Giurgiu: Șantaj de mii de euro. Trei bărbați au fost arestați de poliție în timp ce așteptau să primească banii

Alexandra Curtache |
Data publicării:

Trei bărbați din Giurgiu au fost arestați pentru șantaj. Zilele trecute, ei au luat bijuteriile unor tineri, dar au cerut și bani, oprind actele mașinii unei victime drept garanție pentru plata ulterioară. Agresorii au fost prinși în flagrant.

Incidentul a avut loc la începutul lunii mai atunci când polițiștii au fost sesizați de doi tineri, de 18 și 23 de ani, ambii din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că au fost deposedați de bijuterii prin amenințări de către mai multe persoane, transmite Mediafax.

 

Șantaj în valoare de 1.000 de euro

 

Tinerii au mai spus că au fost șantajați cu privire la plata a 1.000 de euro, în vederea restituirii actelor de înmatriculare ale autoturismului.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 2 mai a.c., ora 21.00, cei doi tineri s-ar fi întâlnit întâmplător cu trei bărbați, cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani, toți din municipiul Giurgiu, în fața unui restaurant din centrul orașului, unde ar fi fost constrânși, prin amenințare, să le ofere 1.000 de euro, pentru a nu fi agresați fizic.

Neavând această sumă asupra lor, cei doi tineri ar fi fost determinați să se deplaseze la domiciliu, însoțiți de către unul din cei trei bărbați și i-ar fi înmânat acestuia două brățări și un inel din aur. Fiind nemulțumiți de valoarea bijuteriilor, tinerilor le-ar fi fost reținute actele autoturismului, ca și garanție până la plata a 1.000 de euro”, au anunțat anchetatorii.

 

2. Giurgiu: Ș... (6a88b852-adbf-41d6-a386-901771aff822_santaj.jpg)

 

Infractorii au fost prinși în flagrant de poliție

 

Marți, cei trei bărbați au fost prinși în flagrant în timp ce primeau o parte din suma de bani solicitată pentru returnarea actelor mașinii.

Cele trei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de șantaj în formă continuată au fost reținute și ulterior instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel