Horoscop. Cum să te înţelegi mai bine cu şeful tău, în funcţie de semnul său zodiacal

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Horoscop. Atenție la exprimare. Vorba dulce, mult aduce.
Horoscop. Atenție la exprimare. Vorba dulce, mult aduce.

Te-ai întrebat vreodată de ce nu reuşeşti să te înţelegi cu angajatorul sau managerul tău? Sau din contră, când reuşeşti să te înţelegi încă de la interviu? O relaţie bună cu cei cu care lucrăm poate aduce la mai multe avantaje, de la promovări sau măriri de salarii. Află cum să te înţelegi mai bine cu şeful tău, în funcţie de zodia sa.

Berbec

Unui manager Berbec îi place să dețină controlul și să le spună altora ce să facă. Asta nu înseamnă că se aşteaptă să asculți mereu. Arată un pic de determinare (dar niciodată prea mult, desigur). Orice ai face, depune cel mai bun efort pentru a ține pasul cu un șef în semnul Berbec.

 

Taurul

Șefii Taur apreciază ordinea și stabilitatea. Vor căuta să scuture lucrurile doar dacă există un plan sensibil, care nu încurcă linia de jos din organizaţie. Va trebui să aveți răbdare și persistență pentru a face modificări pe termen lung.

 

Gemeni

Păstrați-i pe șefii Gemeni interesați și rareori veți greși. Plictiseala şi jocul pe teren sigur sunt infracțiuni grave în ochii săi. Nu vă faceți griji dacă le daţi prea multe informații semnelor Gemeni; este mai rău să ai prea puține.

 

Rac

Șefii tăi Rac doresc să știe că prețuiești apartenența la familia de la locul muncă. Faceţi un efort în plus pentru a încuraja munca în echipă și faceți un efort pentru a îndruma membrii juniori ai echipei. După ce arăți aprecierea pentru personalitatea grijulie a unui Rac, acesta va răspunde cu apreciere. 

 

Leu

Deținerea simțului stilului și un pic de fler va merge mult cu șefii Leu. Vor respecta faptul că ești propria ta persoană. Străluciți suficient încât să vă faceți șefii și să arăte bine - fără a încerca să-i depășiți.

 

Fecioara

Semnele Fecioarei prețuiesc precizia și eficiența mai mult decât majoritatea, ca să nu mai vorbim de punctualitate. Înregistrați suficient detaliu în rapoartele dvs., dar păstrați-l ușor de citit pentru ochi și suficient de simplu. Arată-i în mod constant managerului că ești pregătit și vei începe cu un picior în faţă.

 

Balanță

Șefii Balanță sunt isteți și pretențioși. Sunteți adesea evaluați prin cât de bine echilibrați politica de birou, performanța excelentă la locul de muncă și cum vă îmbrăcaţi pentru funcţia dorită.

 

Scorpion

Un angajator Scorpion nu așteaptă nimic mai puțin decât loialitatea și discreția voastră deplină. Autocontrolul angajatului, mai ales când este sub presiune, este primordial. Acești șefi adoră atunci când daţi totul la un proiect sau la munca voastră.

 

Săgetător

Șeful tău cu semnul Săgetător trebuie să știe dacă vezi imaginea de ansamblu. Aceasta include obiective pentru viitorul companiei și pentru al tău. Fii deschis la minte și nu spune nu nu ideilor imediat, chiar și atunci când știi că sunt rele.

 

Capricorn

Coerența și o experiență fiabilă este ceea ce va remarca cel mai mult un manager Capricorn. Dar nu vă lăsați păcăliți de furnirul lor rece și practic. Ei pot risca pentru o idee bună dacă le oferiți un motiv întemeiat și o rentabilitate pozitivă a investiției lor.

 

Vărsător

La locul de muncă, semnelor Vărsător le place să se vadă mai mult coordonatori între colegi competenți decât șefi. Cu toate acestea, ei îți vor reaminti rapid că sunt șefi, dacă revendici prea multă autoritate pentru tine. Rămâneți un jucător de echipă și nu încercați să puneţi în al doilea rând un Vărsător responsabil.

 

Pești

Șefii Pești sunt mai înrăiți decât par. Rămâneți alert și nu credeți că vă puteți relaxa fără notificare prealabilă. Dacă produceți în mod constant rezultate și țineți pasul cu ping-pong-ul unui semn Pești, atunci va trebui să vă aflați în partea de sus a listei sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel