Horoscop. Trei semne zodiacale preferă singurătatea și nu caută un partener

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021
Horoscop. Zodiile care vor avea parte de o întâlnire predestinată până pe 1 septembrie 2021

Astrologii au numit trei semne ale zodiacului, care preferă adesea singurătatea și nici măcar nu caută un partener. Din păcate, atunci când se gândesc la o familie, este deja dificil să o creeze. Desigur, totul este în mâinile oamenilor, astrele  doar asupra unor aspecte. Dar fiecare își poate schimba, desigur, destinul.

Astrologul rus, Olga Osipova, a dezvăluit are sunt cele trei semne ale zodiacului care se simt confortabile în singurătate și se străduiesc să evite șocurile emoționale inutile, cu care sunt întotdeauna asociate relațiile.

Horoscop. Cum ştii că te place, în funcţie de zodie. Micile detalii care dau de gol orice semn îndrăgostit

Capricornul - reprezentanții acestui semn zodiacal vor accepta cu ușurință o persoană care își împărtășește bucuriile și durerile cu ei, dar în absența ei nu vor suferi mult. Dacă nu există dragoste, Capricornul se va dedica muncii, iar sentimentele de dragoste se vor estompa, a spus astrologul pentru Ftimes.ru. De obicei, Capricornii nu sunt pregătiți să facă pună pe primul loc dragostea, ci munca și carierei. Succesul profesional este foarte important pentru ei și de aceea își dedică aproape tot timpul liber muncii. Capricornul nu este pregătit să se dedice întru totul relațiilor și familiei.

Horoscop. Doar șase semne ale zodiacului știu să iubească cu adevărat. Viața cu acești nativi e ca un basm

Rac -  atât bărbați, cât și femeile sunt foarte atașați de partenerii lor. Deoarece sunt foarte sensibili și emoționali, cu greu pot tolera orice neînțelegere, iar despărțirea poate fi o adevărată tragedie pentru ei. Dacă au avut o experiență proastă, Racii preferă să se îndepărteze de sexul opus, pentru a evita alte suferințe.

Horoscop weekend 2-4 iulie. Previziuni pentru toate zodiile: Vărsătorii găsesc afacerea care îi va îmbogăți, iar Leii își află prietenii falși

Gemenii - reprezentanții acestui semn zodiacal nu au deloc nevoie de o relație de dragoste. Le este interesant și confortabil să fie singuri. Sensul vieții lor este să se realizeze și să se perfecționeze. Cu toate acestea, dacă, cu toate acestea, cineva li se prezintă, atunci ei devin atașați de această persoană pe bune.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel