Gest IMPRESIONANT al unui copil ai cărui părinți sunt plecați în străinătate. VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Gestul incredibil al unui copil rămas acasă doar cu sora lui, în timp ce părinții sunt plecați la muncă în străinătate. VIDEO

Săptămâna aceasta, elevii cercului de cenaclu literar de la Palatul Copiilor Buzău au decis să transmită un mesaj emoționant în prag de sărbători. Ei au valorificat o temă tristă a familiei moderne, aceea a copiilor rămași singuri acasă, în timp ce părinții au fost siliți să plece la muncă în străinătate pentru a le asigura lor un trai mai bun, potrivit reporterbuzoian.ro. 

Scenariul a fost scris în cadrul cenaclului, după ideea unui elev care și-a amintit de perioada în care părinții îi erau plecați departe de casă. Filmările au avut loc într-o singură zi, în mai multe locuri din municipiul Buzău.

Materialul prezintă frământările unui copil rămas acasă cu sora sa, în timp ce părinții au plecat la muncă în străinătate pentru un trai mai bun.  În apropierea sărbătorilor, copilul hotărăște să își vândă jucăriile pentru a le cumpăra părinților bilete la autocarul care să îi aducă acasă.

Iată videoclipul emoționant:

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel