Hoți români „cascadori” au golit un TIR aflat în mers

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 şi 44 de ani, sunt acuzați că au furat mai multe bunuri din TIR-uri aflate în mers.

Unul dintre ei a fost filmat atunci când se apropia, a urcat pe capota unei mașini în plină viteză de spatele camionului vizat.

Prejudiciul se ridică la 50000 de euro, iar suspecții au fost aduşi ieri noapte la sediul Poliţiei Ilfov pentru audieri.

Imaginile surprinse de camera video montată pe autocamion arată cum la aproape 100 km pe oră, fără să se gândească la pericol, unul dintre suspecţi iese pe capota autoturismului şi se apropie de TIR. Scopul era unul singur: să fure, spun anchetatorii, bunurile aflate înăuntru. Ieri noapte au şi reuşit să ia zeci de laptopuri şi electrocasnice. Însă poliţiştii erau pe urmele lor.

Totul s-a petrecut în jurul orei 22, între orașele Râmnicu Sărat și Focșani. Două autoturisme şi o dubiţă au participat la jaf, fiecare cu un rol bine stabilit dinainte. Unul dintre ele se poziţiona în faţa camionului ca să îi faciliteze celui din spate furtul.

Pentru faptele lor riscă o pedeapsă cu închisoarea de la unul până la cinci ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel