Horoscop 3 iulie. O zi aglomerată pentru Pești. Scorpionii se pregătesc de nuntă, iar Leu vor obține niște facilitați

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 29 iulie 2021. Rac: "Va fi o zi grozavă la locul de muncă". Berbec: "Evită să te cerţi inutil"
Horoscop 29 iulie 2021. Rac: "Va fi o zi grozavă la locul de muncă". Berbec: "Evită să te cerţi inutil"

Horoscopul zilei de 3 iulie 2021 aduce Taurilor oferte pentru o proprietate scoasa de curând la vânzare, iar Gemenii vor fi nevoiți să răspndă unei urgențe la locul de muncă. Nativii Leu vor pune în valoare calități de negociator și vor obține niște facilitați.

Berbec -  Veți avea mai mult timp la dispoziție pentru voi. Un moment de bilanț: veți trece poate în revista întâmplări, șanse de care ați reușit să profitați recent, persoane cărora aveți pentru ce să le mulțumiți.

Taur - Visați frumos, vă inspira vorbele și imaginea zugrăvita de un partener de discuție; vă trebui însă să vedeți dacă sunt lucruri realizabile, să vă gândiți dacă aveți la dispoziție resursele necesare. Încep să apară oferte pentru o proprietate scoasa de curând la vânzare.

Gemeni - Un fel de test pentru voi: sunteți poate nevoiți să țineți locul unui coleg absent ori trebuie să răspundeți unei urgente. Continua o perioada de descoperiri și de noutăți interesante: de aceasta dat, ar putea fi un profesionist de marca cel de la care primiți explicații și lămuriri.

Horoscop chinezesc. Cinci zodii se pot aştepta la promovări sau măriri de salarii în luna iulie. Care sunt semnele cu noroc în carieră

Rac - Aveți o intervenție de efect asupra stării de spirit a unui apropiat: îl susțineți, îl ajutați să vadă lucrurile în perspectiva. Vesti de departe: abia așteaptă cineva să vă revedeți, ar vrea să știe dacă aveți nevoie de ceva ori dacă aveți preferințe pentru un cadou de ziua voastră.

Leu - Vă puneți în valoare calități de negociator și veți obține niște facilitați, condiții convenabile de transport, de montaj sau de alt gen. Se poate să descoperiți că ar mai fi un rest de bani pe care să îl încasați ori că trebuie să vi se restituie o suma.

Fecioara - Vă ia prin surprindere o întâlnire sau o propunere, dar veți afla că este vorba despre un proiect ce mai are până când să prindă o forma concreta. Se accentuează nevoia de odihna și de relaxare; alegeți poate să petreceți cea mai mare parte din timp doar alături de ființă iubita.

Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși

Balanța - Puneți poate la punct ultimele detalii înaintea unei întâlniri importante, faceți totul cu mana voastră că să nu vă scape nimic. Este o perioada favorabila vouă în care, dacă sunteți activi, puteți să vă apropiați destul de mult de visul vostru, să vă atingeți un obiectiv.

Scorpion - Pe lângă farmec, veți avea și consistenta în vorbele și în propunerile voastre, astfel încât este posibil să obțineți încrederea unui șef sau a unui client ce poate deveni important. Evenimente plăcute în plan sentimental: cerere în căsătorie, stabiliți data nuntii, depășiți tensiuni.

Săgetător - Casa, locuință, gradina sunt în atenția voastră acum chiar dacă urmează să plecați în curând la drum, în concediu. Se poate să obțină partenerul de viață un plus financiar ori să să se anunțe un cadou sau un ajutor din partea familiei.

Horoscop. Trei semne zodiacale preferă singurătatea și nu caută un partener

Capricorn - Întâlniri fructuoase, consultări de efect, o împăcare dacă este cazul. Posibil să se refacă un calcul și să aflați că aveți de plătit mai puțin sau poate că vi se face o oferta pe care o puteți aprecia că fiind destul de convenabila.

Vărsător - Posibil să vă dea dreptate cineva cu care ați purtat discuții în contradictoriu mai zilele trecute sau poate că vă felicita cineva că nu v-ați descurajat când ați trecut prin momente dificile. Vă tentează cineva cu un avans, ar vrea să se asigure de serviciile voastre, scrie Antena1

Pești - O zi neașteptat de aglomerata și de spornica: vă caută cei care poate că nu au avut timp pentru voi la un moment dat, primiți un răspuns de la care vă luaserăți gândul. Vedeți poate o creștere simțitoare de tonus și de energie fata de zilele trecute.

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link - https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel