Gestul SCANDALOS făcut de șoferul unei ambulanțe: „Încetează că vin acum la tine!” (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Șoferul unei ambulanțe este acuzat că a scuipat un bărbat care îi reproșa că a venit la un caz după trei ore. Conducerea SAJ Galați a demarat o anchetă.

Un ambulanțier a fost filmat în timp ce scuipa un bărbat din comuna Scânteiești care a acuzat echipajul că a venit extrem de târziu la solicitare. Acesta sunase la 112, după ce unei femei i s-a făcut foarte rău. Incidentul a avut loc joi, 5 spetemrbie, la Galați. Directorul SAJ Galaţi se apără și precizează că echipajul a ajuns după 30 de minute.

Conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Galați a deschis o anchetă, după ce pe internet au apărut imagini cu șoferul unei ambulanțe care pare că scuipă un bărbat în stare de ebrietate, care îi reporșează că a ajuns tardiv la un caz.

Un bărbat din comuna Scânteiești a filmat întreaga scenă și a publicat imaginile pe rețeaua socială Facebook. El i-a acuzat pe angajații Serviciului de Ambulanță Galați că au venit după trei ore de la apelul dat la numărul unic de urgență 112, relatează observator.tv. În timp ce bărbatul se certa cu ambulanțierul, asistenta de pe Salvare îi acorda primul ajutor pacientei și o pregătea pentru transportul la spital. 

„Omul moare și ambulanța vine după trei ore. După insistențe că eu am sunat ca vecinul lor. Eu sunt vecinul lor și am sunat, uitați-vă”, este auzit țipând bărbatul la echipajul de pe ambulanță. Șoferul i-a spus de câteva ori să înceteze, însă localnicul, care susține că este vecinul bolnavei, nu s-a lăsat. „Înceatează că vin acum la tine!”, i-a spus șoferul de pe ambulanță bărbatului. 

Potrivit directorului SAJ Galaţi, Mihai Polinschi, joi seară, în jurul orei 19.00, la 112 s-a primit un apel pentru o femeie de 57 de ani care prezenta dureri abdominale şi avea nevoie de îngrijiri medicale. În câteva minute, alte trei apeluri rapide au venit la 112 pentru acelaşi caz, solicitând o salvare. Conform lui Polinschi, în jurul orei 19.30 s-a trimis o ambulanţă, care a ajuns în localitatea de unde provine bolnava, la 30 de kilometri de Galaţi, după aproximativ 30 de minute.

Echipajul medical a găsit femeia cu dureri abdominale, a preluat-o, pacienta a fost perfuzată, iar în tot acest timp, potrivit directorului SAJ Galaţi, echipajul ar fi fost agasat de un bărbat aflat în stare de ebrietate, care are la activ numeroase amenzi aplicate de Poliţie pentru diverse agresiuni. Bărbatul ar fi jignit echipajul şi ar fi reproşat că a venit după trei ore de la solicitare.

După ce pacienta a fost urcantă în ambulanță pentru a fi transportată de urgență la o unitate medicală, șoferul a pornit, a mers câteva zeci de metri, iar apoi s-a întors. Motivul? Ambulanțierul a coborât geamul și l-a scuipat pe bărbatul care îi filma. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel