Gheorghe Dincă și-a aflat pedeapsa. A fost condamnat la închisoare 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: Inquam Photos / Bogdan Danescu
sursa: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Gheorghe Dincă a fost condamnat la închisoare cu scurt timp în urmă. Decizia este în primă instanță. 

Gheorghe Dincă, supranumit "monstrul din Caracal", acuzat că le-a omorât și apoi incinerat în curtea casei pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu. a fost condamnat, vineri, la 30 de ani de închisoare cu executare. Dincă se află în acest moment în arest preventiv.

Calculul inițial pentru condamnare era de 25 de ani plus un spor de pedeapsă, reprezentând o treime dintr-o posibilă pedeapsă maximă de 83 de ani, dacă s-ar fi adunat anii de condamnare pentru fiecare infracțiune. Avand peste 65 de ani, nu poate fi condamnat la mai mult de 30 de ani, astfel că sentința este cea maximă. 

Decizia este una în primă instanță și poate fi atacată cu apel. 

Gheorghe Dincă a fost constamnat la pedeapsa maximă, fiind găsit vinovat pentru omor, trafic de persoane și profanare de cadavre. Acesta nu a recunoscut pe parcursul procesului nici una dintre crime, deși inițial povestise cu lux de amănunte cum a procedat. 

"Monstrul din Caracal" este încarcerat în Penitenciarul din Craiova din momentul reținerii sale. 

 

Condamnarea lui Gheorghe Dincă, detaliată

 

Gheorghe Dincă fost condamnat și la 10 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane (o faptă față de victima Melencu Luiza Mihaela) și la 12 ani de închisoare pentru trafic de minori (o faptă față de victima Măceșanu Alexandra Mihaela).

De asemenea a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol (o faptă față de victima Melencu Luiza Mihaela) și la 15 ani de închisoare pentru viol (o faptă față de victima Măceșanu Alexandra Mihaela).

El a mai primit și pedeapsa de trei ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte (o faptă față de victima Melencu Luiza Mihaela) și la încă trei ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de profanare de cadavre sau morminte (o faptă față de victima Măceșanu Alexandra Mihaela).

Instanța a contopit toate aceste pedepse stabilite și a aplicat inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 25 de ani închisoare, la care adaugă un spor de o treime din celelalte pedepse stabilite, de 83 ani închisoare, pedeapsă ce va fi redusă în final inculpatul Dincă Gheorghe va executa pedeapsa maximă de 30 (treizeci) ani închisoare în regim de detenție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel