Halep - Pliskova, rezultat final la Madrid. Simona, de neoprit

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Simona Halep s-a calificat fără emoții prea mari în sferturile turneului de la Madrid. Jucătoarea noastră a eliminat-o pe Krystina Pliskova.

Simona a câștigat autoritar primul setul, reușind să o domine pe Pliskova. Halep a forțat foarte bine pe servicul Pliskovei, unul dintre cele mai bune din circuit, a returnat excelent și a preluat mereu conducerea schimburilor. În plus, deplasarea în teren a jucătoare noastre a fost excelentă și a ales foarte bine când să lovească decisiv.

Setul doi a fost mai echilibrat. Pliskova a jucat mai bine la retur, având cinci mingi de break, dar nu a putut să le fructifice. Simona și-a păstrat ritmul din primul set, nu a făcut greșeli și a dominat majoritatea schimburilor. Singurul break al setului secund a venit la 4-4, iar Halep l-a confirmat după aceea, închizând meciul, informează GSP.

Simona pare dezălnțuită la acest turneu. În primele trei meciuri, Halep a cedat doar 9 game-uri și nu a pierdut nici un set, parcursul ei amintind de Rafa Nadal, cel mai bun jucător pe zgură. Astfel, Simona, câștigătoare în 2016 și 2017, a ajuns la 14 victorii consecutive la Madrid, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel