Germania. S-a aflat cauza morții românului găsit decedat în casă: Alți români, inclusiv copii mici, ținuți în condiții deplorabile

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Germania. Muncitori români, inclusiv mame cu copii mici, ținuți în condiții deplorabile. Un tânăr a murit
Germania. Muncitori români, inclusiv mame cu copii mici, ținuți în condiții deplorabile. Un tânăr a murit

Un muncitor român, în vârstă de 36 de ani, a murit pe 6 februarie la Beckum, landul Renania de Nord-Westfalia, Germania. În clădirea rezidențială în care tânărul a murit erau găzduiți în condiții deplorabile mai mulți muncitori români, inclusiv mame și copii mici, fără știrea autorităților. Alte două persoane au ajuns la spital. Anchetatorii au finalizat autopsia și au aflat cauza morții bărbatului.

La aproximativ trei săptămâni poliția a stabilit cauza morții tânărului român găsit într-o locuință din Beckum. Acesta a murit din cauza intoxicării cu monoxid de carbon de la o sobă pe care o foloseau să se încălzească/

Când au sosit lucrătorii de salvare, samovarul încă era cald, a informat poliția vineri. Prin urmare, se poate presupune că o concentrație ridicată de monoxid de carbon a fost cauzată de el. Casa nu mai avea o sursă centrală de gaze, potrivit wdr.de.

 Alți nouă rezidenți ai clădirii, mare pare muncitori români, au fost duși la spitale, dar au fost eliberați a doua zi.

Alți români din imobil au dispărut

 

Poliția a verificat, de asemenea, dacă accidentul ar putea fi atribuit unui radiator. Dar această presupunere nu a fost confirmată. Investigațiile efectuate de polițiști au arătat, de asemenea, că locuitorii de aici trebuiau să îndure frigul fără o sursă de încălzire, alimentarea centrală cu gaz pentru această casă fusese oprită. Probabil de aceea au folosit un samovar ca sursă de căldură.

Amintim că, în urmă cu trei săptămâni, ceilalți locuitori ai casei unde a fost găsit românul decedat și doi ofițeri de poliție, care fuseseră chemați la caz, au fost tratați în spitale. Între timp, însă, românii care erau în acea clădire au dispărut. Se pare că au părăsit Beckum, nu este clar unde s-au dus.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel