Horoscop 31 martie. Leu, apar schimbări semnificative în viața ta. Vărsător, te așteaptă o vacanță bine meritată. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Horoscop 31 martie. Leu, apar schimbări semnificative în viața ta. Vărsător, te așteaptă o vacanță bine meritată. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop 31 martie. Leu, apar schimbări semnificative în viața ta. Vărsător, te așteaptă o vacanță bine meritată. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de vineri, 31 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Berbec. Horoscop 31 martie


Dacă ați ajuns în nisipuri mișcătoare profesionale, împotmolit în hârtii sau telefoane, va fi o zi de frustrare. Ai putea fi indus în eroare sau confuz dacă ai de-a face cu birocrația și cu agenții guvernamentale bănoase. Cel mai bine ar fi să vă recunoașteți rolul în această problemă. Probabil că ai trecut cu vederea anterior o corespondență importantă. Acum te joci de-a recuperarea. Știind acest lucru, cel mai bine ar fi să alocați timp pentru aceste treburi enervante. Nu le lăsați să vă taie din timpul prețios de lucru.


Taur. Horoscop 31 martie


Apropierea cuiva poate fi nedorită în această perioadă, chiar dacă ai o relație bună cu acesta. Din politețe, s-ar putea să vă fie prea teamă să le spuneți că preferați să amânați orice întâlnire sau discuție. Nu mai mergeți pe coji de ouă și spuneți ce gândiți. Ai putea fi lovit de o creștere a chiriei sau de alte cheltuieli neprevăzute. Nu aveți resentimente față de proprietarul dvs. pentru acest lucru dacă nu sunteți mulțumit. Fie vă mutați într-o locație mai dezirabilă, care să corespundă constrângerilor dvs. bugetare actuale.


Gemeni. Horoscop 31 martie


Expresia ta crucială astăzi este să te lași dus de val. Nu lăsa ca agresivitatea să fie replica ta implicită, chiar dacă ești batjocorit sau ridiculizat. S-ar putea să fie o mică glumă pe seama ta. Ar trebui să fie luată ca atare și nimic mai mult. Pasiunile și nevoile tale fizice sunt vitale. Alegerea unor activități și persoane care să rezoneze cu tine ar fi cea mai bună. Nu fiți emoționali în discuțiile voastre. Cineva vă poate declanșa. Sentimentele tale nostalgice și hipersensibile îți întunecă deciziile privind direcția de urmat.


Rac. Horoscop 31 martie


Nu servește la nimic să te enervezi din cauza problemelor financiare. S-ar putea ca acestea să nu fie tocmai pe placul tău astăzi. Acesta poate fi capătul de coadă al unei saga continue. Dacă nu auziți răspunsurile pe care le doriți de la directorul băncii, gândiți-vă că există sute de alte instituții de creditare după colț. Este o chestiune diferită dacă șeful a refuzat să vă mărească salariul. În acest caz, mușcați-vă limba și aveți răbdare. Aplicați-vă experiența și participați activ la proiecte comune.

Vezi și: Horoscop 30 martie. Berbec, ai șanse să câștigi mulți bani. Fecioară, s-ar putea să intrați într-un nou parteneriat. Previziuni complete


Leu. Horoscop 31 martie


Suprimarea sentimentelor nu face decât să creeze probleme. Este posibil să fiți supărat din cauza trecutului. Sunteți încă în contact cu cineva cu care nu ați reușit să rezolvați unele probleme. Ce trebuie să faceți: Răbdarea este numele jocului. Uneori trebuie să te obișnuiești cu loviturile. Renunță la trecut și mergi mai departe. Vă simțiți la limită, ceea ce are mai mult de-a face cu agățarea de gânduri dăunătoare din punct de vedere emoțional decât cu orice altceva. Apar acum schimbări semnificative în viață, de exemplu, un nou loc de muncă, mutarea sau încheierea unor relații. Urmează-ți cu pasiune obiectivele.

 

Fecioară. Horoscop 31 martie


Acest lucru este util dacă vă aflați în compania unor persoane ostile care au nevoie de o mustrare rapidă. De asemenea, ești impresionabil acum, așa că studiază oamenii înainte de a te apropia prea mult. Impulsul nu este ceea ce ai nevoie dacă ceea ce urmărești este o relație serioasă. Blocajele sau daunele din chakrele rădăcină, sacrală și plexul solar (datorate unor experiențe timpurii dureroase în care ai fost dominat sau abuzat dur de un individ mai puternic) ar fi bine să fie vindecate. Nu permiteți ca mânia sau furia să atingă niveluri vulcanice în prezent.


Balanță. Horoscop 31 martie


Inspirația este un lucru frumos. Te inspiră și te face atât să fii inspirat, cât și să fii inspirat. Această inspirație reciprocă este eliberatoare pentru spiritul tău și, în cele din urmă, norocoasă pentru viața ta materială. Păstrează-ți atenția asupra beneficiilor care ți se cuvin. Norocul va fi urmașul acestei imaginații. S-ar putea să vă decideți să învățați o limbă străină sau o abilitate casnică. Aceasta ar putea fi baza pentru a întâlni oameni de aceeași părere. Căutările educaționale te cheamă. S-ar putea să fiți confuz și vă veți regândi planul.


Scorpion. Horoscop 31 martie


Energiile tale mentale ar putea fi la un nivel maxim, dar nivelul fizic ar putea fi mult sub așteptări, mai ales dacă ai ars lumânarea la ambele capete. Nu vă epuizați pentru că mai aveți încă multe de făcut. Fii tu însuți, zâmbește și lasă-ți farmecul natural să lucreze pentru tine. Nu întotdeauna contează ceea ce spui sau faci, ci cum o faci. Se pare că ești mai populară decât ți-ai imaginat vreodată, ceea ce înseamnă mult mai multă distracție cu grupul tău obișnuit de colegi.

Vezi și: Horoscop special: Care sunt cele mai romantice zodii și care nu sunt potrivite deloc pentru întâlniri


Săgetător. Horoscop 31 martie


Este destul de ok să îți clamezi carisma. În acest moment, planetele sunt în favoarea ei. Dacă nu te folosești de darurile care ți se oferă, este o crimă karmică. Nu trebuie să profiți de alții. Ar trebui, însă, să îți folosești puterea pentru a crea schimbarea dorită în viața ta. Lasă-ți puterea să strălucească prin ceea ce spui și faci. Acest lucru are o influență marcantă și vă va purta prin fluctuațiile vieții viitoare. Lucrurile se mișcă deja, dar tu vrei ca ele să se întâmple mult mai repede. Aveți puțin mai multă răbdare.


Capricorn. Horoscop 31 martie


Ești capabil să comunici cu ceilalți într-o manieră spontană și lipsită de inhibiții. Ești mai puțin supus decât de obicei, iar ceilalți nu se vor simți jigniți de glumele sau franchețea ta, pentru că te poți folosi de acest lucru pentru a te conecta direct de la inimă la inimă. Cel mai bine ar fi să fii negociabil cu privire la o greșeală pe care ai făcut-o. Totuși, cuvântul cheie aici este umilința. Nu este ceva intenționat. Umilința vă va pune "înapoi în cărțile bune" ale tuturor celor pe care i-ați jignit fără să vreți.


Vărsător. Horoscop 31 martie


Cel mai bine ar fi să ai un guru mai progresist în acest moment, cineva cu o viziune consolidată asupra universului, care nu este blocat în vechile metode. Îți dorești oameni cu vederi largi în viața ta. Dacă mentorii tăi tradiționali nu te servesc bine, nu permite ca prejudecățile tale să te încurce în drumul spre o decizie bună. Vei discuta despre planurile de călătorie, relații și finanțe cu colegii de muncă. Cel mai bine ar fi să dezvălui doar ceea ce este esențial, deoarece acest lucru poate fi folosit împotriva ta.

 

Pești. Horoscop 31 martie


Sub aceste tranzite, sensibilitatea dvs. este sporită, atrăgându-vă spre activități artistice și spirituale. Acest lucru se referă și la conexiuni mai bune în mediul familial. O energie imensă este pe cale să fie eliberată, așa că ești receptiv la cele mai subtile impresii. Totuși, acesta este un dezavantaj, deoarece dacă te afli în compania unor persoane ostile, poți absorbi aceste vibrații. Morala, prin urmare, este să ai grijă cu cine te asociezi acum.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel