin surprindere, dimpotrivă, vei transforma orice eșec într-o victorie întrucât intuiția ta va fi foarte mare.

Horoscop special. Cele trei zodii care vor fi înșelate de parteneri. Cine va suferi cele mai multe trădări în dragoste

 

Maimuță în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016)


Luna aceasta te va uimi atunci când ai oportunități incredibile de a călători și, mai ales, de a te distra. Apar oportunități de a vizita locuri la care nici măcar nu ai visat, așa că dacă cineva se prezintă și te invită, profită de asta!

Lasă în urmă lucrurile care te îngrijorează, acum ești într-o etapă de distracție. Există un pericol și este ceea ce se numește optimism orb. Să nu crezi că lucrurile se vor rezolva de la sine, depune-ți întotdeauna efortul în ceea ce faci și fă-o bine pentru că vei avea mulți ochi pe tine, iar când se întâmplă asta, problemele apar peste noapte.

 

Cocoș în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

 

Aceasta va fi o lună cu multă mișcare, vor exista anumite îngrijorări în cadrul unor previziuni pe care sperați să le fi rezolvat.

Dacă ai muncit pentru a primi ceva și nu îl primești la momentul potrivit, nu dispera și nu fi dezamăgit. În acest sezon vei observa că planurile nu vor merge așa cum îți dorești, nu fi trist dacă se întâmplă asta, mai bine fii fericit pentru că asta indică că ceea ce s-a întâmplat a fost cel mai bine pentru tine.

Există o surpriză foarte plăcută care vine din străinătate și care atunci când va ajunge îți va face o mare bucurie. Pregătește-te! Ce e mai bun urmează să vină în ultimele zile ale anului, toate lucrurile bune la care ai visat vor ajunge în mâinile tale.

 

Câine în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)


Vei culege ceea ce ai semănat, marea ta tenacitate te face să te remarci în familie, prieteni și munca ta. Oportunitățile și pericolele se vor prezenta. Oportunitățile vor fi în două moduri, unul este o oportunitate de dezvoltare economică, dacă ați căutat un loc de muncă sau o îmbunătățire a locului de muncă vor fi noutăți și veți avea de unde alege.

Celălalt este despre a face un fel de investiție într-o afacere care ți s-a părut foarte dificilă, va exista și ocazia de a începe o dragoste cu cineva pe care îl consideri prieten.

Pe de altă parte, pericolul pe care îl alegi este să ai prea multă încredere în oameni care chiar nu merită. Fii prudent, faptul că taci în legătura cu o părere nu înseamnă că ești un ipocrit, uneori tăcerea este de preferat.

 

Porc în luna Șobolanului

 

(Cei născuți în 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020)

 

Vei avea oportunități în sfera economică, se vor prezenta oportunități bune pentru o investiție bună, o achiziție bună sau pentru a face afaceri care să producă banii pe care i-ai așteptat.

Vor fi călătorii de afaceri și aventuri sentimentale care vor fi foarte fascinante. Pericolul constă în a te gândi că lucrurile nu îți vor merge, amintește-ți că trebuie să fii entuziasmat din prima clipă pentru ca totul să meargă bine.

Va fi o etapa foarte înflorită cu multe așteptări, unele promisiuni nu se vor îndeplini, dar nu vă descurajați. Vei înțelege că a fost cel mai bine. Luna aceasta aduce cu ea bani, avere și dragoste, dar trebuie să fii foarte atent să profiți de aceste oportunități atunci când ajung, deoarece pot dispărea la fel de repede.

 

-----------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3    

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel