Gheorghe Cârciu, secretarul de stat al DRP, informații esențiale pentru românii din străinătate - interviu

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Gheorghe Cârciu, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, este invitat, marți, la interviurile DCNews și ȘtiriDiaspora.

Gheorghe Cârciu, secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, vorbește, în cadrul interviului, despre numărul real al românilor din diapora, problemele acestora, precum și modul în care statul român se ocupă de cei din afara granițelor.

Amintim că secretarul de stat al Departamentului pentru Românii de Pretutindeni a efectuat, în perioada 1-3 octombrie, o vizită de lucru în Italia. Demnitarul DRP a avut o serie de întâlniri cu primarul orașului Castellmare del Golfo, Nicola Rizzo, cu consilieri locali și regionali, precum și cu primarul din orașul Alcamo, Domenico Surdi. Temele abordate au vizat programele de finanțare nerambursabilă derulate în prezent de Departament și contribuția la procesul de integrare a cetățenilor români în statele de reședintă, oportunitățile de muncă și de studii și dezvoltarea de proiecte comune. 

VIDEO

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel