Halatele de baie și prosoapele vor mirosi frumos datorită unui produs natural: doar pune-l în mașina de spălat

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Halatele de baie și prosoapele vor mirosi frumos datorită unui produs natural - doar pune-l în mașina de spălat. Sursa - Pexels
Halatele de baie și prosoapele vor mirosi frumos datorită unui produs natural - doar pune-l în mașina de spălat. Sursa - Pexels

Țesătura halatelor de baie și a prosoapelor are capacitatea de a reține apă și, dacă nu sunt spălate și uscate corect, miros a umezeală și mucegai.

De aceea, halatele și prosoapele trebuie igienizate și parfumate cu mare atenție. Mai ales că vom merge la plajă și vom folosi prosoapele. De câte ori vi s-a întâmplat să simțiți un miros de umezeală de la vecinul de pe plajă? 

Ne putem lua rămas bun de la mirosul urât al halatelor de baie și al prosoapelor cu produse naturale cu adevărat eficiente.

Obiceiuri proaste care vă distrug aparatele electrocasnice. Ce nu trebuie să faceți cu mașina de spălat, congelatorul sau cuptorul

 

Germenii și bacteriile de pe halatele de baie și prosoapele de plajă se înmulțesc în  umiditate. Pentru aceasta ar fi bine să nu uitați să le întindeți la soare imediat după utilizare.

Dar, uneori, se mai întâmplă să le uiți ude în geanta de plajă, în coșul de rufe murdare sau sub umbrela din curte. 

Dar avem soluția pentru a scăpa ușor de mirosul neplăcut de umezeală. Puneți halatele și prosoapele  în mașina de spălat și adăugați, în detergent un pic de bicarbonat și câteva picături de ulei esențial.

Nu mai arunca cojile de ouă! Fierbe-le și bagă hainele în acea apă. Un truc fantastic!

Dar dacă suntem în vacanță  și nu avem mașină de spălat rufe putem apela la un truc, pe care puțini oameni îl cunosc.

În ajutor ne vin spray-urile dezinfectante, care combat mirosurile și umiditatea, distrugând germenii și bacteriile.

Spune adio mirosului neplăcut al prosoapelor și halatelor cu aceste produse naturale care luptă cu succes împotriva umidității.

A pus patru linguri de bicarbonat și două de apă oxigenată. Ce a putut să facă cu acest amestec este minunat!

La întoarcerea de la plajă, geanta este plină de halate de baie și prosoape umede. Nu vă faceți griji: luați o jumătate de pahar de oțet de mere și o cană de suc de lămâie și puneți-le în cuva mașinii de spălat.

În timpul spălării, prosoapele vor fi curățate și igienizate. În plus, vor fi mai moi și mai natural parfumate.

  

Truc fantastic cu sare pentru a curăța cele mai dificile pete de pe canapea sau fotoliu

 

Livingul este unul dintre locurile din casă, în care petrecem mai mult timp. În acest loc ne întâlnim cu familia, partenerul, prietenii sau ne uitam la televizor și savurăm câteva gustări. Toate aceste activități au impact asupra curățeniei mobilierului nostru și uneori lasă pete atât de dificile, încât este greu să le îndepărtezi. Nu-ți face griji pentru că astăzi îți vom oferi un truc cu sare pentru a curăța cele mai dificile pete de pe fotolii. 

Petele de grăsime pe canapele sau fotolii pot fi un adevărat coșmar, întrucât nu le putem înmuia în recipiente sau să le punem la mașina de spălat. Însă, nu-ți face griji pentru că nu este imposibil de scos pata, dacă acționezi la timp și cu amestecurile adecvate.

Nu mai arunca portocala stricată. Nici nu știai ce rezultat surprinzător are. Trucurile de care ai nevoie la curățarea locuinței

Sarea este unul dintre ingredientele care nu poate lipsi niciodată din bucătăria noastră! O folosim zilnic pentru a ne aroma preparatele, dar ceea ce poate nu știți este că este un înălbitor natural foarte eficient și ajută și la îndepărtarea petelor de grăsime.

O să ai nevoie de:  sare și  3 lămâi (un alt agent de îndepărtare a grăsimilor și înălbitor natural).

Pas cu pas:  Stoarceți cele trei lămâi într-un recipient. Se adaugă sarea și se amestecă până se dizolvă. Cu o cârpă curată din bumbac sau din microfibră, luați puțin din amestec și frecați pata de grăsime.

Lăsați să acționeze până când pata este îndepărtată. Dacă are și un miros urât, puteți presăra puțin bicarbonat de sodiu pe pata umezită.

Curățați amestecul cu apă și lăsați să se usuce bine înainte de utilizarea fotoliului sau a canapelei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel