Gheorghe Dincă și-ar putea afla astăzi sentința, la trei ani de la crimele din Caracal

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Dincă și-ar putea afla sentința, miercuri, pentru dosarul Caracal în care este acuzat de omor, trafic de persoane și viol.

Anunțarea sentinței în cazul Caracal este așteptată în jurul orei 14. Rudele celor 2 victime - Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu - și avocatul Aurel Moldovan, apărătorul familiei Măceșanu au făcut solicitare ca sentința să fie pronunțată în sală și așteaptă decizia magistraților.

Pronunțarea în dosarul Caracal a fost amânată de trei ori până acum.

Procurorii au cerut pedeapsa maximă de 30 de ani pentru Gheorghe Dincă, iar pentru Ștefan Risipițeanu, judecat pe fond, acuzat de viol, s-a cerut o condamnare de 12 ani, informează Știrile PRO TV. Gheorghe Dincă speră să scape de o parte dintre acuzații, susținând că nu le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și că acestea au fost luate din casa sa de persoane necunoscute.

Avocatul familiei Măceșanu a cerut ca Gheorghe Dincă să fie achitat pentru acuzația de omor, spunând că nu există suficiente probe care să ateste că victimele nu mai sunt în viață. Într-o astfel de situație, certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu ar fi anulat, iar căutările vor fi reluate.

Procesul a fost finalizat pe 16 iunie 2022, iar Gheorghe Dincă își așteaptă sentința în Penitenciarul Craiova.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel