Horoscop 30 martie. Berbec, ai șanse să câștigi mulți bani. Fecioară, s-ar putea să intrați într-un nou parteneriat. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de joi, 30 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Berbec. Horoscop 30 martie 


Nu ai cum să fii acuzat de zgârcenie în aceste tranzite. Căutați ceva luxos și aveți gusturi scumpe. Din fericire, aceste tranzite exacte indică și probabilitatea unei surse suplimentare de venit. Puteți câștiga mai mult în acest interval. Firește, soldul net din contul tău bancar are legătură cu cât de mult cheltuiești. Un pic de frugalitate este ceea ce vă ordonă acum doctorul cosmic.


Taur. Horoscop 30 martie 


Lucrurile devin mai scumpe sau consumați mai mult în acest moment al vieții dvs. În cazul autovehiculului, poate că piciorul dvs. este puțin mai greu decât de obicei. Rația de benzină de douăzeci de dolari merge doar pe trei sferturi din drum. În general, înseamnă să consumați mai puțin. Înseamnă să iei piciorul de pe accelerație. Reduceți în alte domenii în același mod și economisiți bani. Dacă un vechi prieten se întoarce, s-ar putea să fiți mai interesat de povestirile despre isprăvile sale decât de sfaturile sănătoase pe care le are pentru dumneavoastră.


Gemeni. Horoscop 30 martie 


S-ar putea să fii confuz în legătură cu unele aspecte ale relației tale acum. Comunicările sunt supuse unor linii încrucișate și s-ar putea să aveți impresia că auziți ceva ce, de fapt, nu se spune. Aluziile sunt o formă de proiecție în care crezi că cineva insinuează ceva ce nu face. În loc să fiți ranchiunos, puneți întrebări pentru a clarifica sensul din spatele cuvintelor. Acest lucru se face mai bine singur decât împreună cu alte persoane. S-ar putea să căutați o scurtă pauză, care să vă ofere timp pentru a vă reîncărca bateriile uzate.


Rac. Horoscop 30 martie 


Prezentările se pot transforma în ceva mai mult dacă ești singur. Afacerile amoroase sunt puse în evidență, așa că bucură-te de vibrațiile romantice. Iubirea, pasiunea și idealismul sunt punctele centrale astăzi, așa că profită la maxim de relațiile tale amoroase. Ești foarte creativ și te bucuri de oportunitatea unor noi relații. Finanțele comune sunt în egală măsură în centrul atenției. O problemă legată de veniturile partenerului tău te poate preocupa. Puneți în aplicare un plan de reducere a cheltuielilor generale. Aveți mâncărimi la picioare și doriți să călătoriți și să cunoașteți oameni noi.


Leu. Horoscop 30 martie 


Puteți depăși obstacolele din trecut și poverile pe care le-ați purtat. Renunțați la bagajele emoționale. Poate că nu puteți controla circumstanțele externe ale vieții dumneavoastră, dar circumstanțele interne sunt la îndemâna dumneavoastră. Lucrați asupra acestora pentru a atenua frustrarea sau resentimentele. Astăzi, te simți destul de conectat la relațiile sociale, prieteniile și alianțele de susținere. Un angajator sau o altă autoritate ar putea probabil să vă blocheze motivele, ambițiile și interesele în această perioadă.


Fecioară. Horoscop 30 martie 


Pluton este transformator și deseori desființează cu forță obiceiurile înrădăcinate, ceea ce face să fie greu de înțeles ce se întâmplă exact. Având în vedere ciclul său actual, vă va obstrucționa în relațiile voastre. Este posibil să vă doriți cu tărie să intrați într-un nou parteneriat, doar pentru a descoperi că prea multe forțe se opun ca acest lucru să se întâmple. Cel mai bine ar fi să studiați mai profund relațiile. Vedeți dacă acțiunile dvs. pot sau nu să meargă împotriva a ceea ce este ordonat în mod natural.

 

Balanță. Horoscop 30 martie 


Temele iubirii și ale angajamentului sunt accentuate. Charles Augustin Sainte-Beuve a spus cândva: "Spune-mi cine te admiră și te iubește și îți voi spune cine ești". Cu alte cuvinte, privește-i pe cei pe care îi atragi ca prieteni și iubiți și vezi-te clar pe tine însuți ca reflexie a lor. Acest lucru vă va transforma modul de a vedea relațiile. Perfecțiunea este numele jocului astăzi, dar standardele tale pot fi atât de înalte încât ceilalți să nu se ridice la înălțimea lor. Cel mai bine ar fi să aveți așteptări realiste în timpul acestui ciclu.


Scorpion. Horoscop 30 martie 


Se ivesc oportunități de aur, dar vin în forme cu care nu ești obișnuit. Ascultați cu atenție sfaturile celorlalți. Există câteva pietre prețioase de înțelepciune care pot fi culese acum. Pretențiile trebuie eliminate, altfel, oamenii își vor face o părere greșită. Nu te teme să fii tu însuți în orice împrejurare. Cel mai bine ar fi să dai la o parte grijile tale. Cel mai bine ar fi să luați niște măsuri financiare temporare pentru a trece de la o situație la alta. Probabil că vă faceți griji pentru nimic.


Săgetător. Horoscop 30 martie 


Nu vă fie teamă să vă repetați dacă oamenii nu se conectează cu ceea ce se spune. Cel mai bine ar fi să ai o confirmare pentru a evita confuzia și, mai rău, înșelăciunea. Cel mai bine ar fi ca și astăzi să ai controlul impulsurilor. Vrei să experimentezi și să faci lucruri care ies din comun. Din nefericire, dacă ești constrâns în a face acest lucru, ar putea fi niște împotriviri intense. Frustrarea se poate instala dacă nu te poți mișca liber. De asemenea, este posibil să simți că ai răspunsurile la problemele cuiva, dar orice ai spune s-ar putea să cadă în urechi surde.


Capricorn. Horoscop 30 martie 


Dezgroparea trecutului este necesară uneori, dar numai pentru a rezolva orice răni emoționale sau resentimente. Dacă contemplezi fără un scop aparent decât acela de a visa cu ochii deschiși, acest lucru îți va distruge în cele din urmă liniștea sufletească, așa că este timpul să mergi mai departe și să îți ocupi mintea cu altceva. De exemplu - ai făcut o treabă grozavă recent și ești pe cale să primești roadele acțiunii tale. Privește acum înainte, nu înapoi, și bucură-te de rezultatele succesului.


Vărsător. Horoscop 30 martie 


Puteți să vă reluați sarcinile acum. Alții au fost obstructivi și au încercat să îți impună agenda lor. Practicile tale de lucru îți oferă acum ocazia perfectă de a funcționa independent. Vei reuși să faci mult mai multe lucruri. Aveți o imagine clară a ceea ce vă doriți să ajungeți. Mai trebuie să stingi câteva incendii înainte de a recâștiga controlul total. Vă simțiți oarecum subminat de ceilalți în acest interval. Puterea dvs. pare să fie diminuată. Este posibil să vă simțiți exasperat de cineva.

 

Pești. Horoscop 30 martie 


Să-ți trăiești viața visând la ceea ce vrei să faci și să nu faci nimic nu face decât să sfârșească prin a te schilodi și a te face șchiop, iar aceasta nu este o opțiune. Cel mai bine ar fi dacă ai avea strategii pentru a-ți atinge obiectivele de viață, iar în această fază, vei visa la ceea ce este posibil în viitor. Atâta timp cât conectezi aceste viziuni cu un plan practic de atac, nu ar trebui să ai nicio problemă în a-ți atinge obiectivele. Promovarea ar putea fi mai devreme decât crezi.

 

------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel