Horoscop 24 iunie. Ce aduce ultima super Lună Plină a anului 2021 fiecărui nativ: Racii cad în ispite, iar Săgetătorii au probleme cu banii

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Horoscop 24 iunie. Ce aduce ultima super Lună Plină a anului 2021 fiecărui nativ: Racii cad în ispite, iar Săgetătorii au probleme cu banii
Horoscop 24 iunie. Ce aduce ultima super Lună Plină a anului 2021 fiecărui nativ: Racii cad în ispite, iar Săgetătorii au probleme cu banii

Ultima super Lună Plină a anului 2021 va fi în Capricorn și vine cu aspecte foarte interesante pentru fiecare dintre semnele zodiacale.

Este cea mai importantă deoarece reușește să încheie un ciclu de trei Luni Pline, aducând o energie divină din partea Universului în viețile noastre. Luna plină din Capricorn pe 24 iunie 2021 deplasează axa lumii interioare spre exterior. Subestimezi ceea ce ai în interior și îți pui toată atenția în exterior. 

Sosirea Lunii Pline în Capricorn te face să te proiectezi către ceilalți care încearcă să fie de folos societății. Justificarea a tot ceea ce trăiești se întâmplă să fie în mediul tău și încetezi să fii atent la ceea ce simți și ai nevoie. Conjunctura astrologică cere să vă întoarceți în interior pentru a vă explora nevoile și dorințele. Altfel, în această Lună Plină din 24 iunie, ai putea ajunge să fii o marionetă la mila voințelor externe. Trebuie să vă recâștigați personalitatea pentru a vă crește puterea.

Influența Lunii Pline va face emoțiile să fie cu mare intensitate. Vei simți că timiditatea se transformă în neîncredere și resentimente, pentru că te simți abandonat. În univers, Mercur își începe tranziția către Gemeni și acest lucru aduce claritate ideilor voastre. Gândurile și proiectele care au fost oprite vor fi activate din nou. Acest lucru vă va ajuta să faceți față mai bine provocărilor ridicate de Luna Plină în Capricorn.

Dar, în același timp, Neptun își începe retrogradarea în Pești și asta implică o deconectare spirituală. Predicția specială te invită să recâștigi legătura cu tine însuți. Descoperiți cum vă afectează ultima super Lună Plină a anului 2021 în funcție de semnul horoscopului.

 

Horoscop 24 iunie, ultima super Lună Plină a anului 2021

 

Berbec

Berbecul va trăi o zi plină de entuziasm pentru a organiza activitățile care le plac. Căminul apare ca un spațiu plin de conflicte din care este mai bine să fugi. Vrei să te deschizi către lume și să absorbi totul. 24 iunie este ziua cu multe dificultăți la locul de muncă pentru nativii acestui semn. Pot apărea discuții cu colegii. Nu poți suporta criticile din afară. Să faci sport și să mergi la sală este o idee excelentă pentru a te elibera tensiunea acumulată. 

Taur

Oamenii din jurul tău au nevoie de afecțiune și le poți da cu mare generozitate. Relațiile se vor dezvolta cu mare sinceritate. Încrederea în alții va face ca sarcinile dvs. la locul de muncă să se dezvolte cu mai mult succes. Alții vor recunoaște munca pe care o faci. O problemă de sănătate te amărăște și nu vrei să mergi la doctor de teamă. Dar trebuie!

Gemeni

Veți decide să vă încheiați căsnicia dacă ați văzut nava voastră scufundându-se de luni de zile. Dacă ești singur, atitudinea ta deschisă te va conduce să descoperi noi forme de relații de dragoste. Va trebui să vă apărați copiii de un agresor. Veți juca în două echipe la locul de muncă, devenind un confident al colegilor, dar și al superiorilor. În acest fel, veți obține informații suculente din ambele părți. 

Rac

Racul va fi atras de mulți oameni și vor să dea frâu liber dorințelor lor. Veți cădea cu ușurință în ispite. Veți găsi noi scuze din când în când pentru a ieși de pe calea bătută. Distracție peste tot. Stelele îi pun pe nativii acestui semn înaintea unor dileme complicate. Puteți face un salt important în viața dvs. profesională trădându-i pe cei din jur.

Leu

Simți din nou scânteia iubirii pentru partenerul tău și vei dori să compensezi greșelile pe care le-ai făcut. Investiția în monede digitale vă atrage atenția, dar există atât de multe site-uri web pe acest scop, încât nu veți avea încredere în niciunul dintre ele. Începi să vezi un mare salt înainte în ceea ce privesc obiectivele tale de sănătate fizică, ceea ce te va face foarte fericit.

Fecioară

Fecioara ia prea mult timp pentru a mărturisi ceea ce este înăuntru. Iubirea poate găsi căi de împlinire dacă vă rupeți de frica respectivă. Pe 24 iunie, semnul tău îți pune toate simțurile la lucru. Poți avea bucurii mari, dar și frustrare. Improvizația creează spațiu pentru spontaneitate și surpriză. Acest lucru te face să te simți viu, dornic să trăiești ziua în cele mai bune condiții.

Balanță

Pe 24 iunie, lucrurile se vor schimba în bine pentru majoritatea nativilor din Balanță: cei singuri se vor deschide spre cunoașterea cuiva, iar cei care au un partener se vor îndrepta spre căutarea unor experiențe pozitive cu el/ea. Când vine vorba de muncă, vor fi vești proaste pentru unii, dar alții vor reuși și își vor îmbunătăți veniturile. În ceea ce privește sănătatea acestor nativi, aceștia nu se simt complet bine, dar corpurile lor nu prezintă niciun simptom.

Scorpion

Scorpion, vă recomandăm să nu luați decizii prea importante. Întreaga voastră lume se schimbă, chiar dacă nu vă dați seama. Pe de altă parte, planul dvs. de lucru va fi consolidat atunci când vă dați seama că există ceva care nu vă place. Vă reamintim că schimbarea sau căutarea unui alt loc de muncă nu este o înfrângere. Încearcă să te ghidezi după ceea ce te face fericit. Mult noroc, Scorpion.

Săgetător

Horoscopul dezvăluie că Săgetătorul va avea probleme cu cei dragi din cauza unei situații economice dificile. La început, se vor teme să facă față consecințelor, dar vor găsi o modalitate de a primi sprijinul lor. Pe de altă parte, vestea bună este că la locul de muncă vor începe să se vadă rezultate bune, ceea ce va compensa într-un fel situația anterioară. În cele din urmă, din punct de vedere al sănătății, unii nativi ai zodiei vor întâmpina probleme musculare de un asemenea calibru încât îi vor împiedica să-și continue viața de zi cu zi.

Capricorn

Capricornul, momentele de instabilitate a iubirii sunt înfricoșătoare, dar ești într-un moment în care trebuie să te schimbi. Nu te poți bloca cu cineva care nu te face fericit. Stelele și energiile cerești sunt de partea ta. Nu îți face griji! În ceea ce privește serviciul, știți că s-ar putea îmbunătăți. Ai putea spune că predicția Capricornului se bazează, practic, pe frică. Las-o deoparte și riscă. Găsiți un loc de muncă care să vă facă să vă simțiți cu adevărat împliniți.

Vărsător

Vărsătorii s-ar putea simți destul de vulnerabili pe 24 iunie, însă acest lucru nu îi va împiedica să se bucure de o mare stabilitate în relațiile de dragoste. Cei singuri sunt, de asemenea, norocoși, deoarece ar putea începe o poveste romantică foarte caldă. La locul de muncă, vor avea nevoie de colaborarea altora pentru a obține succes, indiferent dacă sunt angajați sau independenți. În cele din urmă, în domeniul sănătății, va fi una dintre cele mai bune zile ale săptămânii, umorul tău bun va fi prezent în tot ceea ce trăiești, spui și faci.

Pești

Nu te vei simți capabil să-ți exprimi emoțiile, așa că le vei închide și vei acționa ca și cum nimic nu ar fi greșit. Dar partenerul tău va ști cum să se apropie de tine, astfel încât să te deschizi și să explici ce se întâmplă. Veți fi surprinși să aflați că sunteți deja la sfârșitul săptămânii de lucru și că mai aveți multe de făcut. Dacă aveți o poziție de responsabilitate, vă va fi dificil să vă împăcați viața de familie cu cea profesională. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel