Haos pe Otopeni, după ce câteva zboruri au fost anulate. Unii români au așteptat și 24 de ore: „Nu au avioane, le-au oprit în Italia”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Haos pe Otopeni, după ce câteva zboruri au fost anulate. Unii români au așteptat și 24 de ore: „Nu au avioane, le-au oprit în Italia”
Haos pe Otopeni, după ce câteva zboruri au fost anulate. Unii români au așteptat și 24 de ore: „Nu au avioane, le-au oprit în Italia”

A fost agitație marți seară pe aeroportul Otopeni. Două curse low-cost care ar fi trebuit sa plece spre Danemarca și Anglia au fost amânate mai bine de 14 ore.

Unii pasagerii au așteptat toată noapte în aeroport, iar alții au fost cazați la două hoteluri puse la dispoziție de companie. Zborurile ar urma să fie reluate miercuri dimineață.

„Suntem obosiți, sunt oameni cu copii care nu pot să aștepte un transport 7 ore. Au luat deja taxi. Banii aceștia cine mi-i dă înapoi?”, a spus un pasager la Știrile PRO TV.

Avionul către Copenhaga ar fi trebuit să decoleze la ora 19.35. Inițial au fost anunțate întârzieri de trei ore. Apoi, aproape de miezul nopții, pasagerii au fost informaţi că zborul va fi amânat până la 9.30, dimineața, dar că vor primi, transport, cazare și ulterioare despăgubiri.

„Ce motiv au să ne oprească aici patru ore numai ca să ne dea cazare și să ne aducă autobuz să ne conducă acolo. Și când o să ne întoarcem iar aici?”, a spus un alt pasager.

„Când am mers acolo ne-a spus să așteptăm să vină toți pasagerii de la bagaje. Au venit toți pasagerii de la bagaje, au spus că nu au camere.”

„Au spus că nu au avioane, că le-au oprit în Italia.” De ce le-au oprit în Italia? „Păi spune cineva? Nu spune. Spun că mâine vine avion special să ne ia pe noi. Stăm ca proștii, aia e, ce să facem.”

 

Românii au rămas în aeroport

 

Oamenii au rămas în aeroport pentru a afla de ce a fost anulată cursa, însă compania aeriană nu s-a grăbit să vină cu un răspuns.

„O să vorbesc cu colega mea care se ocupă de presă și o să vină.”, a spus un reprezentant al companiei aeriene.

Unii pasageri au ales chiar să își petreacă noaptea în aeroport.

„Este ora 12 noaptea, până ajungem la hotel, până se fac formularele de înscriere, la ora 6 trebuie să ne întoarcem. Ce rost mai are? Eu lucrez acolo. Mai am puțin și fac 24 de ore. Și ce fac? Stau și aștept”, spune un călător.

Cei care au dorit au fost transportaţi la două hoteluri din Bucureşti unde au ramas peste noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel