Gheorghe Dincă „vrea să ia calea bisericii”. A chemat preotul în închisoare

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Dincă este în prezent judecat pentru un dosar ce cuprinde opt infracțiuni, fiind acuzat de trafic de persoane, viol, omor calificat şi profanare de cadavre sau morminte.

Ancheta în cazul crimelor de la Caracal a scos la iveală faptul că Gheorghe Dincă le-a răpit, le-a violat și le-a ucis pe tinerele Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, la distanță de câteva săptămâni.

La locuința acestuia au fost găsite fragmente osoase și numeroase alte dovezi importante ce i-au făcut pe oamenii legii să decidă arestul preventiv, începând cu data de 25 iulie 2019, iar măsura a fost ulterior prelungită.

 

„Citește biblia, spune rugăciuni”

 

S-a descoperit faptul că Gherghe Dincă a luat o decizie șocantă, la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Potrivit informațiilor, acesta și-a schimbat complet atitudinea după cele întâmplate. Presupusul criminal susține că vrea să ia calea lui Dumnezeu și a cerut să fie săptămânal vizitat de un preot.

„Nu mai vorbește cu nimeni despre faptele sale, stă mai tot timpul singur, nu vrea să mai interacționeze cu nimeni. Citește biblia, spune rugăciuni, ba chiar a cerut să se spovedească, motiv pentru care a primit vizita unui preot.

Spune că regretă faptele sale și că vrea să ia calea bisericii, însă nu îl crede nimeni. Vorbește săptămânal cu un preot, dar toată lumea consideră că este doar un joc de-al lui pentru a obține iertarea celorlalți”, au declarat surse pentru cei de la playtech.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel