Horoscop rune 05-11 iulie, cu Mihai Voropchievici. Cadouri și vești bune pentru o zodie, certuri cumplite pentru alta

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sâmbătă, 03 iulie, Horoscopul Runelor pentru perioada 05-11 iulie. 

Horoscop rune, 05-11 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici, aduce o serie de surprize pentru mai multe zodii.

Vezi și: Horoscop 6 iulie: Zi decisivă pentru ca Vărsătorii să se apuce de afaceri. Luna în Gemeni vă spune să aveți grijă la cuvinte

Berbec

Berbecul are o lună de protecție totală. E protejat de toate forțele malefice, de toate gândurile, de deochi și de ce își mai doresc ei. Pot face și câteva năzdrăvănii, pentru că îi iartă Dumnezeu.

Taur

Taurul are o lună de bătălie, toată luna se va certa cu toată lumea. Dacă va rămâne calm, toate problemele se rezolvă, dar tendința lui e să ia pe cineva în coarne.

Gemeni

Gemenii au o lună în care trebuie să își consolideze poziția și acasă, în familie, dar și la serviciu, dar și în societate.

Horoscop rune, 05-11 iulie 2021 - racii au o lună cu vești bune și cadouri

 

Rac

Racul are o lună cu bani, cu cadouri și cu vești bune.

Leu

Aveți răbdare, Leilor, pentru că lucrurile bune vin numai la Leii care știu să aștepte. Surprizele plăcute sunt pregătite doar pentru cei care știu să aștepte. Nu forțați mâna norocului, nu căutați nimic!

Fecioară

Fecioara are o lună de mesaje, de comunicare, o lună foarte încărcată, pentru că îi place să muncească, dar să și găsească rezolvări. Iar din mesajele astea, unul singur este foarte important. Va trebui să fie foarte atentă deoarece toate acele mesaje care, deși par mai puțin importante, trebuie să fie citite printre rânduri.

Balanță

E Jupiter retrograd, așa că a intrat în retrogradare după Mercur. Simbolul dragostei, ceva fierbinte. E o dragoste nouă, pasională. Atenție pentru toate Balanțele, mai ales pentru cele tinere, în luna iulie aveți frâu liber.

Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți în luna iulie să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Să fie pregătiți. Nu știm de ce natură este această schimbare foarte mare. Neprevăzutul acesta este în funcție de ce a făcut fiecare.

Săgetător

Fertilitate și belșug. Peste puțin timp, visele voastre se vor împlini.

Horoscop rune iulie 2021 - Capricornii au șanse fantastice la locul de muncă

 

Capricorn

Se mută la un alt loc de muncă, tot pentru muncă. Vor acționa foarte favorabil pentru ei într-o problemă care îi preocupă. Cei tineri care sunt în avansare au șanse fantastice.

Vărsător

Vărsătorii sunt pe punct ascendent. Luna iulie pentru ei este o rampă de lansare. Ei sunt deja chitiți pe câștig acum.

Pești

Peștii, cât s-au frământat, tot nu au discutat. Încă nu discută problemele care îi frământă. Pot găsi rezolvarea problemelor care îi frământă și pe care nu le discută cu nimeni, numai angajând o discuție sau făcând un consiliu de familie.

Sursa: DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel