Gestul făcut de o fetiță de 12 ani din România, care își aștepta părinții plecați în Marea Britanie, a mobilizat o întreagă comunitate

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O fetiță de 12 ani din Piatra-Neamț a plecat de acasă. Fata și-a așteptat, în frig, vreme de mai bine de 12 ore, părinții plecați la muncă în Marea Britanie.

La sfârșitul săptămânii trecute fost alertă generală în Piatra Neamţ. Poliţiştii, dar și rudele unei fetițe de 12 ani, au petrecut o noapte întreagă căutând-o în tot orașul. Într-un final au găsit-o chiar în scara blocului în care a locuit până anul trecut cu părinţii ei.

Zeci de poliţişti au căutat-o pe fetiţă întreaga noapte pe străzile din Piatra Neamţ. Abia sâmbătă, la 7 dimineaţa, o fostă vecină a recunoscut-o şi a anunţat autorităţile. După mai bine de 12 ore în care fata a stat singură, în frig.

Ana-Maria locuiește cu o mătușă de-a sa după ce, anul trecut, părinții săi au plecat să lucreze în Marea Britanie. Fetița a alertat pe toată lumea vineri când nu a mai ajuns acasă după terminarea orelor.

Auzind o discuție între mătușa sa și părinții ei, Ana-Maria s-a gândit să le facă o surpriză părinților săi, așa că a mers să-i aştepte în locul care a însemnat "acasă" pentru ea şi familia ei. S-a aşezat în scara blocului unde a locuit cu chirie până la plecarea părinţilor şi a aşteptat. În zadar, căci părinții ei nu au venit, însă Ana-Maria nu aflase despre schimbarea planurilor.

Din fericire, pățania fetei s-a terminat cu bine. Însă dorul de părinți îi mistuie pe copiii lăsați în țară, în grija rudelor, dar fără căldura părinților plecați peste hotare în cautarea unui trai mai bun...

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel