Germania. Un șofer român de TIR a avut un șoc. S-a oprit în trafic și a chemat imediat poliția. Ce transportata fără să știe

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sofer roman oprit in germania
sofer roman oprit in germania

Un șofer român de TIR din a avut o surpriză de proporții când a oprit într-o parcare din Germania. Bîrbatul transporta țase baieti afgani care cereau disperați ajutor.

Copiii au stat zile întregi închiși fără mâncare și apă. Conducătorul auto și-a parcat autotrenul în centrul de transport marfa din Erfurt, după care s-a îndreptat spre centrul logistic Ikea. Două ore mai târziu, cand s-a intors a observat că prelata mijlocului de transport era tăiată, iar prin ea ieșeau mâinile unor copii care cereau ajutor.

Reprezentanții politiei federale au afirmat că șoferul s-a uitat la zona de încărcare și a descoperit copiii acolo. În camion se aflau șase copii cu vârste intre 10 si 16 ani. Potrivit Poliției Federale, copiii au stat ascunși în camion timp de aproximativ una până la trei zile, potrivit mdr.de Inițial, șoferul român a fost bănuit că face parte dintr-o rețea de trafic de persoane, dar poliția l-a eliberat după ce l-a interogat. Camionul era încărcat cu mobilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Federale MDR THÜRINGEN, cei șase migranți vor fi găzduiți de un centru pentru migranți. Aceștia au fost interogați, vineri, de către personal special instruit. Anchetatorii speră să obțină informații despre persoanele din culise care i-au adus ilegal în Germania.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel