Horoscop 1 aprilie 2023. Berbec, sufletul e în armonie cu mintea. Pești, petrece timpul în natură. Previziuni complete

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop 1 aprilie 2023. Berbec, sufletul e în armonie cu mintea. Pești, petrece timpul în natură. Previziuni complete / Foto: Unsplash
Horoscop 1 aprilie 2023. Berbec, sufletul e în armonie cu mintea. Pești, petrece timpul în natură. Previziuni complete / Foto: Unsplash

Vezi horoscopul zilnic pentru ziua de sâmbătă, 1 aprilie, pentru toate semnele zodiacale. Descoperă previziunile complete în dragoste, muncă și bani pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești.  

Berbec. Horoscop 1 aprilie

 

Sufletul și viața ta spirituală se află acum într-o fază armonioasă. Acest lucru vă îmbie la o înțelegere interioară, dându-vă dorința de a acționa în consecință. Datorită acestui fapt, atitudinile tale actuale au o calitate atractivă, care se extinde și la relațiile tale individuale. Acest lucru ar putea duce la o logodnă sau, eventual, chiar la căsătorie pentru persoanele singure. S-ar putea să fiți împins să luați unele căi secundare neobișnuite, dar ar trebui să vă mențineți întotdeauna o direcție și un scop clar.

Taur. Horoscop 1 aprilie

 

Nu duceți lipsă de salvatori dacă aveți nevoie de ajutor. Poate că, în nebunia vieții, i-ai uitat pe cei care sunt acolo pentru a te ajuta în momentele dificile. Sau este vorba de sentimentul de vinovăție pe care îl simți când ceri ajutor... Poate că, în toată "ocupația" ta, ai fost prea legat sau încorsetat de timp încât nu le-ai acordat acestor oameni creditul pe care îl merită... Știi că universul este o oglindă care reflectă exact ceea ce proiectezi în ea. Să pornești de la această premisă te ajută să rezolvi acum orice problemă de relație.

Gemeni. Horoscop 1 aprilie

 

Unele dintre ideile tale de amenajare pot părea anormale pentru ceilalți, dar ar trebui să ți se permită să îți creezi un spațiu potrivit pentru tine. Ceilalți vor sări la bord când vor vedea ce ai creat. Cineva te-ar putea păcăli, dar nu trebuie să se întâmple asta. A te lăsa păcălit de o poveste tristă ar putea fi o parte a problemei. Evenimentele festive și întâlnirile sociale sunt favorizate, așa că pune munca sau problemele severe pe plan secundar și lasă romantismul să ocupe locul întâi. Cineva ar putea fi nevoit să vă verifice acreditările, spre supărarea dvs.

Rac. Horoscop 1 aprilie

 

Imaginația ta trebuie să fie ancorată în caracterul practic al unor situații de la locul de muncă. În unele privințe, ai lucrat într-un mod oarbă. Pot apărea brusc probleme, aruncându-ți programul pe fereastră. Angajații sunt indisciplinați sau poate vă dau informații contradictorii. Găsirea adevărului pentru a ajunge la fondul problemei ar fi cea mai bună soluție. Dacă ați angajat lucrători care să vă servească într-o anumită calitate, examinați-le temeinic acreditările. Nu este cea mai bună zi pentru a angaja pe cineva.

Leu. Horoscop 1 aprilie

 

Lucrul amuzant în legătură cu intuiția este acesta' chiar dacă știi cu certitudine că ceva se va întâmpla, de multe ori nu poți face nimic pentru a preveni acest lucru. Jocul karmei te învață că unele lucruri este mai bine să fie lăsate neatinse. Astăzi, viața ta va fi mai mult sau mai puțin un sport de spectator, ca și cum ai urmări un meci bun de tenis. Se pare că te-ai interesat mai mult să-i observi pe ceilalți și să urmărești cum interacționează. Psihologia te interesează și îți va dezvălui multe lucruri noi despre comportamentul uman.

Fecioară. Horoscop 1 aprilie

 

Tranzitele actuale ți-au declanșat eul creativ. Totuși, există o diferență între imaginația creativă și visarea cu ochii deschiși. Cunoașteți diferența. Fanteziile tale ar trebui să aibă un plan practic, voință și intenția corectă. Ar putea exista probleme cu membrii mai tineri ai familiei, dar poate că te-ai împrăștiat atât de mult încât nu prea știi cui ar trebui să acorzi timpul rămas pentru a pune la punct o listă de priorități ar trebui să fie pe lista ta de priorități.

Balanță. Horoscop 1 aprilie

 

Este ușor să te blochezi într-un anumit mod de a face lucrurile, mai ales dacă nu te simți la înălțime astăzi. Poți convinge pe cineva să facă niște treburi murdare pentru tine chiar acum. Prietenia voastră ar trebui să rămână intactă dacă nu vă impuneți prea des acestei persoane. Se pot produce schimbări semnificative, chiar în următoarele câteva zile. Spiritualitatea poate fi o temă esențială în jurul căreia vei acorda o atenție puternică. Acest lucru ar putea fi declanșat de viziuni mai largi legate de călătorii, educație superioară și concepte filosofice.

Scorpion. Horoscop 1 aprilie

 

Orice negativitate pe care ai experimentat-o în relațiile tale poate fi transformată acum într-unul pozitiv. Cunoașteți vechea zicală ''Este jumătatea plină sau pe jumătate goală a paharului'. Trebuie să vă gândiți la ceea ce aveți mai degrabă decât la ceea ce pare să vă lipsească. În problemele de familie, nu trebuie să vă depășiți autoritatea, aruncându-vă cu greutate. Veți ști mai bine decât cei cu care aveți de-a face, mai ales dacă sunt copii. Stăpânirea de sine trebuie să fie factorul dominant, să obțineți cele mai bune rezultate și să dați exemplul potrivit.

Săgetător. Horoscop 1 aprilie

 

Ia o scurtă pauză de la muncă dacă persoanele iritante te aglomerează. Te vei întoarce revigorat, cu noi perspective. Este posibil să auziți niște vești ispititoare prin intermediul unui prieten, dar nu fiți cel care răspândește mai departe această bârfă'. Secretul este cuvântul cheie. Recunoști repede compromisurile pe care le-ai făcut în viața ta. Acum vă simțiți mai viu, mai hotărât și mai motivat să faceți progrese reale în viață. În special, nu vei trece cu vederea probleme pe care ai fost dispus să o faci în alte momente.

Capricorn. Horoscop 1 aprilie

 

Dacă aveți preocupări legate de muncă, trebuie să faceți ceva concret pentru a îmbunătăți situația. Nu are rost să vă faceți griji sau să vă plângeți că sunteți nemulțumit de lucruri. Abordează-ți angajatorul și vorbește-i despre ceea ce simți. Aveți nevoie de umor pentru a vă ajuta să faceți față unor circumstanțe actuale. Dacă banii vă deprimă, o doză bună de comedie sau de râs vă va ajuta. Întâlniți-vă cu niște prieteni pentru a vă ajuta să uitați de aceste probleme, cel puțin temporar. Privește spre partea pozitivă.

Vărsător. Horoscop 1 aprilie

 

Săptămâna aceasta este dominată de afacerile domestice. Există și o componentă financiară. Ai căutat modalități de a spori valoarea casei tale sau cel puțin de a o îmbunătăți. Vrei ca aceasta să fie mai confortabilă și mai locuibilă. Energiile planetare converg în acest domeniu al vieții tale. Lucruri precum relația cu mama ta, vehiculele și liniștea sufletească vor figura, de asemenea, în prim plan. Cel mai bine este să rămâi înăuntru și să acorzi acestor domenii ale vieții tale atenția pe care o merită.

Pești. Horoscop 1 aprilie

 

Înclini spre activitățile în aer liber, chiar dacă programul tău te împiedică să ai timp să faci acest lucru. Cel mai bine ar fi să ai parte de soare, aer și medii revitalizante pentru starea ta de bine. Reorganizează-ți programul și blochează-ți ore fixe săptămânal pentru a-ți face timp pentru tine. De asemenea, este posibil să existe un interes pentru bijuterii și alte arte și meserii. Bijuteriile pe care le porți au un impact asupra energiei tale. Explorați modul în care accesoriile dvs. de modă vă sporesc sau vă diminuează puterea și puterea de convingere.

 

-----------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare un HOROSCOP nou, intrați pe grupurile de WhatsApp ale StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/LgDKgCCyLosIAubzFh37I3 

- https://chat.whatsapp.com/K2uzTZqpq1uHbtoRlny8qH 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel