Gheorghe Dincă a început să plângă în sala de judecată. Tudorița Măceșanu: „De data asta chiar îl cred!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Gheorghe Dincă, acuzat de răpirea și uciderea a două tinere din Caracal, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a început să plângă, ieri, în sala de judecată, când mama uneia dintre fete i-a adresat bărbatului o întrebare.

Ieri, în sala de judecată, mama Luizei Melencu a permisiunea judecătorilor să se apropie de Gheorghe Dincă pentru a-i adresa o întrebare.

Atunci, presupusul criminal a izbucnit în lacrimi.

„L-am întrebat dacă e părinte să se uite în ochii mei și să spună ce s-a întâmplat, unde sunt fetele. Prima dată nu a reacționat, dar acum a început să plângă.

S-a uitat la mine, în ochii mei. A început să plângă și a zis că nu vorbește cu copiii lui și a spus că se uită la noi cum îl acuzăm. Noi nu l-am acuzat niciodată pentru că știm că nu el le-a omorât pe fete, noi am acuzat instituțiile.

A spus că le-a răpit, dar că în curtea lui nu s-a întâmplat nimic, că a fost bătut două ore, iar toate declarațiile care i s-au luat, s-au luat sub presiune", a declarat Monica Melencu.

 

Mama Alexandrei Măceșanu: „De data asta chiar îl cred!”

 

La rândul ei, mama Alexandrei Măceșanu a ieșit cu ochii în lacrimi din sala de judecată și a povestit ce s-a întâmplat în interior.

„Numai în locul nostru să nu fii. Gheorghe Dincă a susținut ce a susținut mereu: că nu el a omorât fetele și că a fost obligat să declare ceea ce a declarat. Ajung să îl cred. Chiar îl cred.

După atâtea declarații schimbate, de data asta chiar îl cred. Noi trăim cu speranța că Alexandra este vie. Niciodată nu a fost moartă", a precizat Tudorița Măceșanu la Antena 3.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel