Horoscop 24 mai 2021. Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la bani, iar Fecioarele au parte de o surpriză. O întâlnire neașteptată, pentru Săgetători

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Horoscop 24 mai. Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la bani, iar Fecioarele au parte de o surpriză
Horoscop 24 mai. Taurii sunt sfătuiți să fie atenți la bani, iar Fecioarele au parte de o surpriză

Consultă horoscopul zilei de luni, 24 mai 2021 şi află ce ţi-au rezervat astrele! Este o zi în care sunt favorizate proiectele pe termen scurt, legate de casă sau familie. Nu este exclusă din orizontul tău o posibilitate de mutare în străinătate, împreună cu familia sau partenerul de viaţă. Horoscopul oferă previziuni pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Berbec - Multe neînţelegeri în plan sentimental, din cauza faptului că aduci probleme de la locul de muncă, acasă. Doar cu multă răbdare şi diplomaţie, vei rezolva reprosurile.

Taur - Nu este o zi favorabilă de  a împrumuta bani pentru că nu îi mai recuperezi. Conjunctura astrală recomandă să mai amâni puţin momentul de a face ceva cumpărături de orice fel.

Gemeni - O vizită la doctor pentru o investigaţie minoră, o să te lase fără putere de concentare întreaga zi. Ar fi bine să  îţi iei o zi liberă pentru mai multă odihnă şi fără agitaţie de orice fel.  

Horoscop rune 24-30 mai, cu Mihai Voropchievici: Încercări grele pentru nativii Leu și schimbări majore pentru cei din zodia Fecioară

Rac - O serie de preocupări ale casei sunt lăsate de mult în urmă. O renovare sau ceva modificări de aranjare a lucrurilor o să fie preocuparea zilei.

Leu - Petrece mai mult timp cu partenerul de viaţă dacă ai o zi liberă şi rezolvă probleme pentru casă. Vizionarea unui film v-ar putea destinde puţin dacă ati avut o zi grea.

Fecioară - Ai acumulat  foarte multe frustrări şi vrei să schimbi locul de muncă. Totuşi, pe plan sentimental eşti norocos şi ai parte de o surpriză.  

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Încep retrogradele: Feriți-vă de investiții și evitați excesele!

Balanță - Eşti inspirat şi motivat pentru a-ţi explima talentul pe care îl ai. Dacă poate fi o sursă suplimentară de venit ar trebui să te gândeşti bine că poate deveni un câştig suplimentar.

Scorpion - Ai o intuiţie impresionantă în anumite situaţii de la locul de muncă, ce pot fi o cheie de rezolvare. O să atragi atenţia superiorilor tăi exact când nici nu te aştepţi.

Săgetător - O întâlnire cu o persoană neaşteptată, din trecutul tău  o să îţi schimbe percepţia asupra unor lucruri sau păreri. Seara se lasa cu bucurie şi energie bună după o zi cam dificilă.

Horoscop 23 mai 2021. Cheltuieli în plus pentru Balanțe și bucurii pentru Tauri în plan sentimental. Peștii, sfătuiți să schimbe rutina

Capricorn - Diferenţele de opinii cu partenerul de cuplu, pot ieşi la iveală într-un mod supărător şi cu  multe reproşuri. Mare grijă la modul în care comunici pentru că poţi avea de suferit mult.  

Vărsător - O zi cu un succes la locul de muncă sau o realizare personală, ce o să te bucure foarte mult. Străduieşte-te să ai mereu rezultate bune pentru a căpăta experienţă dar şi bani.

Pești - Nativii zodiei Peşti au nişte promisiuni legate de investiţii şi câştiguri consistente într-un timp foarte scurt. Horoscopul zilnic de luni, 24.05.2021 prevede pentru nativii zodiei Peşti că trebuie să rămână cu mintea lucidă şi analizeze bine situaţia fără a lua decizii pripite. Sursa kfetele.ro 

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel