Guvernul și Primăria Capitalei, dezacord privind SPITALUL METROPOLITAN

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat că Spitalul Metropolitan din Capitală are ca termen de realizare maximum 20 de ani.

Executivul a aprobat prin Ordonanță de Urgență, transferul unui teren aflat în nordul Bucureștiului, din domeniul public al statului și administrarea Societății Publice de Televiziune în domeniul public al Municipiului București pentru realizarea Spitalului Metropolitan.


"Acel teren necesar construirii Spitalului Metropolitan are o suprafață de peste 47.000 de metri pătrați, este situat în șoseaua Pipera, iar termenul de realizare a investiției este de maximum 20 de ani", a declarat Nelu Barbu.

Gabriela Firea susține însă că Spitalul Metropolitan va fi construit „într-un timp rezonabil”, nu în 20 de ani, așa cum a trecut Ministerul de Finanțe ca termen maxim în ordonanța de urgență adoptată.

“Spitalul se va construi în timpul rezonabil în care se construieşte orice spital de asemenea dimensiune, 1.000 - 1.200 de paturi, în Europa şi nu în 20 de ani, cât a stipulat Ministerul de Finanţe, repet, ca o măsură birocratică asiguratorie pentru perioada de transfer a terenului”, a declarat  Firea.

Foto- facebook Gabriela Firea oficial

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel