Horoscop 4 iulie. Berbecii ar trebui să evite acțiunile riscante, iar Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscopul 4 iulie. Berbecii ar trebui să evite acțiunile riscante, iar Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu
Horoscopul 4 iulie. Berbecii ar trebui să evite acțiunile riscante, iar Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu

Astăzi se formează un careu între Războinicul Marte din zodia Leu și Uranus, planeta neprevăzutului, din zodia Taur, aspect tensionat care poate veni cu fel și fel de situații ciudate, riscante și ne poate face mai incisivi, mai nerăbdători și mai agresivi. Atenție la orgolii și la acțiuni grăbite! Încăpățânarea și inflexibilitatea vor fi taxate!

Berbecii, dat fiind că Marte le este guvernator, pot deveni impulsivi și, implicit, neatenți și nu este exclus să se rănească. Azi ar trebui să evite acțiunile riscante și să lase deoparte agresivitatea. Totodată, specula financiară le poate aduce pierderi și nici cheltuielile în exces nu sunt de bun augur. Este, în schimb, momentul să facă niște schimbări în plan financiar, mai ales dacă nu se simt remunerați corespunzător cu munca depusă.

Careul de azi îi vizează direct pe cei născuți în zodia Taur, dat fiind că Uranus este în semnul lor. Nativii pot simți o puternică dorință de a-și schimba viața, de a veni cu ceva nou, chiar dacă nu întrevăd exact ce trebuie să facă pentru asta. Aceștia sunt cei mai norocoși, pentru că de cealaltă parte a baricadei pot fi nativi care refuză cu încăpățânare tot ce vien nou spre ei și pot avea parte de schimbări bruște. Horoscopul de azi le atrage atenția asupra tensiunilor și neplăcerilor care vin din sectorul casei și familiei.

Gemenii au parte de neliniști interioare, de stări de agitație care, cel mai probabil, vor escalada pe fondul unor discuții în contradictoriu cu cei din jur, mai ales dacă nativii aleg să-și impună cu orice preț punctul de vedere. Cuvintele pe care le folosesc într-o confruntare se pot întoarce împotriva lor și pot avea parte de frământări intterioare și mustrări de conștiință. Horoscopul zilei le cere să aibă grijă la deplasări și să nu calce accelerația.

 

Horoscop rune 05-11 iulie, cu Mihai Voropchievici. Cadouri și vești bune pentru o zodie, certuri cumplite pentru alta

 

Nativii Rac pot avea parte de tensiuni care pleacă de la bani, fie pornesc în urma unor discuții mai vechi, fie ca urmare a unor cheltuieli excesive. Oricum, sectorul financiar este cel amprentat de careul de astăzi și de preferat ar fi să evite să dea sau să ia bani cu împrumut. Totodată, sunt și nativi care realizează că stau într-o relație bazată pe interese financiare și nu este exclus să pună punct unui astfel de context.

Cei născuți în zodia Leu se confruntă cu energia marțiană din plin. Marte din zodia lor este în careu cu Uranus din sectorul carierei, aspect care arată că a venit momentul să acționeze profesional. Posibil ca unele schimbări survenite în ultimul timp la locul de muncă să-i determine să-și reanalizeze direcția profesională, iar în alte cazuri schimbările le sunt impuse de superiori. Horoscopul zilei le cere să fie flexibili și să caute să se adapteze la schimbare cât mai ușor. Totodată, azi pot exagera cu autoritatea și pot fi mai nervoși ca de obicei.

Fecioarele pot fi puse în ipostaza de a trece peste niște convingeri avute, peste filozofii de viață înrădăcinate pentru a face un bine cuiva sau pentru a rezolva o problemă profesională, aspect care nu le este deloc pe plac și le va creea frustrări interioare. Horoscopul de azi le cere să evite să se contrazică cu alții pe teme legate de credințe și principii, indiferent care este domeniul luptei, pentru că se vor lăsa măcinați prea mult și vor avea mustrări de conștiință.

 

Horoscop 3 iulie. O zi aglomerată pentru Pești. Scorpionii se pregătesc de nuntă, iar Leu vor obține niște facilitați

 

Balanțele pot avea parte de conflicte în cuplu, dar și cu prietenii, iar mâine chiar cu superiorii. Nativii nu ar trebui să se bazeze pe alții pentru nimic și să-și rezolve singuri problemele. În plus, pot ieși la suprafață multe situații neplăcute în cuplu și în relațiile cu ceillați, situații deja știute de nativi și ignorate sau ascunse. Horoscopul de azi le cere să evite noile relații pentru că nu sunt ceea ce par.

Cei născuți în zodia Scorpion se pot impune cu prea multă autoritate în fața celorlalți și din acest motiv pot apărea conflicte cu familia, dar mai ales în cuplu. Tensiunile de acum nu sunt ușoare și pot aduce schimbări radicale și chiar rupturi în viața amoroasă. Posibil ca și mâine, chiar în prima zi a săptămânii, Scorpionii să se certe la locul de muncă și să strice niște relații cu șefii.

Săgetătorilor, deși nu le convine, le este necesar să facă unele schimbări legate de loc de muncă sau de program. Sarciile zilnice trebuie făcute în așa fel încât să se și odihnească. Posibil să fie vorba și de probleme de sănătate care cer mai multă atenție. Horoscopul de azi le cere să nu intre în polemici cu cei din jur, mai ales pe teme religioase, politice, și să aibă grijă la deplasări.

 

Horoscop. Trei semne zodiacale preferă singurătatea și nu caută un partener

 

Cei născuți în zodia Capricorn pot trece prin contexte neașteptate în viața sentimentală și pot avea parte de surprize care să-i pună pe gânduri. Nativii pot pune la îndoială fidelitatea partenerului sau anumite situații legate de bani sau de viața intimă pot aduce tensiuni în cuplu. Unele interese ascunse pot ieși la suprafață. Horoscopul zilei le cere să evite să înceapă noi relații acum.

Vărsătorii pot avea tensiuni în familie și acestea pot izbucni mai ales în cazul nativilor care vor să facă schimbări și nu sunt lăsați de părinți. Oricum, fel și fel de surprize pot apărea în legătură cu casa și familia. Unii nativi vor dori să se mute și asta poate aduce frustrare, dat fiind că este ceva nou. Cum Marte este în sectorul relațiilor, posibil ca unii Vărsători să-și dorească să se mute cu partenerul sau alții să se certe cu perechea de viață acum din cauza familieiOrice ar fi, tensiunile în cuplu sunt prezente.

Cei născuți în semnul Pești sunt sfătuiți să nu se lanseze în afirmații cărora nu le pot face față, să fie atenți la cum comunică pentru că un conflict poate izbucni foarte ușor. Este nevoie de schimbări în modul în care comunică cu cei din jur. Azi pot avea un raționament mai eronat. Marte le ere atenție la sănătate, mai ales la acțiunile zilnice, profesionale, care pot aduce neplăceri, limitări. O schimbare a programuui și a modului în care-și desfășoară sarcinile este de bun augur acum, scrie paranteze.com

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel