Horoscop 29 martie 2023. Taur, ești lipsit de viață. La pol opus, Săgetătorul debordează de energie și forță. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de miercuri, 29 martie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Berbec. Horoscop 29 martie


Doriți să vedeți schimbări pe frontul intern, care probabil că ar fi trebuit să aibă loc de mult timp. Cu toate acestea, tu și partenerul tău aveți agende diferite care vă trag în direcții complet diferite. Acest lucru v-ar putea supăra pentru că nu sunteți apreciat sau luat în considerare în această schemă. Cel mai bine ar fi să clarificați orice neînțelegere în acest moment. Ai putea fi îngrijorat de bani. Acest lucru trebuie investigat, dar va merita în cele din urmă.


Taur. Horoscop 29 martie


S-ar putea să se instaleze epuizarea, dar o maschezi cu o expresie rigidă. Nimeni nu bănuiește că faci pe martirul, pentru că nu poate vedea frământările interioare prin care treci. Sub toată această strălucire, fericirea ta interioară se erodează. În schimb, cel mai bine este să fii sincer cu tine și cu ceilalți, spunând "sunt obosit" sau "nu". Nu trebuie să dansezi pe melodia altcuiva, ci doar pe a ta. S-ar putea să vă simțiți nemotivat și iritat.


Gemeni. Horoscop 29 martie


Abilitățile tale de a te descurca în afaceri nu sunt chiar atât de bune în prezent. Așteptarea unor șanse norocoase să vă iasă în cale, în loc să munciți din greu, nu este un rezultat cu șanse mari de reușită. Să înveți să sapi mai adânc în forțele tale proprii și să generezi oportunități ar fi cel mai bine. Cealaltă problemă este să înveți cum și când să recunoști care oportunități merită și care nu merită. Nu lăsați opiniile conflictuale să interfereze cu un posibil progres în relația dvs. actuală.


Rac. Horoscop 29 martie


Te vei simți bine că ai reușit să întinzi o mână de ajutor. Este posibil ca promisiunea cuiva să nu fie respectată, iar acest lucru vă poate face să vă simțiți prost în a-l ajuta. Te vei simți dezamăgit, dar Cel mai bine ar fi să înțelegi că așa este natura umană, așa că nu te aștepta la prea multe. Apetitul sexual v-ar putea surprinde în următoarele zile. S-ar putea chiar să vă simțiți atras de un prieten. Totuși, să știți unde să trageți linia de demarcație. Cel mai bine ar fi să agăți un morcov dacă ai nevoie de o ușurare în programul tău încărcat.

Vezi și: Horoscop 28 martie: Balanță, emoțiile îți vor influența puternic ziua. Săgetător, norocul tău în carieră se îmbunătățește. Previziuni complete


Leu. Horoscop 29 martie


Lecția este să vă închideți și să nu vă mai gândiți la lucrurile care vă deranjează. Cel mai bine ar fi să fii deschis și sincer cu acea persoană specială. Nu te juca de-a ghicitul sau ai putea pierde. Ceilalți nu te satisfac, așa că nu te simți obligat să fii compania altuia dacă există disconfort. Îndepărtați-vă de situație. Dacă este vorba de o problemă emoțională, probabil că ați băgat problema sub preș, evitând o discuție inevitabilă. Dacă o prietenie s-a lovit de un zid, este timpul să rezolvați lucrurile.


Fecioară. Horoscop 29 martie


Ceea ce pare bizar pentru altcineva va fi obișnuit pentru tine astăzi. Acest lucru este valabil mai ales în cazul relațiilor tale. Există activități creative care aduc la suprafață elementele mai profunde, mai radicale ale personalității tale. Un set de circumstanțe norocoase este posibil să aterizeze la ușa ta. Noi oportunități de muncă sau căutări romantice vor fi o diversiune interesantă de la experiențele cotidiene. Te interesează activitățile artistice sau fotografice. Alcătuirea unui album foto va fi relaxantă.

 

Balanță. Horoscop 29 martie


Sunteți în plină viteză astăzi, în timp ce alții merg în viteză. Acest lucru înseamnă că nu sunteți în pas cu ei. Mergi în ritmul tău, dar nu te aștepta ca ceilalți să te urmeze. Ești mai harnic acum, mai ales în ceea ce privește finanțele, fiind inclusiv mai disciplinat decât de obicei. Având grijă de bănuți, dolarii au grijă de ei înșiși. Emoțiile nu-și au locul la locul de muncă astăzi, dar este posibil să fii reactiv, mai ales dacă cineva te trage de mânecă și în același timp apasă pe butoanele tale sensibile.


Scorpion. Horoscop 29 martie


Vă veți simți mai bine în ceea ce privește relațiile de muncă în cursul zilei următoare. Sunteți complet în ton cu ceea ce vă înconjoară. Este posibil ca persoanele cu care vă petreceți timpul să vă fi creat o oarecare neîncredere în ceilalți. Vă întrebați dacă deciziile dvs. sunt corecte sau nu. Cineva vă poate flata, făcându-vă să vă simțiți mai bun decât credeați că sunteți. Aveți grijă să nu vă lăsați ego-ul să vă împiedice. Tot ar fi bine să vă concentrați asupra muncii. Faceți-i pe ceilalți să răspundă pentru acțiunile lor.

Vezi și: Horoscop special: Care sunt cele mai romantice zodii și care nu sunt potrivite deloc pentru întâlniri


Săgetător. Horoscop 29 martie


Posedați un impuls și o ambiție incredibilă. Aveți totul la locul lui. Cel mai bine este să aveți răbdare și să lăsați procesul să se desfășoare. Anticiparea schimbării poate fi copleșitoare, dar nu uitați că aceasta este o etapă necesară pentru a vă atinge obiectivele. Dai dovadă de o energie de mare putere, care este o componentă esențială pentru succes. Cu toate acestea, este crucial să înțelegeți că răbdarea este vitală. Acordă-ți timp să fierbi și să te pregătești pentru o schimbare semnificativă care are impact asupra fiecărui aspect al vieții tale.


Capricorn. Horoscop 29 martie


Reînnoirea prieteniilor tale va fi legată de viața ta de familie și de casă în următoarele zile. Distracția în confortul propriei case va fi un bonus. Este posibil să întâlnești acum pe cineva care este destul de dorit, dar care poate fi instabil și imprevizibil, ceea ce este ultimul lucru de care ai nevoie acum. Uită-te la instabilitatea ta sau, în schimb, la nevoia de independență sălbatică. Cel mai bine ar fi să vă asigurați că planurile sunt bine stabilite în următoarele zile pentru a evita confuzia. Evenimentele pot fi trecute cu vederea.


Vărsător. Horoscop 29 martie


Magnanimitatea este cuvântul tău de ordine astăzi, însă luxul poate fi, de asemenea, rezultatul scandalos al generozității tale. Costurile ar putea să te depășească dacă nu ești atent. Țineți cont de faptul că unele persoane vor exploata acest lucru. Generozitatea vă face să vă simțiți ca și cum administrațiile dvs. ar fi gratuite. Fiți precaut, deoarece acest lucru vă va degrada. Munca dumneavoastră poate fi testată, dar în același timp și emoționantă. Vă va ajuta dacă sunteți mai coordonat în eforturile dvs. pentru a experimenta realizări mai semnificative în viață.


Pești. Horoscop 29 martie


S-ar putea să fiți nerăbdător cu compromisurile nesfârșite și predispus să faceți tot ce vă place. Cei din mediul dvs. imediat apropiat s-ar putea schimba la fel de rapid. Dacă doriți să persistați cu un curs de acțiune, Utilizarea abilităților și a filozofiilor asociate cu acțiunea ar fi cea mai bună soluție. S-ar putea să nu aveți suficiente abilități pentru a face acest lucru. Îmbunătățiți-vă abilitățile. Sunteți îndemnat să vă extindeți orizonturile, dar nu este recomandabil să vă grăbiți nebunește în acest sens. Fiți conștienți și planificați mai eficient.

 

-------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel