UK. Hoți români, "iertați" de judecător pe un motiv INCREDIBIL: "Așa e în tradiția românească"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Membrii unei bande de hoți români au scăpat de închisoare, reușind să impresioneze judecătorul cu un motiv incredibil. "Așa e în tradiția românească", i-au spus judecătorului cei 5 români. 

Membrii unei bande de hoți români au fost iertați de închisoare în Marea Britanie, după ce au furat parfumuri în valoare de 2.000 de lire sterline. Aduși în fața justiției, aceștia i-au spus judecătorului că au recurs la agest gest pentru că aveau nevoie de bani pentru o înmormântare, relatează Daily Mail.

Laurențiu Ciurar (19 de ani), Roxana Demian (21 de ani), Ioan Sava (31 de ani), Luminata Sava (25 de ani) și Verdeața Sava (31 de ani), rezidenți în Bedford, au recunoscut acuzațiile de furt și organizarea de grup infracțional. Ei au sustras parfumuri Christian Dior de la magazine Debenhams și House of Fraser.

Toți cei cinci au fost depistați de polițiști în trafic. Oamenii legii au descoperit 17 sticle de parfum în portbagajul unui autoturism Audi A4 neasigurat, pe data de 1 mai a.c., relatează aceeași sursă.

"Așa e în tradiția românească"

 

Avocatul celor 5 hoți a reușit să-i scape de închisoare precizând în fața judecătorului că o rudă a lor din România a murit recent, iar aceștia aveau nevoie de bani pentru înmormântare. "Așa e în tradiția românească, înmormântarea trebuie plătită de familia decedatului", a spus apărătorul, care a mai adăugat că erau disperați pentru că nu-și găsesc un loc de muncă.

Judecătorul i-a iertat pe cei cinci români de pedeapsa cu închisoarea, aceștia fiind puși totuși să plătească pagubele: fiecare va plăti 200 de lire sterline pentru Debenhams și 100 de lire pentru House of Fraser. 

sursa foto: Daily Mail

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel